Addi wrote:
.::Grind Bastard::. wrote:
Addi wrote:
alo ba argentinci su jedan od najboljih reprezentativnih timova ikad, stipu te price glupa nacija bla bla... maradona je blek metalac

4 : 0ovaj omjer golova koje su primili i koje su dali u utakmici protiv NjemaÄke govori kako su dobri, bar ove sezone. Messi nije dao gola, a
najbolji je igraÄ svijeta. Forlan je Maradona za njega
Maradona je dobar zato što osim skakanja ko da je na tripu, more i da pošmrka ćizu bijelog na 100m za 9.2 sekunde! rekorder!

jarane rezultat jedne utakmice ne govori nista. pogledaj dosadasnje. veceras da izgube svabe sa 2-3 razlike bil se slozio samnom kad bi reko da su kita, da nista nisu pokazali nikad od sad bla bla... mesi jest najbolji igrac svijeta, ko i runi, ko i drogba, ko i ronaldo, torres... a samo su dvojica dali po 1 go ja mislim (ronaldo i drogba), i to nidje veze... koliko odlicnih igraca uopste nije na svjetskom jer su im slabe reprezentacije. mjerit jacinu reprezentacije je ok na svjetskom, za to i sluzi, al igraca ne mozes, niko od velikih nije zasjao na ovom svjetskom... veliki su tu pritisci kad znas da su sva ocekivanja na tebi. pogotovo na ovim eliminacionim susretima, kad znas da MORAS nesto... ako hoces kvalitet igraca, klub je najbolje mjesto za to...
što je najgore niko Švave ne mrzi više od mene, al apsolutno NIKO! i ja sam želio da njih Messi i Co. rasture, jbt, gledo sam malog šta radi po Europi, i onda ništa na Mundijalu. šteta. al od prošle tekme moram reć, Nijemci il su dopingovani, al su tek sad pokazali šta znaju. igra im je u grupi bila levatska baš, a sad odjednom znaju igrat.
btw. to je bila reprezentacija Nijemaca možda još do 1998., kad nije bilo 70% stranaca u ekipi. ali i onda sam ih mrzio. ma sve ove ekipe su mi mrske osim Urugvaja.