da, brock je bio poznat po "raznovrsnoj" prehrani (pored svih steroida i sranja koja je unosio u sebe) pa sve došlo na naplatu prerano...izrezali mu 30 cm crijeva...
.::Grind Bastard::. wrote:
Saiyajin wrote:
a sonnen je kralj, nadam se da će opet natamburat andersona
bez ilegalnih supstanci? teško. al biće drugih, boljih borbi, jer ovo će biti borba od rundu dvije, neće bit nekog tehniciranja, KO ili submission. dobra je bila JDS vs. Carwin, kad je Carwinu uništio lice bez problema. a Carwina šaka ko čitav JDS
ne znam baš, anderson će opet imati problema sa sonnenovim hrvanjem...jedino vidim da mu opet proda nekakav submission s poda jer će ga sonnen sigurno bacit na leđa...ne mislim da će ga silva nokautirat...al ajde, vidjet ćemo, ja u svakom slučaju za sonnena navijam...
JDS je odličan boksač za MMA standarde, to nije upitno... bit će to okršaj boksača protiv kickboksača...ja ipak prednost dajem reemu, mislim da će ga demolirati koljenima
al opet, kada su nađu takva dvojica udarača u oktagonu, teško je nešto sa sigurnošću prognozirati jer obojica mogu nokautirati jednim udarcem...vidjeli smo kako je to bilo u meču JDS vs Cain...
btw, pogledajte ovog lika
http://youtu.be/a9AuwAxx3PA