Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 06:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2004. 19:22 

Ljudi, pa sve u svoje vreme, to je recept... Uvek se zali za necim sto je proslo... ne treba zaliti, ustvari treba se pomiriti sa vremenom u kojem zivis...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2004. 14:26 

Ne slazem se, u pitanju je kvalitet muzike, ne mozemo se pomiriti u fazonu " e ova muzika je do jaja,zato sto je sada aktuelna" ne mozes da uzivas u necemu sto ti se ne svidja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2004. 17:02 

mad_max wrote:
Ne slazem se, u pitanju je kvalitet muzike, ne mozemo se pomiriti u fazonu " e ova muzika je do jaja,zato sto je sada aktuelna" ne mozes da uzivas u necemu sto ti se ne svidja

pogresno si ga shvatio.mislim da je htio reci kako se moramo pomiriti sa cinjenicom da nikad vise nece biti bendova poput purple, zeppelina, floyda i gunsa i orjentisati malo vise na danasnja vremena pri cemu mi ne moramo prestati slusati ono sto je nekad bilo.bar sam to ja tak skontala :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2004. 13:44 

Niko ne pominje the Strokes, koji su bolji od svih darknessa, bizkita, qots, isl. bendova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2004. 15:37 

I zaboravio sam najbolji retro revival bend : the Jet!!!
Jeste culi njihovu stvar roll over dj?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2004. 23:15 

The_Fallen_AngeL wrote:
Ma buducnost rocka su Linkin Park,Limp Bizkit,Avril Lavigne naravno,kraljica rocka.... :twisted: :twisted:

:udri:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 06. 2004. 19:13 

aphazel wrote:
The_Fallen_AngeL wrote:
Ma buducnost rocka su Linkin Park,Limp Bizkit,Avril Lavigne naravno,kraljica rocka.... :twisted: :twisted:

:udri:

Ironija....brale...ironija....haj nastavi lupat dok ne skontas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 06. 2004. 00:48 

skarleta wrote:
Narya wrote:
Najprije,veliki pozdrav svima! :D
Mogu vam reć da sam se dobro nasmijala kad sam vidila naslov topica.Rock budućnost?Ma dajte!Jedino The Darkness imaju nešto,ali neće više NIKAD biti velikih bendova poput Led Zeppelina,Black Sabbath,Deep Purplea,G N' R i tako dalje...Nema budućnosti za dobri stari rock.Osim ako naravno volite današnje rock bendove poput The Rasmus :fuj: .Bit ce samo kopija tih bendova i njihovih pjesama!ImageImage

odakle ti ovi smajliji? :?

udji u properties
neš u stilu http://www.gay.hr

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 06. 2004. 13:05 

buducnost rocka? jebeno pitanje! ja mislim da rock mogu izvuci samo oni koji se furaju na one stare (jebeno slavne) bendove! The Darkness, The strokes, Jet, dobro White stripes imaju nekakvu svoju furku, i to je to!
eto....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 07. 2004. 14:35 

Rock nema buducnosti... (nazalost)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 07. 2004. 22:14 

Kako vrijeme vise prolazi,manje je nade...postoje ljudi koji to rade dugi niz godina,rade pravu muziku,ali kad njih ne bude,bice oni koji ce ih slijediti,ali do kada?Ovo sto se sada pravi nije ni nalik onome cemu se predstavlja....ode sve u p.... m.......!!!!!Nazalost!!! :(
Cast izuzecima koji se i u danasnje vrijeme trude napraviti prave stvari,ali daj Boze da ne potonu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2004. 20:39 

the Darkness bi mogli bit buducnost rocka,po mom skromnom malom misljenju.prvi album im je okej,nis jako posebno,al b-strane su fakat dobre.cula sam i neke skroz nove pjesme i kak idu dalje sve su bolji.bez obzira na to kaj ih puno ljudi nemre smislit zbog Justinovog glasa,ja mislim da ce oni trajat,pogotovo zato kaj rade ono kaj oni vole,a ne ono kaj(vecina)ljudi(tu mislim na bijesne i frustrirane linkin parkovce i slicne)zeli cut.obozavam kak pljuju po linkin parku i slicnim bendicima,rugaju im se kad god stignu.i white stripesi su okej...al ja se drzim TD-a :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 08. 2004. 04:49 

Rock has no future.. :) osim ako necemo racunati The Darkness, White Stripes, ili Avril :P kao buducnost.. hehe.. jebes takvu buducnost ako su na to spali..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2004. 13:26 

:cry: ......bez komentara

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2004. 15:50 

Rock ima buducnosti.....iza toga stojim...nema buducnosti ovaj rock kakav danas poznajemo ...ali se razvijaju neki novi pravci kao produkti ovdasnjeg rocka i kao nosioci buducnosti rocka....djaba je moramo se prilagoditi na to i priznati to. Davno je Jim Morrison rekao kako je rock umro, ali prevario se Jim. Rock kakav je proizvodio on i bendovi njegovog vremena jeste umro ali je nastao metal kao nosilac buducnosti rocka.....iz metala se razvilo milion opravaca i podpravaca koji sada vec mozda nemaju nikakve veze sa onim prvobitnim metalom. Isto to ce biti i u budućnosti, nastajat ce novi pravci i nositi budućnost. A mi ćemo u očima svoje djece ostati zatucani jer cemo slusati nesto sto sada vise ne postoji i bla bla bla.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 09. 2004. 20:36 

Morrison wrote:
Rock ima buducnosti.....iza toga stojim...nema buducnosti ovaj rock kakav danas poznajemo ...ali se razvijaju neki novi pravci kao produkti ovdasnjeg rocka i kao nosioci buducnosti rocka....djaba je moramo se prilagoditi na to i priznati to. Davno je Jim Morrison rekao kako je rock umro, ali prevario se Jim. Rock kakav je proizvodio on i bendovi njegovog vremena jeste umro ali je nastao metal kao nosilac buducnosti rocka.....iz metala se razvilo milion opravaca i podpravaca koji sada vec mozda nemaju nikakve veze sa onim prvobitnim metalom. Isto to ce biti i u budućnosti, nastajat ce novi pravci i nositi budućnost. A mi ćemo u očima svoje djece ostati zatucani jer cemo slusati nesto sto sada vise ne postoji i bla bla bla.....

Zavisi kako ko gleda na tu tako "svijetlu i modernu" buducnost!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 02:36 

Symphony wrote:
Morrison wrote:

Zavisi kako ko gleda na tu tako "svijetlu i modernu" buducnost!

Pa o tome ti govorim....mislis da su oni okorjeli rockeri gledali na metal pozitivno kad se on tek pojavio, ma jesu kurac, al je to nesto sto je doslo i odrzalo rock u zivotu......
btw. vidim arch-a kako u isti kos trpa whitestripse i avril....kolko gof ih en volio ne mozes ih usporedit sa sranjem od avril jer oni su htio ti to priznati ili ne fenomenalan bend...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 03:36 

dobro onda ih ne mogu.. :wink: toliko mi daleko napredniji nisu da ih prebacim negdje drugo.. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 13:20 

fina je Avril, šta fali, malo sitna al hajde :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 13:25 

Ravager wrote:
fina je Avril, šta fali, malo sitna al hajde :lol:

..."sto niza-kurcu bliza" :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]