Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 07. 2025. 00:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 158 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 09:55 
hej cile, iz kojeg si ti to sve novinskog clanka prepisao?
sta bih ja sad trebala napisati recenziju albuma od Nile samo zato da bi se ti uvjerio kako ja njih slusam? pa nije mi ni na kraj pameti raditi takvu enormnu glupost!
a da si selo moje malo, vidi se po tvojim totalno suhim komentarima i proseravanju sa izjavom da mi svi uopce nemamo pojma sto je pravi metal. a sto se onda ti nisi izjasnio i svima nama ovdje koji nemamo pojma objasnio sto je to zapravo "iskonski, pravi metal"?
a to sto pljujes ljude koji slusaju vise pravaca metala ili uz njih jos neki alternativni pravac, nije nista drugo nego jedan od javnih ispada tvoje rasisticke podsvjesti.

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 11:30 
Administrator

cile wrote:
ljudi pa vi stvrano nemate pojma o metalu... :D
tj. o onom pravom iskonskom metalu... slusate neke jadne grupice sa mtv-a koji su kao progresivni i kao uzdizu metal na "neku visu razinu", a ustvari nemate pojma sta je ustvari onaj pravi, iskonski cisti metal...

onaj neki kreten, ne znam tacno koji pise kako je PRAVI THRASHER, a u neka sranja koja je nabrojao uvrstava i Death i Morbid Angel....itd... da sad ne nabrajam... neki kao slusaju death i black metal, a paralelno s tim i punk i RATM... mislim, ono, pogledajte malo sta pisete...

s 2. pak strane, neki dan me pita ihti ko su ti cile Gehenna? pa mislim stvarno... covjek prica kako ima oko 1000 albuma, a nije nikada cuo za Gehennu... i tako te neke stvari, sqo da i ne spominjem...njoj se Nile svidaju zato sto je negdje procitala kako su oni brutalni...ako je metal spao na takve ko sto ste vi, onda ga jebi...

Daj prosvijetli nas pravi metalcino. Kako mozes biti toliki idiot i tvrdit kako niko nema pojma o metalu osim tebe.

Ja ne pricam kako imam 1000 albuma nego ih imam. A od Gehenna-e nemam nista niti sam ih kad slusao a ima vremena nabavit cu i od njih nesto i poslusat.

cile jel ti mozda bora frend?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 11:53 

ihti wrote:
cile wrote:
ljudi pa vi stvrano nemate pojma o metalu... :D
tj. o onom pravom iskonskom metalu... slusate neke jadne grupice sa mtv-a koji su kao progresivni i kao uzdizu metal na "neku visu razinu", a ustvari nemate pojma sta je ustvari onaj pravi, iskonski cisti metal...

onaj neki kreten, ne znam tacno koji pise kako je PRAVI THRASHER, a u neka sranja koja je nabrojao uvrstava i Death i Morbid Angel....itd... da sad ne nabrajam... neki kao slusaju death i black metal, a paralelno s tim i punk i RATM... mislim, ono, pogledajte malo sta pisete...

s 2. pak strane, neki dan me pita ihti ko su ti cile Gehenna? pa mislim stvarno... covjek prica kako ima oko 1000 albuma, a nije nikada cuo za Gehennu... i tako te neke stvari, sqo da i ne spominjem...njoj se Nile svidaju zato sto je negdje procitala kako su oni brutalni...ako je metal spao na takve ko sto ste vi, onda ga jebi...

Ja ne pricam kako imam 1000 albuma nego ih imam.

istina
elem kada li cu ja dogurati do te brojke :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 13:43 
Administrator

Koliko mene pamcenje drzi (a jako dobro me drzi) ovaj isti cile je prije par mjeseci rekao kako je ovaj forum i ova stranica cisto sranje, ljudi na njemu nemaju pojma i slicno i izmedju ostalog napisao da vise nikada ovu stranicu i forum nece posjetiti. Nije mi sad samo jasno koji kurac je sad opet dosao, valjda je od onih koji se "drze svojih rijeci"... :roll: :roll: :roll:
Mogao bi on svoj forum s borom napraviti, a u potpisu slusam Gehenna-u (to je glavna stvar) :roll: :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 20:36 

Mozda su braca....on i Bora....
Jebiga iskren da budem prvi put sam cuo za ovu grupu...jer sto brat Ihti ima to i ja imam ili MOGU imati......
Ipak mislim da neki sa ovog foruma ne zasluzuju da se istrese na njih ako nisu culi za neku metal grupu...jer sta bi mi bili i ko bismo bili da sve znamo i da smo sve preslusali....
KO?
Peace braco...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 23:46 

ihti wrote:

Daj prosvijetli nas pravi metalcino. Kako mozes biti toliki idiot i tvrdit kako niko nema pojma o metalu osim tebe.

Ja ne pricam kako imam 1000 albuma nego ih imam. A od Gehenna-e nemam nista niti sam ih kad slusao a ima vremena nabavit cu i od njih nesto i poslusat.

cile jel ti mozda bora frend?

nisam reko da samo ja imam pojma o metalu... ali vecina vas ovdje nema... btw, kakve to veze ima jel mi bora frend. ako jest i mene ces banovat jel?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 23:47 

sqo wrote:
hej cile, iz kojeg si ti to sve novinskog clanka prepisao?
sta bih ja sad trebala napisati recenziju albuma od Nile samo zato da bi se ti uvjerio kako ja njih slusam? pa nije mi ni na kraj pameti raditi takvu enormnu glupost!
a da si selo moje malo, vidi se po tvojim totalno suhim komentarima i proseravanju sa izjavom da mi svi uopce nemamo pojma sto je pravi metal. a sto se onda ti nisi izjasnio i svima nama ovdje koji nemamo pojma objasnio sto je to zapravo "iskonski, pravi metal"?
a to sto pljujes ljude koji slusaju vise pravaca metala ili uz njih jos neki alternativni pravac, nije nista drugo nego jedan od javnih ispada tvoje rasisticke podsvjesti.

dosadna si... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 23:50 

Darkman wrote:
Koliko mene pamcenje drzi (a jako dobro me drzi) ovaj isti cile je prije par mjeseci rekao kako je ovaj forum i ova stranica cisto sranje, ljudi na njemu nemaju pojma i slicno i izmedju ostalog napisao da vise nikada ovu stranicu i forum nece posjetiti. Nije mi sad samo jasno koji kurac je sad opet dosao, valjda je od onih koji se "drze svojih rijeci"... :roll: :roll: :roll:
Mogao bi on svoj forum s borom napraviti, a u potpisu slusam Gehenna-u (to je glavna stvar) :roll: :roll: :roll:

doso sam da vidim, da se stanje nije mozda bar malo promijenilo... al jebiga... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2003. 00:47 

Quote:

Ali uopste mi nije jasno zasto covek ne bi slusao i thrash i death?
Ja slusam sve vrste rock-a i metala (osim black-a) i ne znam sta tu ne valja.

Quote:

A za Gehenu si verovatno cuo samo ti i tih 4-5 ljudi koji sviraju u tom bendu.
Sad ispade da ako nisi cuo za svaki garazni i kultni bend koji hoda planetom ti nisi metalac. Ajd' ne seri.

I najvaznije :
PEACE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2003. 00:11 

Mr. Brownstone wrote:

Quote:

A za Gehenu si verovatno cuo samo ti i tih 4-5 ljudi koji sviraju u tom bendu.
Sad ispade da ako nisi cuo za svaki garazni i kultni bend koji hoda planetom ti nisi metalac. Ajd' ne seri.

I najvaznije :
PEACE

- da, vjerovatno samo ja sa ovog foruma... al' nije mi jasno, pa svaki iole, "upuceniji metalac" je cuo za Gehennu... ljudi, pa to nije uopste nepoznat band... btw, sta ste se udaljili od jebene teme!? ovdje se izgleda najmanje pise o MayheM-u! :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2003. 09:34 
cile wrote:

sva sreca pa si ti zato naginjes onoj uzrecici "glup ko kurac"

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2003. 16:01 

Huuuuuuuuuuuuh,hehe,sqo našla drugu žrtvu :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2003. 21:57 
BOMBER wrote:
Huuuuuuuuuuuuh,hehe,sqo našla drugu žrtvu :twisted:

ne brini se, nisam te zaboravila. ti ces uvijek biti moj Black No.1 :wink:

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2003. 13:04 

sqo wrote:
cile wrote:

da da da.... :roll: :roll: :roll: zar ne vidis da te ignorisem... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2003. 13:16 
cile wrote:
sqo wrote:
cile wrote:

da da da.... :roll: :roll: :roll: zar ne vidis da te ignorisem... 8)

gle, ne znam za tvoju metodu ignoriranja, ali po svim ostalim pravilima, ne mogu to iz prethodno navedenog naslutiti...

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2003. 11:40 

e, al fakat si dosadna i glupa sto se nekih stvari tice...tvrdoglava si i na sve moguce nacine pokusavas dokazat da si ti u pravu...pokusavas na sebe privuc paznju kako bi bila u centru paznje...(ne znam zasto, mozda ti u djetinjstvu nisu pridavali dovoljno paznje..., a mozda su i previse :twisted: :twisted: :lol: ) uglavnom, nemoj mi se vise obracat, a necu ni ja tebi... ako imas nesto protiv mene, javi se na private pa da to rascistimo....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2003. 11:43 

cile wrote:
e, al fakat si dosadna i glupa sto se nekih stvari tice...tvrdoglava si i na sve moguce nacine pokusavas dokazat da si ti u pravu...pokusavas na sebe privuc paznju kako bi bila u centru paznje...(ne znam zasto, mozda ti u djetinjstvu nisu pridavali dovoljno paznje..., a mozda su i previse :twisted: :twisted: :lol: ) uglavnom, nemoj mi se vise obracat, a necu ni ja tebi... ako imas nesto protiv mene, javi se na private pa da to rascistimo....

Eeeeeeeeeeeee,Cile,ti to tek sada shvatio,ma ko da si ušao u moje misli i napisao šta si tamo vidio pod temom "SQO",...,dobro ima još toga al o tome drugi put :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2003. 23:37 
cile wrote:

ak nis drugo, veoma sam uspjesna u tom svemu sto si naveo.
a ako se vec zelis obracunati sa mnom, zasto se onda ti meni ne javis? pa ako toliko zelis da to rascistimo, budemo.
jer, i meni je vec dojadilo gledati tvoje bahacenje i proseravanje, i to prvenstveno u onim stvarima u koje se na ocigled ne razumijes.

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2003. 23:39 
BOMBER wrote:
Eeeeeeeeeeeee,Cile,ti to tek sada shvatio,ma ko da si ušao u moje misli i napisao šta si tamo vidio pod temom "SQO",...,dobro ima još toga al o tome drugi put :twisted:

joj daj ne gnoji bezveze... okreces se kako vjetar puse.
i povodis za svojim slabasnim sovinistickim egom.
ajd, barem ti licnost nije monotona, nego je od svoje kurpulentnosti fakat postala zanimljiva.

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2003. 23:53 

sqo wrote:
cile wrote:

ak nis drugo, veoma sam uspjesna u tom svemu sto si naveo.
a ako se vec zelis obracunati sa mnom, zasto se onda ti meni ne javis? pa ako toliko zelis da to rascistimo, budemo.
jer, i meni je vec dojadilo gledati tvoje bahacenje i proseravanje, i to prvenstveno u onim stvarima u koje se na ocigled ne razumijes.

to ti mozda mislis da si uspjesna...doduse, toliko si zasljepljena svojim sranjima koje pises, da si u biti uvjerena kako si uspjesna.. :lol: ako se ko preserava, onda si to ti. a to da se ja ne razumijem u ono o cemu pisem...sama si rekla to je samo na ocigled... 8) i daj sqo odjebi vec jednom jer mi fakat nisi nimalo zanimljiva...naprotiv! ako ti nemas pametnijeg posla nego svadat se sa ljudima po forumima, ja imam... i stvarno mi se vise neda kad god dodem na forum sa tobom zajebavat i prepucavat...smiri se malo, i pokusaj se kontrolisat, ocito je da ti "nesto" fali! :roll: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 158 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]