punkbeg wrote:
Sta pricate vi

!
Gdje vi zivite?! Nek bude peder, boli me rinaka, nije moj problem, dalje od mog supka.
Ali sam protiv toga da se iz budzeta koji indirektno/direktno punim i ja, i vevo crnjak, i peti deseti PLACA OSIGURANJE PARADE KOJE IZNOSIO NEKOLIKO MILIONA EURA?!
Da bi mi paradirali gradom?! Isto k'o da mi nabija osjecaj krivice da sam ja kriv sto je on derpe/azba!
Ako ja zbog toga nisam ANTI FA,ok nisam, postacu novi oblik lijevog fasiste.
Ali sam i dalje ubijedjen da 40-45 nije bila borba za prava amosexualaca.
I boli me neka stvar za njih, i za njihova prava.Veci problem mi je bio skup RVI ispred zgrade FBiH, ili cvijece u Dobrovoljackoj.
Da ja sam panker, ja imam osjecaj za PROBLEME oko mene! A TI PROBLEMI SIGURNO SE NE ZOVU ALEN ALBINOVIC!
Ti se baš prihvatio jednog dijela, konstantno spominješ kako ima većih i bitnijih problema (koji su spomenuti u prethodnim postovima) ali ti se opet vraćaš na istu temu. Dobro, od sada i crtam i bojim, samo za tebe. Ne moraš se bojati, neće te niko bocnuti otpozada ako to sam ne dopustiš.
OÄito nisi proÄitao Ozzyev post, niti si informisan o historiji viÅ¡e od onoga Å¡to te Å¡kola 'tjera' da nauÄiÅ¡. Hitler se rjeÅ¡avao i homoseksualaca, obilježavani su rozim trokutićima, Židovi žutim trakama i sl.
Tebi je pojam 'pedera' Alen Albinović, onda pojam rokera iliÅ¡tajeveć treba biti Zele LipovaÄa?
Ako te brine taj novac koji se koristi iz budžeta poreskih obveznika a na koji ti polažeÅ¡ prava zaÅ¡to nisi protestovao kada je taj isti novac koriÅ¡ten za promociju politiÄkih stranaka (video spotovi 'Ponosni na Srpsku' i onaj Elektroprivrede) na koji je minimalno utroÅ¡eno 50000 KM za snimanje, ne raÄunajući novac izdvojen za emitovanje u udarnim terminima, zaÅ¡to ne protestujeÅ¡ zbog neefikasne zdravstvene zaÅ¡tite koju taj isti novac treba da finansira, kada Razvojna banka manipuliÅ¡e tim istim novcem?
Za tvoje dobro prvo bih ti savjetovala da se informišeš, edukuješ pa da onda pišeš. Nije ovo ništa strašno i citirat ću ti Ozzya :
Ozzy wrote:
Ti si do tada samo loše informisani građanin kojem je svaki aktivizam i svaki pokušaj promjene smješan. Nisi ti zbog toga loša osoba, većina je takva, ovdje vlada letargija i hiljadu jedna fobija. Bojimo se hrvata, srba, bošnjaka, pedera, roma, komunista, antifašista... Na toj formuli se i održava ovakvo stanje.