kad ti igrac prvi pruzi ruku, a to ko debil ga preskocis, to nije kuliranje nego seljakluk. da to nije uradio, ni ovaj nebi sccene pravio na kraju, to je sigurno. ferdinand ga je trebao pljunut ondje a ne isto uradit. a cigo zubarez nije kulirao nego je tersao cijelu tekmu, ja ne znam sta ste vi gledali. i iskreno igrao je za kurac, go je poklon bukvalno bio. svaku loptu je izgubio u napadu. da je kulirao ne bi ga dodirivala stampa i ostalo. zvuzdanje kad dobije loptu? sta treba, aplaudirat? rooney to trpi od kad... i na kraju nije kulerski odsetao nego se hinjski odvukao spustene glave. evra se radovao, pa sta, i fabio je i ferdinand je. sta je zubarez radio u jaknici srebrnoj proslu tekmu kad je liverpul dobio? kamera je vise snimala njegovo histericno radovanje nego tekmu. i to je upravo bilo zbog evre, sto je i ovaj uradio danas. samo nije trebao pored njega onako, kulerskije bi bilo, ovako ispada ko da vraca nesto.... a zamislite da je unitedov igrac navodno nazvao igraca liverpula ko zubarez evru. tad ne bi bilo lazi, nego bi drvlje i kamenje. tu ne mozes bit objektivan, pogotovo kad su stari rivali u pitanju. jebiga objektivan sam koliko mogu bit.
"In this country football has come a long way from the days when John Barnes had bananas thrown at him, to where we are today, and we can’t go back. We have to go forward in a positive way and ban it altogether."
- Sir Alex Ferguson