hazard wrote:
Prvobitno sam napisao da mrzim jednako ljiljan krst i sahovnicu, pa sam htio malo ublaziti izraz govoreci da jednako ne volim niti jedan od tri simbola, ali sada ispade da vise volim sah/krst od ljiljana, sto nisam niposto mislio, sada cu ispraviti da se ne bi ostali kacili. Apsurd je da panker/korer drzi na majici/avataru iste simbole drzave, sistema i vojske, pod kojima se ratovalo i pod kojima se pljacka narod, ako me razumijes, nebitno "ciji" simbol je to.
Ej ja apsolutno nista loshe ne vidim da ljudi nosaju majice sa ljiljanima, krstovima ili kockicama. Ali imam nesto protiv onih koji nose majice Ratka, Radovana, Orica (mada nisam ugledao niti jednu) dok se ove prve prodaju mozda pored tvog ulaza. Mozda si fin momak ali zar nije dosta prosipanja tvoje price "izjednacavanja" koju vidim, dosta raje pusi sa ovog foruma. Nadam se da cemo se vidjeti na festu i popricati ko ljudi, volim razgovarati sa nekim o ovome ako ima argumente, ti vidim mislis da ih imas. Obojica smo pankeri, koreri ljudi itd samo malo razlicitog pogleda na neke stvari.
Koncert je odlicna stvar, ali Q price fakat treba jos malo pritajiti jer ljudi u ovoj drzavi fakat nisu spremni na to, na moju veliku zalost ali tako je.
Addict wrote:
Jedino ako cete ih tuci tastaturama.
Bravo, to je to. Kad bi neki udarali bar u pola tastaturom koliko je krvnicki koriste po forumu i bejzbol palice bi bjezale od njih.