Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:30

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 418 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 22:18 

E, štaš, njih sam počeo slušat prije par godina i dobri su. Evo, sad upravo slušam I'm Alive po neznam koji ut i dalje mi je dobar. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 00:35 

Mistress of Pain wrote:
heheheh hannemane, ja do sad mogla slusat sta mi se svidja pa mogu komotno i sa vasim komentarima jer sam vec navikla. Fakat da imam pravo i jebe mi se sta ko drugi misli o tome (tnx biafra), a ako cemo vec vrijedjat jedni druge onda mogu komotno rec da za bilo koji death bend ne bih dala ni pet para...a sad druga stvar: koliki ste vi to metalci kad ne postujete sve pravce nego pljujete po njima. Valjda bi trebali biti tolerentni al' jok. Sta vam se desava ljudi?! Mislim da tu nema nesto sto valja il' ne valja. Svakom ono sto mu se svidja. A ako ste vi zakleti death-trash metal fanovi onda sam i ja gothic i sasvim stojim iza svojih rijeci. Mogla bih se sad izraziti na drugi tj. vas nacin: vi ste oni koji ne znaju sta valja, al necu jer mi je fakat svejedno a i mislim da to nije nacin pa se vi pusite i pljujte po kome hocete a oni koji se uspiju uvrijediti na takve stvari mogu slobodno da se nadvikuju s vama. Ja necu.
Do sad sam postovala sve vrste metala, slusala jednu.

Svidja mi se način na koji razmišljaš.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 02:40 

halo ba ljudi,slusajte sta hocete,ono sto vam se svidja.ak vam se ne svidja power npr,nemojte ga slusat i to je to.licno volim power,pa sta???
stvar ukusa.slusam ono sto volim a ne ono sto se drugima svidja.inace ne lezi mi trash,al ne pljujem po njemu..volim black,death i heavy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 17:29 
Administrator

Mistress of Pain wrote:
heheheh hannemane, ja do sad mogla slusat sta mi se svidja pa mogu komotno i sa vasim komentarima jer sam vec navikla. Fakat da imam pravo i jebe mi se sta ko drugi misli o tome (tnx biafra), a ako cemo vec vrijedjat jedni druge onda mogu komotno rec da za bilo koji death bend ne bih dala ni pet para...a sad druga stvar: koliki ste vi to metalci kad ne postujete sve pravce nego pljujete po njima. Valjda bi trebali biti tolerentni al' jok. Sta vam se desava ljudi?! Mislim da tu nema nesto sto valja il' ne valja. Svakom ono sto mu se svidja. A ako ste vi zakleti death-trash metal fanovi onda sam i ja gothic i sasvim stojim iza svojih rijeci. Mogla bih se sad izraziti na drugi tj. vas nacin: vi ste oni koji ne znaju sta valja, al necu jer mi je fakat svejedno a i mislim da to nije nacin pa se vi pusite i pljujte po kome hocete a oni koji se uspiju uvrijediti na takve stvari mogu slobodno da se nadvikuju s vama. Ja necu.
Do sad sam postovala sve vrste metala, slusala jednu.

Ko je rekao da ti nemas pravo slusat sta hoces???Ja sam samo rekao sta mi se ne svidja!Ja ni jedan nisam uvrijedio bend ba,ajd nadji sta sam popljuvao protvi bilo kojeg powerasa,ili gothica..daj ba,nadji ako ima nest...
Svakom svacije misljenje,oko toga sta valja ili ne.Licno ne volim power i to je to,a ako sam igdje nesto protiv nekog benda napisao,samo mi napisi majke ti...Za gothic isto tako,sad bih mogao pocet bas vrijedjat te vase bendove,sto nisam ranije,al necu,sta cu beze kad se zna koji su pravci u Metalu najjaci :twisted:
A sto vi ne razumijete zasto,sta cu vam ja,hehe :twisted:
Postujem ja sve pravce,al imaju neki koji mi bas ne odgovaraju,isto kao i milion ljudi oko mene,koji imaju svoje misljenje i razlicite stavove...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 17:31 
Administrator

jos samo nest:
pise se THRASH a ne trash... :evil: :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 17:39 

Hanneman wrote:
jos samo nest:

cire im ba, pederu! :lol:

THRASH 'TILL DEATH! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 17:45 

i naravno, taj post si mogao samo editovat, ali dobro...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 19:47 

Hanneman wrote:
jos samo nest:

jedini trash thrash je metallica :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 20:13 

El Foxinho wrote:
Hanneman wrote:
jos samo nest:

jedini trash thrash je metallica :twisted:

heh :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 20:30 

nemoj metallicu da diras
jesu zasrali ali opet... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 21:01 

Sixth Demon wrote:
nemoj metallicu da diras

nećemo OPET o metallici. ja sam veliki fan al mrzim nova sranja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2004. 23:02 

El Foxinho wrote:
Sixth Demon wrote:
nemoj metallicu da diras

nećemo OPET o metallici. ja sam veliki fan al mrzim nova sranja.

U tome se svi slažemo, prema tome komentari poput "jedini trash thrash je metallica" ti ne trebaju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2004. 00:18 
Administrator

Agonize_Lady wrote:
i naravno, taj post si mogao samo editovat, ali dobro...

ma nea veze,nek se fino vidi :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2004. 18:44 

[quote="Hanneman"]
sad bih mogao pocet bas vrijedjat te vase bendove,sto nisam ranije,al necu,sta cu beze kad se zna koji su pravci u Metalu najjaci :twisted:
quote]
aha, zna se koji su pravci najjaci al to ne mora znacit da ce ih svi slusat. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 09. 2004. 00:56 
Administrator

The_Fallen_AngeL wrote:
Hanneman wrote:
sad bih mogao pocet bas vrijedjat te vase bendove,sto nisam ranije,al necu,sta cu beze kad se zna koji su pravci u Metalu najjaci :twisted:
quote]
aha, zna se koji su pravci najjaci al to ne mora znacit da ce ih svi slusat. :roll:

jebga,kad bi svi isto slusali,bilo bi dosadno ovdje,vjeruj mi :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2004. 17:02 

Hanneman wrote:
heh,sta ne podnosite...ne znate sta valja :twisted:

To kao nije bilo vrijedjanje, jel? Haj dobro...meni je ionako svejedno (i, ne, nisi uvrijedio nijedan bend posebno nego opcenito sto je jos gore).
I mnogo si patetican s tim jednim slovcem H, ako ti ista znaci "mnogo mi je zao", hehehehehehe.....al izgleda da te nije bilo briga sto drugi izostavljaju H po forumu sve do sada, sto opet govori o tome kako me pokusavas spustit na bilo koji nacin, i to stvarno "bilo koji".
I nije samo rijec o tebi vec o svima koji komentarisu na racun bilo koje vrste metala (i to ne u pozitivnom smislu)
Postuj i ne vrijedjaj, a ako vec hoces imas dovoljno zrtvi medju death-tHrash bendovima, pa uzivaj :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2004. 17:14 
Administrator

kakvo vrijedjanje ba,to si ti izmislila negdje,hehe :twisted: mislim,samo trazis neki razlog pa da se kuha,al nema veze..
H je jako vazno bilo,jer mi je islo na kurac da se tako jedan pravac naziva SMECEM,i onda kazes da ne vrijedjas ni jedan pravac????jedan metal pravac nazvat SMECEM...halllooo i onda ja vrijedjam ostale pravce.daj ba...i nije se na tebe to odnosilo,nego na sve koji kazu da je Thrash :arrow: Trash(smece)...H je jako bitno u ovoj rijeci,kontas!

Nisam ja vrijedjao ostale pravce,slusam ja i ostale,samo po 1-2 benda,svaki postujem,a to sto si ti izvukla drugacije misljneje,koje ja nisam mislio,to je druga stvar,al nema veze...
Svakom njegovo :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2004. 17:35 

OK...ja sam paranoicna..what else is new? A ako nisi mislio nikoga vrijedjat onda je trebalo malo preformulisat "ne znate sta valja" itd....Ti bas upraznjavas onu: Najbolja odbrana je napad. Ja se za H vec izvinula (gramaticka greska, tako da se nemas sta zalit-ti ih ionako dovoljno poznajes) i ne planiram opet.
"Who's the one with the sickest mind now?" :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2004. 19:18 
Administrator

heh,ajd nea veze,zna se ko je sta vrjedjao,a ono sto si se izvinula,ne znam vala,da nije pod navodnicima,drugacije bih shvatio,al ajd :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 09. 2004. 22:04 

ti navodnici znace da svako uzme kako hoce. Ak hos prihvatit-ok, ak nes'...meni je apsolutno svejedno...uostalom uopste nije bilo price o tome da sam ja nekoga vrijedjala, tako da je to izvinjenje doslo samo formalno, a ima drugih koji bi trebali slijediti moj primjer...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 418 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]