bi rekao ti imas/imao dugu kosu

, i kod nas nema previse metalaca , a pravi jos manje , ja ne znam ni jednog, Kemo je mozda i najveci thrasher/metalac kod nas , i naravno Nori ostali su ko ja i ti sto slusamo ali ne furamo se previse medju rajom , ti znas i sam koliko je bithcarki kod nas slusaslo rock/punk i glumatalo starke itd a sad Ceca , Brena i ostale kurve su im idoli .[/quote]
hahahhaa...ja se vama odvali!!!daj ohladite obojica,zar je bitno da li neko ima dugu kosu ili ne i to nije nikakvo mjerilo!!

)
Obezglavatore,zaboravio si jednog metalca tu nabrojati...
gonzo [/quote]
Kaze Gonzo da je prije bio na forumu , ali da je otisao jer su neki poceli pametovati i glumiti intelektualce . Pametno od njega . Ja i nisam neki metalac i ja priznam , jer ne slusam samo metal slusam i druge zanrove a za ostale me boli neka stvar neka slusa sta hoce samo neka meni ne pametuje kao ovaj u svojim postovima , pun mi je kurac vise tih spika ja sam tru ti nisi , ti ne slusas ovaj band nisi metalac . TO JE DEBILIZAM . Ja sam samo realan i za razliku od nekih znam ko je ko u mom gradu .
Moderatori pls de obrisite ova sranja dosadilo je vjerujem i vama kao i meni
a ti zmijuga ohladi jajava[/quote]
kao Å¡to neko reÄe ovo je kirk hammet II. a vezano za ove biÄarke Å¡to ih pominjete. Äisto sumnjam da se manje jebu ako sad sluÅ¡aju brenu i ostale kurve, Å¡to meni, tebi, vama, ama svim ljubiteljima ženskog roda ne bi trebalo smetati