motori pickhe dame wrote:
jebali majku svoju lopovsku sad se sjetili nabijem i njih i ADSL i sve licimure , jajare , pedere , demone , milijardere
po pravilu flat je trebao oduvijek i biti a paketi se razlikovati samo po tome sto placas vecu brzinu.... HS zakon...pored svega i cijene i svih detalja koji su ubrojani u tu (dig.kabl.telefon i net) jedan principijelni detalj mi je prevagnuo i nikad ga necu mijenjati...znaci to je da dobijem njihovu slusalicu naravno, njihov broj a sada cu moci prebaciti i prethodni broj koji sam imala na telekomu, ali uz to da mene od prilike taj telefonski racun sada dodje oko 16 KM, dok u jebenom lopovskom telekomu bez da podignes slusalicu moras platiti 18 KM ( u sto mi trpaju jebenu TELEVIZIJU koju NECU da placam jer to govno ne gledam, plus njihovu pretplatu i svaki vrag koji moras placati od privatnosti broja, od prikazivanja pozivatelja itd, nabere mi se pocetne cijene "telefonskog taxija" vise nego sto me vamo dodje potrosenog telefona) da rezimiramo, uz internet koji nevjerovatno kako se prekoracuje (jer za 5-6 godina kablovskog paketa od 5 GB nisam nikad prekoracila a da mi se des ida 15 GB prekoracim do te mjere da mi racun dodje 90 KM nevjerovatno kakva je ta njihova matematika...zatim da me telefon dodje u prosjeku 50-60 KM i jos plus vamo kablovsku sto placam alo ba..po plate na tri sranja...ovako za 55KM dobijem sve i mirna sam sto se tice telekoma, nit kome bogaram nit bacam pare nit placam TV pretplatu....ko tvrdi da mu je ADSL bolji, nek proba malo kablovski razuvjerit ce se