Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 04. 07. 2025. 09:15

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bugojno, napad vehabija, novi zivot u BiH?
PostPosted: 27. 06. 2010. 19:33 
Moderator

Ja nikog ponaosob nisam prozivao, pogotovo ne na te načine, tako da su bezveze optužbe.

A šta se tiče ovoga, kretenluk je od index-a, kao i od svih ostalih medija, pogotovo ovih naših (trenutno govorim za BHTV1 pošto upravo gledam Dnevnik) - nazivat cijelu stvar terorističkim napadom! Zatim vuć priču na to da su svi u toj sredini teroristi i da općenito imamo opasnost od terorista, to je ono kako će na kraju izgledat stvari, a to se ne smije dogodit.

A ovo da je 'rocker' je smiješno i pomisliti... sasvim nebitna 'činjenica'.

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 19:48 
Moderator

sihirbog wrote:
gledo sam to njegovo gostovanje prije 2-3 god cini mi se.

al nije moglo bez ovog "rocker"???

zasto kod ostalih slucajeva koje se nadju u crnoj hronici ne pise npr:
"poginuo turbo folker D.E.zbog voznje u pijanom stanju"

Prvo skoči pa reci hop, Sodome, paradoks je u tome da je neko u isto vrijeme roker i vehabija, a ne u tome da je roker i ubica. Neko ko sluša Štulića ne ide uz nekog ko ubija u ime Allaha. Ili tebi ide?

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 19:49 
Moderator

Pa baš iz tog razloga sam ja stavio ove apostrofe (koji trebaju simbolizirat navodnike) u 'rocker'.

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 20:12 

da je BiH regrutni centar za djelovanje al kaide i slicnih organizacija, kako po BiH tako po i Evropi - nije, da je terorizam sigurnosna prijetnja po BiH - nije, da je napad bio organizovan, da postoji ćelija sa ustrojstvom i hijerarhijom - jeste, da je bacanje bombe na duznosnike drzave, i da je napad na ustrojnost BiH - jeste, da je neprofesionalizma, i opsteg nerazumijevanja same definicije i problematike pojma terorizma - 100% jeste.

dakle ima politicke motivisanosti da se ovaj napad okarakterise kao teroristicki, upravo zbog toga ko ga je izvrsio, mudžahedinske opasnosti nema a BiH nije opasna kao moguca teroristicka prijetnja. my 2 cents.

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 20:19 

Haha vid ga, neb me cudilo da jedan od vas ovim putevima krene. Isti Bekim. Nabildan, u crnom, haronja, aviatorke...:mrgreen:

Ja sam za da se trazi odsteta od Saudijske Arabije za stete po narod i drzavu BiH zbog ideologije koje su za potrebe ustolicenja svoje lazne kraljevine izmisli, pa onda za potrebe spoljnopolitickog utjecaja aktivno izvozili.

Gledajuci na efekat u nevezanim djelovima svjeta, od Maroka do Indonezije, neko tu mora bit moralno i finansijski odgovoran, treba tuzit Kraljevinu i kustosa dva harema. Oni bar imaju para tako da im par milijardi da otklone kakicu koju su iskakili nece tesko pasti, samo se na hadzu naklepaju na najgoroj sirotinji da mogu to otplatit :mrgreen:

vracajuci se na temu, da li ce biti jos takvih slucajeva, mislim da to bolje znate vi jer zivite tamo u tom psiholoskom zavodu. Ja znam po sebi da bi sigurno nesto tako napravio, cak mi nebi treb'o ni Allah ni Kur'an ni hadis da me natjera, nit da se na njih pozivam za neko moralno opravdanje. Samo bezobrazluk i djubar ljudski je dovoljan motivator, a ovdje ne govorim o nikakvim funkcionerima/lovatorima/mafijasima, pa ni o vehabijama, vec dapace, o "obicnom narodu".

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 20:21 

i nesto mi veli da ce i ovaj, ko i slicni, odlezat dvije godine i dobit tri uslovne, i onda nastavit odakle je poceo dok mu allah ne "oduzme vozacku" il sebi ne prospe mozak kad skonta koji je kreten bio.

jer dets d faking pravosudje koje imamo...

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 20:27 

stari serator wrote:
Haha vid ga, neb me cudilo da jedan od vas ovim putevima krene. Isti Bekim. Nabildan, u crnom, haronja, aviatorke...:mrgreen:

Ja sam za da se trazi odsteta od Saudijske Arabije za stete po narod i drzavu BiH zbog ideologije koje su za potrebe ustolicenja svoje lazne kraljevine izmisli, pa onda za potrebe spoljnopolitickog utjecaja aktivno izvozili.

Gledajuci na efekat u nevezanim djelovima svjeta, od Maroka do Indonezije, neko tu mora bit moralno i finansijski odgovoran, treba tuzit Kraljevinu i kustosa dva harema. Oni bar imaju para tako da im par milijardi da otklone kakicu koju su iskakili nece tesko pasti, samo se na hadzu naklepaju na najgoroj sirotinji da mogu to otplatit :mrgreen:

vracajuci se na temu, da li ce biti jos takvih slucajeva, mislim da to bolje znate vi jer zivite tamo u tom psiholoskom zavodu. Ja znam po sebi da bi sigurno nesto tako napravio, cak mi nebi treb'o ni Allah ni Kur'an ni hadis da me natjera, nit da se na njih pozivam za neko moralno opravdanje. Samo bezobrazluk i djubar ljudski je dovoljan motivator, a ovdje ne govorim o nikakvim funkcionerima/lovatorima/mafijasima, pa ni o vehabijama, vec dapace, o "obicnom narodu".

Cumezu Arapski tebi je svaki drugi Isti ja,Uceram ti :D

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 20:29 

jes ti znao ovog ba?...a i jel mu ono om u rebusu...koji li je ovo astronaut? takim ljudima treba odma u startu prepisat dobar koktel artana da se uzemlje. pozeri su nesto najgore.

nije fakat jarane ono na tebe baca hahahah

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 20:38 

postavlja se pitanje da li se ovaj cin karakterise kao teroristicki akt jer je upozorenje sa vrha te 'organizacije' ciji je doticni clan, ili je u pitanju lagani pocetak djelovanja ove amercike 'ambasade' na marin dvoru?

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 21:50 

AA wrote:
da je BiH regrutni centar za djelovanje al kaide i slicnih organizacija, kako po BiH tako po i Evropi - nije, da je terorizam sigurnosna prijetnja po BiH - nije, da je napad bio organizovan, da postoji ćelija sa ustrojstvom i hijerarhijom - jeste, da je bacanje bombe na duznosnike drzave, i da je napad na ustrojnost BiH - jeste, da je neprofesionalizma, i opsteg nerazumijevanja same definicije i problematike pojma terorizma - 100% jeste.

dakle ima politicke motivisanosti da se ovaj napad okarakterise kao teroristicki, upravo zbog toga ko ga je izvrsio, mudžahedinske opasnosti nema a BiH nije opasna kao moguca teroristicka prijetnja. my 2 cents.

Slazem se ja s ovim manje vise, al majke mi USA i ostale svjetske sile ne, pod ogromnom prismotrom zbog terorizma je BiH, mislim da je na crnoj listi sto se toga tice svih obavjestajnih agencija.. al neka, treba pomalo, da se sprecavaju ovakve stvari..

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 22:15 

Archangel wrote:
AA wrote:

Slazem se ja s ovim manje vise, al majke mi USA i ostale svjetske sile ne, pod ogromnom prismotrom zbog terorizma je BiH, mislim da je na crnoj listi sto se toga tice svih obavjestajnih agencija.. al neka, treba pomalo, da se sprecavaju ovakve stvari..

Slazem se , ovo ne treba nikome . Oni ako nam se nakote jos vise u ovoj usranoj drzavi ne gine nam biti jos 20 godina iza ostalih . A mi bi bezvizni rezim......

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 22:32 

Dee Sub Wun wrote:
postavlja se pitanje da li se ovaj cin karakterise kao teroristicki akt jer je upozorenje sa vrha te 'organizacije' ciji je doticni clan, ili je u pitanju lagani pocetak djelovanja ove amercike 'ambasade' na marin dvoru?

brate, oni laganini djeluju ovdje na razne nacine jos od prije rata. meni je ovo dovoljno -https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bk.html

...skontas da ovdje ima vise informacija o drzavi nam (posebno obratiti paznju na "Political parties and leaders" - ovo nigdje neces naci osim ovdje!) nego na bilo kojoj domacoj domeni, ili stranici neke drzavne institucije. a izmedju ostalog OSA je pod komandom americke obavjestajne sluzbe, ko ne vjeruje, ne mora.

http://www.osa-oba.gov.ba/analizebos.htm (usput - kakva je ovo nagrada, i kakvi to obavjestajci na svoj sajt stave rubriku "drugi o nama"?)

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 22:50 

^^Bosanski :lol: :lol: :lol:

Nego valjda će ovo biti poziv za buđenje da se policiji daju veće ovlasti da se krene u rat protiv svih govnara, nacionalista, fašista, kriminalaca

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 22:57 

sve to treba protjerat' po kratkom postupku...

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2010. 23:28 

Baš što neko reče ''sreća'' pa je Tarik poginuo.Da je bio Nikola,Dodiku bi se dig'o kurac...

Profile  

PostPosted: 28. 06. 2010. 00:15 

Nije da se sad vec ne pitam kakvo ce postati okruzenje kad su se ti ljudi konacno "IZJASNILI" ( nebitan njihov povod ) tako da priznam, malo me je hastra. Sve je za sada jedan ogromni upitnik, a sta ce biti sumnjam da iko i predpostaviti moze.

Nego, iduca meta SODA, 09.7.2010 HAHA XD

Profile  

PostPosted: 28. 06. 2010. 00:16 

Arinoe wrote:
sihirbog wrote:
gledo sam to njegovo gostovanje prije 2-3 god cini mi se.

al nije moglo bez ovog "rocker"???

zasto kod ostalih slucajeva koje se nadju u crnoj hronici ne pise npr:
"poginuo turbo folker D.E.zbog voznje u pijanom stanju"

Prvo skoči pa reci hop, Sodome, paradoks je u tome da je neko u isto vrijeme roker i vehabija, a ne u tome da je roker i ubica. Neko ko sluša Štulića ne ide uz nekog ko ubija u ime Allaha. Ili tebi ide?

uvijek sam mislio da izgovaranje "hop" i skok idu istovremeno :mrgreen:

lik je vehabija,a kod njih je sve moguce pa tako i ubijanje u ime Allaha uz stihove Stulica kojeg se moze (ne)shvatiti na 1001 nacin.
to "roker" je tu apsolutno nepotrebno,bode oci vise nego ovo "vehabija".

Profile  

PostPosted: 28. 06. 2010. 00:17 

Pozdrav ekipo iz Bosne najbolji ste :D :mrgreen:
Kako je u Bosni ja sam inače iz Hrvatske pa nisam upoznat sa situacijom previše :? ?

Profile  

PostPosted: 28. 06. 2010. 00:24 
Moderator

Twisted Sister wrote:
Kako je u Bosni ja sam inače iz Hrvatske pa nisam upoznat sa situacijom previše :? ?

Sucur Allahu, dobro je :D

Profile  

PostPosted: 28. 06. 2010. 00:25 

anthrax wrote:
Twisted Sister wrote:

Sucur Allahu, dobro je :D

to je najvažnije :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]