Nameless wrote:
Hm... interesantno...
Svaki put kad klub iz Sarajeva negdje ode i ispadne neko navijaÄko sranje, uvijek su domaćini krivi, oni su napali, isprovocirali, policija OBAVEZNO stala protiv balija... Ni Manijaci ko ni Horde dakako nikad krivi nisu nizaÅ¡ta, napadnuti jadni ljudi, a poÅ¡li u mirovnu misiju u Banjaluku...
Vjerodostojni mediji naravno uvijek svog konja guraju naprijed.
Ne vjerujem ba nikome, ponajmanje kad se radi o sukobima navijaÄa u zemlji kakva je Bosna i Hercegovina.
Za svadju uvijek treba dvoje

Ovo sad je rezultat nacionalizma koji je rat prouzrokovao i nasa liga je odraz svega toga i one nekadasnje lige gdje su ova prepucavanja i sranja tipa balijac-cetnik- ustasa bila na istom ako ne i gorem nivou . Sad to 'uvijek su domacini krivi' ne znam koliko ti pratis nogomet i sport uopce , prilikom svakog sranja i nereda koji se dese na terenu ili tribinama odgovornost snosi organizator utakmice , domacin , u ovome slucaju Borac . Zato je Zeljo dobio tri boda i rezultat je registrovan kao 0:3 za Zeljeznicar . Glupo je reci da se ide navijati samo i nista drugo jer to nije tako , tamo se ide kurciti i 'domacinu' stavljati svoj ponos ispred neceg tudjeg a to znam jer i sam i sam odlazio na utakmice . Ko je kriv , kome vjerovati , goni tu u kurac sve . Nema tu rivaliteta kao nekad gdje se igralo za nogomet i navijace vec se gledaju jesi li 'nas' ili 'njihov' . Tri strane , tri vrste medija , tri razlicite price i svako bi vodu na svoj mlin . Zato smo go' kurac od drzave i od sporta i svega ostalog . Meni je jedino zao zivota nekih mladica koji su zbog toga ugaseni , zao mi je sto politicka djubrad koristi sport za guranje svojih partija i nacionalizma . Da neko nekoga kamenja samo jer je druge vjere a zive i rodjeni na istoj zemlji

To ako nije glupo ne znam onda sta jest .