Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 16:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bosanci i More
PostPosted: 25. 08. 2010. 20:56 

izvađeno je iz konteksta rekoh ;-)

korisnik shitpifter ima treći warning, dakle ban zbog klevetanja i širenja međuetničke mržnje ;-)

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 21:56 
Moderator

a što se neki primaju jebote... :D

dobro, nvm, ako vam se ne sviđa - imate prekrasnu Crnu Goru pa bujrum vi tamo... taman da uništite ovim šupcima turističku sezonu svojim nedolaskom :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 22:44 
Moderator

Al\m/a wrote:
Jao Hrvatića. Uvijek su mi bili smiješni. Npr. ja prva bježim od mjesta na koje zalazi mnogo bosanaca, ali mislim da su gore švabe. Žutani neugledni, koji također donose hranu i koji imaju gore ponašanje od bosanaca.

E ovo fakat nije ok.

Shitpifter i Shiteater Black imaju Image

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 22:59 

artredis wrote:
Al\m/a wrote:
Jao Hrvatića. Uvijek su mi bili smiješni. Npr. ja prva bježim od mjesta na koje zalazi mnogo bosanaca, ali mislim da su gore švabe. Žutani neugledni, koji također donose hranu i koji imaju gore ponašanje od bosanaca.

E ovo fakat nije ok.

Shitpifter i Shiteater Black imaju Image

A jbg sad. Sve doslovno shvaćate. Zajebancija. Sorry who's offended!

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 23:08 
Moderator

Predrasude nisu same po sebi ništa dobro, pa nema potrebe da ih se podržava - posebno one koje ulaze u polje nacionalističkih prepucavanja i etiketiranja neke nacije nekom (lošom) osobinom.

Najmanje što treba u ovoj diskusiji jeste takmičenje u jačim predrasudama.

Alma, o svemu valja razmisliti prije nego kažeš/napišeš. Hvala na razumjevanju, to pokazuje tvoju zrelost ;-) :) .

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 23:17 

Jebo vas more! Skonto sam da je puno gotivnije otici s probranom ekipom kampovati na neka od Bosanskih jezera, Boračko ili Plivsko npr. nego se jebavat i maltretirat sa supcima na granici i svim ostalim moronima dole, koji mi vazda sjebu ugodjaj

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 23:22 

Mislim da je ona pomalo previse ugazila u govno i zna to dobro jer a) Hercegovka je, b) u tom njenom clanku i izjavi nema "etnicke" diskriminacije vec nacionalne. Dakle svako sa ovim tablicama. Sad jel isti iz Sirokog il iz Gornje Maoce, nemoguce je odgonetnut :lol:

Zato raja idite kod svojih Hrvata na more u Neum/Tivat. To je taj problem da ovi nasi Hrvati kad se isele u maticu imaju na sebi breme dokazivanja da su "zesci" od domicilnih. Ustvari nikog za to ne boli kurac previse, i onda samo vako ispadnu glupi na opcu radost masa sa svih strana :lol:

Smanjite dozivljaj :P

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 23:28 

Hedon wrote:
Jebo vas more! Skonto sam da je puno gotivnije otici s probranom ekipom kampovati na neka od Bosanskih jezera, Boračko ili Plivsko npr. nego se jebavat i maltretirat sa supcima na granici i svim ostalim moronima dole, koji mi vazda sjebu ugodjaj

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 23:29 
Moderator

Hedon wrote:

alal vera! ništa do planine ili jezera

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 23:33 

nista sacekujte ih po jahorini i bjelasnici kad dodju skijat, tamte za kukuriku, pravite reportaze kako nista ne ostave. al dobro oni osim neplacenih kredita i nemaju sta da ostave :lol:

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 23:36 

Ma dajte ljudi, nisu svi takvi. Sve zavisi na koga naletis, i tako je gdje god da odes.

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2010. 23:49 

Stargazer wrote:
Ma dajte ljudi, nisu svi takvi. Sve zavisi na koga naletis, i tako je gdje god da odes.

poenta je da na je balkanu kriticna masa te fasisticke manjine, pa je na Balkanu da bi se coek operiso od neugodnosti i loseg iznenadjenja bolje ic sto dalje il nikako. Mislim da ces se slozit.

Profile  

PostPosted: 26. 08. 2010. 01:09 

Istina, samo sto je ipak u komsiluku najjeftinije :) A i ne znaju svi neki strani jezik, na zalost.

Profile  

PostPosted: 26. 08. 2010. 01:38 

bilo bi kul da komsu pitas jel ono na wikipediji o njegovoj opremi istina i jel isto koristio za prosli i nadolazeci album :mrgreen:

lik ima jedan od najjacih darkerskih tonova ikad.

sad mi drago sto imam p-90ke u gitari :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 26. 08. 2010. 01:53 

Istina, samo sto je ipak u komsiluku najjeftinije :) A i ne znaju svi neki strani jezik, na zalost.

Profile  

PostPosted: 26. 08. 2010. 02:19 

stari serator wrote:
Mislim da je ona pomalo previse ugazila u govno i zna to dobro jer a) Hercegovka je, b) u tom njenom clanku i izjavi nema "etnicke" diskriminacije vec nacionalne. Dakle svako sa ovim tablicama. Sad jel isti iz Sirokog il iz Gornje Maoce, nemoguce je odgonetnut :lol:

Zato raja idite kod svojih Hrvata na more u Neum/Tivat. To je taj problem da ovi nasi Hrvati kad se isele u maticu imaju na sebi breme dokazivanja da su "zesci" od domicilnih. Ustvari nikog za to ne boli kurac previse, i onda samo vako ispadnu glupi na opcu radost masa sa svih strana :lol:

Smanjite dozivljaj :P

Kakav crni Neum treba mi 7h da dodjem do njega iz Bihaca a i svim ostalim krajisnicima.Tako otpada i crna gora,a ako vec idemo na more onda nam je vecina lokacija 2-3h.
Glupa novinarka je nepromisljeno ovo odradila,prvo prozivajuci naciju,drugo vrseci generalizaciju pa jbte ne idu svi bosanci na more na 1 dan :roll:

Profile  

PostPosted: 26. 08. 2010. 15:42 

Na stranu voditeljicu,iako je glupa i bezobrazna,ogromne neugodnosti mogu se doživjeti upravo od našeg naroda.Imao sam scenu ovo ljeto,prvi dan dolazim na plažu,naravno sve je puno,zauzeto a do mene žena sa djetetom koje je pravi mali antikrist,skače,vrišti,zanovijeta,hoda preko tuđih ležaljki itd...I mali je zajozio,gladan,hoće ćevape,i traži od matere novce i odlaži do bližnjeg restorana.Vraća se s ćevapima i rastvara ih usred ležaljke(koja je udaljena par centi od moje).Miris bijelog luka neutralizirao je sav onaj miris soli koje poželiš tokom čitave godine.Ja popjenio.Konačno hoćeš da se odmoriš od svega i onda te zadesi naš mentalitet,u deluxe izdanju.No to nije sve;zbog vrlo sumnjivog kvaliteta ćevapa klinac se počeo žaliti majci ali ona je uzvratila time da mora sve pojesti,bez obzira,jer ona je to platila čak 20 kuna(vau priceless) i plus gunđanje kako joj je izbio tolike pare iz džepa i da ne može ništa više tražiti taj dan.U međuvremenu,otišao sam do mora pobjegavši od mirisa junetine i bijelog luka,kad eto ti đavola.Da je bogdom htio se okupat,nego se počeo žaliti kako ga je uhvatila mučnina a mati će na to 'Pa povrati sine,voda će to odnijet,ne brini se'.Nisam mogao vjerovat šta čujem,u 21.vijeku pored tolikih javnih wc-ova ljudima je svejedno ispraznili se ha u moru ha u hali.Na svu sreću mali je bio razuman za razliku od matere,pa je otišao do wc-a.Totalni horor.

Profile  

PostPosted: 26. 08. 2010. 15:43 
kad kreteni idu tamo nedje u makarsku il na istru na more
lakse otici kod mrkve u neum :mrgreen:

PostPosted: 26. 08. 2010. 15:58 

Joj Makarska je horor,plaža ko iskrcavanje na Normandiju...

Profile  

PostPosted: 26. 08. 2010. 16:02 
Pathologist wrote:
Joj Makarska je horor,plaža ko iskrcavanje na Normandiju...

ja u makarskoj u 5min sretnem vise komsija nego sto ih ovdje u 7 dana u haustoru sretnem

Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]