Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 08. 2025. 22:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 29. 03. 2011. 14:01 

eto jebem im mater, jebo ih otac njihov

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 14:07 

Pa oćel nas sad jebat sa ovom odlukom ili šta će se desiti ? Šta se sve može desiti ?

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 14:08 

KOja govna pa ovo je nevjerovatno. Iako se pretpostavljalo da nece usvojiti statut, da covjek ne povjeruje kolko neko ne moze imati obraza i ko fol 'radeci za dobro' svog naroda unistiti jednu od rijetkih lijepih stvari sto je u ovoj drzavi ostalo. :shock:
Fakat sam protiv nasilja, al ove 'drugove delegate' treba satrati od batina.

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 16:14 

suspenzija pocinje od sutra, al opet ako se napravi novi savez sa ovim zahtjevima fife i uefe do sljedece utakmice moce se nastavit igrat u svim takmicenjima.

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 16:35 

Kakva govna, ja sam stvarno mislio da nisu toliki govnari i retardi...
A Munib i bagra hodaju ko da su oslobodili Sarajevo, niko ni da ih makar pljune...

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 16:41 
Moderator

samo metak u celo!!!! puu pisam im se na kosti mrtve..

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 19:25 

SULEJMAN COLAKOVIC i ILJO DOMINKOVIC...najebem im se svega

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 19:42 

Iako bi mi krivo bilo da bude reprezentacija izbacena iz kvalifikacija ja se nadam da postoji ova mogucnosti da se novi statut napravi i da budu novi clanovi a ne ova bagra opet mi je u neku ruku drago jer se samo na ovaj nacin mogu otjerati djubrasi i cigani sa vlasti .

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 20:24 

Obezglavator wrote:
Iako bi mi krivo bilo da bude reprezentacija izbacena iz kvalifikacija ja se nadam da postoji ova mogucnosti da se novi statut napravi i da budu novi clanovi a ne ova bagra opet mi je u neku ruku drago jer se samo na ovaj nacin mogu otjerati djubrasi i cigani sa vlasti .

Nema od toga nista, sjednica sa FIFI-nim i UEFI-nim ljudima je zakazana za tek poslije utakmice sa Rumonijom...

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 20:28 

_MORRISON_ wrote:
Obezglavator wrote:

Nema od toga nista, sjednica sa FIFI-nim i UEFI-nim ljudima je zakazana za tek poslije utakmice sa Rumonijom...

Znaci oduzeli su jedinu radost i srecu koju je bosanski narod imao u ovoj napacenoj zemlji ...

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 21:02 

Ma to je odraz cijele BiH, kad nam se sve bazira na jebenoj nacionalnoj bazi. Bosnjak, Srbin i Hrvat, k’o u vicevima. A i jest bas vic od drzave, na ovaj nacin nista ne moze fercerati. Makar u sportu bi se mogao napraviti izuzetak koji potvrdjuje pravilo, ali evidentno je da bez desetak visokih predstavnika sa neogranicenim mocima - po jedan za svaki vazniji segment drustva, necemo daleko odmaci. Zalosno.

Sto se suzpenzije tice, bilo je vec slucajeva u zadnje vrijeme, vecinom zbog ingerencije politike u fudbalske saveze, ali cini mi se da su sve povucene nakon propisnih reakcija upletenih drzava. Nadam se da ce i kod nas tako biti, a i da ce u medjuvremenu (metaforicno) pasti koja glava. U suprotnome se treba raja dici i pogaziti gamad. Ovaj put ne metaforicno.

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 23:44 

Obezglavator wrote:
jer se samo na ovaj nacin mogu otjerati djubrasi i cigani sa vlasti .

Nikada ti nece otici... nikada.

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2011. 23:54 

meni samo 2 stvari nisu jasne:

1. nije mi logicno da su danas ovi sto su duzi niz godina uspjesno krali sami sebi potpisali razlaz

2. svugdje je fudbal industrija koja proizvodi ogromne pare,svi gledaju da na neki nacin unaprijede svoje sisteme kako bi privukli investitore i sponzore,samo kod nas ljudi rade na destrukciji i na tome kako da razjebu ono sto iole funkcionise.
pa jel konta neko da manje uspjesan fudbal u BiH znaci manje para..SVIMA? pa i tim idiotima koji nemogu da se dogovore.

u moru drugih pitanja,ako nista drugo ove 2 stvari mi nikako nisu jasne,i mora da postoji ili neka vrlo bitna stavka koja meni promice,ili je ovdje retardiranost i uščahlost u nacionalizmu došla do te mjere da više ni pare nisu važne nego samo kako da propadne onaj drugi.

Profile  

PostPosted: 30. 03. 2011. 00:05 

cetnistvo i ustastvo koje zele raspad svega sto nosi ime 'BiH' plus glupi bosnjakluk daje za rezultat ovo danas.
ovdje je najmanje fudbala a najvise politike.
zato ce k**ac govna iz listice moci kupovati bodove gdje stignu od juna, k**ac ce ici u evropu na ustrb slobode ili drugih klubova; a mi koji bodrimo klubove iz NASE zemlje i koji gledamo fudbal na STADIONU poceti koliko toliko uzivati.

plattini hvala gdje cuo i necuo!

Profile  

PostPosted: 30. 03. 2011. 00:09 

Hapa wrote:
. U suprotnome se treba raja dici i pogaziti gamad. Ovaj put ne metaforicno.

Raja je isla ispred saveza. Gdje ste tad bili? Tad je valjao savez jer je dosao klaun od blazevica?

;)

Profile  

PostPosted: 30. 03. 2011. 00:15 
Moderator

Ciro kakav god da je klaun bio, makar je znao svoj pos'o...a Susic izgleda nece ni imati priliku, a taman ga krenulo.

a slazem se s navedenim, opstrukcija jedinstvenog saveza bez podijele, kako smo razjebali savez, razjebacemo i drzavu i obrnuto, da bude jednako za sva 3 naroda, e evo vam 3 kurca, sad necemo nista imati, hvala ti dejtone jebo te onaj ko te potpisa...

Profile  

PostPosted: 30. 03. 2011. 00:20 

sta ce Pape, sta on zna o fudbalu.. ;)
ciro genijalac, ciro sve znao, pa nas odvede na SP.
da ti odmah skratim reply-do te pozicije gdje nas je taj ciro doveo doveo je i sliskovic i protiv danaca- i to da se borimo za prvo mjesto da idemo direktno, i doveo nas takodjer da u zadnjoj utakmici odlucujemo protiv Srbije.
susic je ono sto ciro nije, odmjeren,skroman i pazi sad ovo, NAJBOLJI BiH IGRAC SVIH VREMENA. a protiv Rumuna je dokazao kakav je trener(ako ti nije jasno objasnicu ti i to, nikakav problem).
ciro je supak, ulizica, optuzio misketa za neku izdaju, i naravno, po ko zna koji put ponavljam, negirao drzavu BiH.
dosta od mene fudbalski eksperti, nastavite sa prepiskom man utd-inter-lfc-juventus.

Profile  

PostPosted: 30. 03. 2011. 00:27 
Moderator

Svaka cast Susicu za igracku karijeru, vazda postovao i vazda cu postovati..i Maradona je bio dobar igrac, bar tako kazu...ali nije se bas proslavio kao trener.

a sto se tice Cire, opet ti kazem, govorim kao TRENER, a njegove ispade i nisam bas pratio niti me zanimaju njegove izjave, oces reci da je kita od trenera? za mene licno, ne treba mi ni jedan ni drugi, moj vjeciti izbor za selektora je Halihodzic, al ja se tu ne pitam, tako da, bitan mi je samo ostvareni rezultat.

Profile  

PostPosted: 30. 03. 2011. 00:35 

nekrodemon wrote:
Svaka cast Susicu za igracku karijeru, vazda postovao i vazda cu postovati..i Maradona je bio dobar igrac, bar tako kazu...ali nije se bas proslavio kao trener.

a sto se tice Cire, opet ti kazem, govorim kao TRENER, a njegove ispade i nisam bas pratio niti me zanimaju njegove izjave, oces reci da je kita od trenera? za mene licno, ne treba mi ni jedan ni drugi, moj vjeciti izbor za selektora je Halihodzic, al ja se tu ne pitam, tako da, bitan mi je samo ostvareni rezultat.

u kakvom je stanju ciro imao protiv belgije ili portugala na kraju krajeva:
Dzeku
Ibisevica
(salihovica je imao)
Mismimovica
Muslimovica?
Pjanica?
Hasagic-Begovic?

svi ovi nabrojani su igrali mozda najbolje sezone u svom zivotu osim mozda Pjanica kad su igrali pod cirinim vodstvom a kljucni su igraci bili i kod cire i kod papeta.
a kod Susica protiv Rumuna ili povrijedjeni ili nisu standardni ili gola nisu dali?
pa ubaci ibricica, pa slomi rumune.
jesi primjetio razliku u igri? nema vise dugih lopti ;) igra se fino, tecno, od noge do noge.
a sjeti se igre protiv belgijanaca. protiv rumuna je bio slucaj da smo prvi put imali posjed lopti veci nego od protivnika(govorim o ekipama naseg ranga i vise).
i za kraj,od 4 pobjede koje smo ostvarili a da smo na poluvremenu gubili-imali negativan rezultat,3 su ostvarene pod vodstvom Papeta. ni jedna pod vodstvom cire;)
toliko o znanju znanja ;)

Profile  

PostPosted: 30. 03. 2011. 10:57 

Ciro je najveca dvolicn... ne trolicna ulizica. Dodje u Sarajevo i izjavi da mu je zivotna zelja da vodi Zeljeznicar. Ode u Beograd izjavi da on sanja dan kada ce sjesti na klpu Crvene Zvezde, ode u Zagreb i izjavi da mu je samo opet sjesti na klupu Dinama. On je nesto kao i Kusturica... dvolicna picketina.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]