Emir (The Aebyss) wrote:
a da nismo malo fulili stavljajuci ih medju Thrash
A gdje bi ih ti to stavio na forumu gdje imas thrash, power, heavy, black i death?? Da pogodim, pod black sigurno!?! E pa nemoze, istina je da su vecina black bendova inspirirani celticom i da imaju nekih dodirnih tacaka ali jarane moj oni nikad nisu bili blizu cistog black metala, vazda su bili blize onom thrash razdoblju metala! Slazem se da nisu ni blizu cistog thrash-a, ali su mi blizi tom periodu, pokretu i muzici nego black metalu! Vjeruj mi, kad se celtic pojavio medju rajom i kad su ga raja pocela slusati nije ni postojao black metal, i svi thrasheri su se kleli u Celtic Frost, kazem ti vjeruj mi, znam, bilo je to prije 15 godina!!!
Problem kod Celtica (i jos par bendova) je taj sto su tematski i svojom svirkom najblizi bleku od svih ovih preostalih bendova iz thrash perioda pa su se blekeri odmah uhvatili za to...a 90% njih pritajno je slusalo i jos slusa i metalicu i kreator i forbidden i ostale thrash bendove samo nece to reci u javnosti..u javnosti se govori da se sluso uvjek celtic frost i ostali grim bendovi! Ma jebo tu spiku!
I na kraju krajeva, ovakve bendove nemozes tek tako lako ni svrstat pod neki genre! Gdje bi stavio SOD, Suicidal, Killswitch Engage, Down...kuzis? Zato neka ih tu jer ipak mislim da su tu nekako najvise domaci!
I have spoken