khasma wrote:
zar stvarno smatras da je rodjenje djeteta ubrzanje procesa nestanka covjecanstva, prije svega, sumnjam da iko moze pojmit upravo to sto se zbiva (samim tim i reci kuda svi idemo, ko smo to mi, da li idemo) oko nas a kamoli jos da trazi razloge, onog sam misljenja da se o svijetu nista ne moze saznati... zato okrenem se sebi, svojim osjecajima, a nema nista ljudskije valjda nego nasmijati se blazenom pogledu novorodjenceta
Ne, mislim da je rodjenje djeteta USPORAVANJE procesa nestanka covjecanstva. To nako prostacki, "dosta nas je"

khasma wrote:
drugo, zena je predstavljena u jednom veoma degradirajucem svjetlu, kao smrdljivo bice, po naslovu se da naslutit i jedan kraci termin, pocinje sa k...!!
Paaaa....hehehe, u pravu si

Bez zajebancije

khasma wrote:
zar su sve takve?
E to ne znam, al je ovaj tekst specificno crpi inspiraciju iz tri zenske osobe koje sam znao. Nun today, whore tommorow, a mother in the end

khasma wrote:
trece, armagedon i posljednji smijeh rogatog? zar *ZAISTA* tako smatras?
Ma rogatog nema, to je ustvari najlosiji dio, al nisam imo nista pametnije za zavrsnicu, a vazda je dobro bocnut ove sto se furaju na alaha, to njih uvjek uspali

khasma wrote:
jezik je prilicno brutalan i s obzirom na temu opravdan, medjutim mene muci pitanje kolko je stvarno ovo iskreno, mislim, zar nemas neki veci problem od ovog koji je i pored sve banalnosti ipak apstraktan. ako bi nesto izdvojio kao pozitivnu stvar to je odlican engleski i skelet pjesme, put od motiva do poente (i to kakve!! vec sam je spomeno)
Puno hvala na podrsci i pozitivnoj kritici, no iskrenost tu fali jebiga, imas pravo, sovinizam je stari fol u metalu za shock efekt, ali sa danasnjim naletom uspaljenih feministickih krava od biseksualki moro sam malo

. Muzicka podloga je doduse savrsena za tematiku, i samim time prilicno jebena za bilo sta drugo... a ja u ovom slucaju, osim intro riffa, nisam u tome sudjelovao pa jebiga, nekad moras razmisljati i o kompletnosti samog djela.
khasma wrote:
generalno, mislim (koliko te ja "znam") da bi ti vise toga trebao pisati na temu izoliranosti, slabosti na odupiranje svakojakim sranjima i sl... a ovaj "volcanic slut" fol ostavit australcima jer i poslije svega oni popiju pivo i svadjaju se sa zenom a nama opet ostanemo samo mi, a malo kome od nas je do prekobrojnog covjecanstva...
Tu imas pravo

khasma wrote:
ispravi me gdje sam pogrijesio... al kad budes pravio nasljednika procitaj zeni ovu pjesmu i nemoj se ljutit na mene sto ces na balkonu zavrsit... opet, ima i u tome nesto lijepo, noci u libiji nisu tako hladne kao ovdje... hehe, pozdrav.
Kolko znam sebe, garant hocu, i opet cu najebat. Najebo sam ja vec XXX puta zbog vake zajebaNJcije