hazard wrote:
as_the_sun_sets wrote:
celo_mts wrote:
hahh..
cuj q tribina..
pa nisu ni ovi pankeri sto su nekad bili..
Cuj izvale, to je oduvijek bilo normalno u punku, naprotiv, nisu koreri sto su nekad bili, vec se izrodili u neke macho homofobe...
hah cuj tebe, ti izgleda samo cekas kad ce se kakav korer, po mogucnosti sa ljiljanima u avatru, pojaviti pa da proseres nesto. Covjek uopce nije pomenuo nista sto asocira na korera. Smiri malo ili otvori kakvu temu tipa Mrzim sve sto je normalno, iz sarajeva i nije gej pa da tu malo komentarisemo
ne bih volio da spammam, medjutim...
kakve veze ima sarajevo sa ovim? izvini ako sam glup, corav il sta vec, al kolko se sjecam iz starijih i novijih postova as_the sun_setsa covjek nikad nije nista srao protiv nekog odredjenog grada ( pa ni sarajeva ) tako da ne znam odakle ti pade na pamet ovakav briljantan komentar.
sto se tice queera, homica, pedera il kako vec hocete da ih nazovete, ja se slazem sa samom idejom uklopljavanja debate o queerima u ovakav festival, jer po meni anarhizam ( koliko god se ja ne slagao sa odredjenim stavovima ) treba da slavi razlicitosti, a ne da ih produbljuje. znaci fazon je u tome da anarhizam kao pokret treba da podrzi manjine ( politicke, rasne, sexualne... ) koje su obespravljene. iskreno, pederi me interesuju koliko i inflacija u makedoniji, niti sam za niti protiv njih, jednostavno smatram da ljudi imaju svoj nacin razmisljanja i ko sam ja da se protivim tomu ako ne skode meni i mojim bliznjima.
da zakljucimo, izmedju vehabije i pedera biram pedere, dok god mi ne masu penisom ispred nosa.
p.s. doso sam pijan kuci, tako da mi nemojte zamjeriti na eventualnim provalama