Izveo ih malo u setnju. Ima ih najvise jeftinih, jedna dvije osrednje, i dvije skupe. i ko seljak sam stavio i prekidace za pojacala da bude "prometno" haha. Rack aparate mi se nije dalo fotkat, otom potom.
Dakle, s desna na lijevo i odozgo prema dole:
Dod YJM308, Behringer TO800, Behringer SF300, Pro Co Deucetone Rat, Boss HM-2, Dod Gonkulator Modulator, Behringer GDI21 (tu je samo da podrzi bracu), Behringer PH9, Behringer VD300, Eventide Timefactor, Boss RE-20, Behringer CC-300, Behringer UV-300, Arion SCH-Z. I na kraju, prekidaci za JVM410C i Rock Master predpojacalo.
Cekam jos Ariona SMM-1 (karina pedala, al je nju koritsio jedan legendaran gitarista pa se to mora imat). A fale mi jos jedan Big Muff kojeg kontam sam sklepat iz kita, ISP Decimator (al to bi radje u rack stavio), wah, flanger (ili dva), pitch shifter (najvjerovatnije onaj Behringer ultra shifter/harmonist, al ako dobijem na lutriji onda ce past Pitchfactor mater mu), reverb (hocu Eventide SPACE, al imam dva rack reverba vec...jadi), i mozda Maxon OD808 da zamjeni TO800 (jer voli bit malo bucan). I jedan dobar Tremolo (Goatkeeper hehe). Mozda bi se dalo naci mjesta i za Roger Linn Adrenalinn III. Volim ja te blesave efekte, e da i WMD Geiger Counter obavezno. I par Moog pedala...DOSTA DOSTA AAA. Kupovina efekata=metastaza.
Ako neko ima Strymon Timeline i zeli da se djora, dajem mu Eventide Timefactor I Boss RE-20 u odlicnom stanju sa svom ambalazom i karinama. Cak mu ubacim i Boss-ov PSA adapter djabe