krele satanagic wrote:
Uriele Uriele,sjetih se jedno par zajebancija sa tobom.Prva je bila kada si dosao,mislim da si tada polozio nesto.Nemogu se sada sjetiti i znam da si rekao ovako:"Ljudi polozio sam...hajde da cugamo ja castim evo tri marke haj'mo se talit' za vino".
Druga zajebancija je najludja bilo je ovako.Groso je tebe napao,rekao ti je vakav si, nakav si,jednostavno ti se kako se ono kod nas kaze "najebao majke" punih 15minuta. Ti si ostao bez teksta otvorenih usta.Da bi te odmah poslije najnormalnije pitao da li si slusao novu tristaniu.
Pa to nema nigdje nego na Akademiji.
Jeste,ja sam poceo izlaziti tamo kada su nas otjerali sa Narodnog pozorista. Nemam vise dugu kosu niti nosim majice sepulture i slayera. Ali to nema nikakve veze,jer biti metalac je ono sto jesi iznutra, a ne kako se furas.
Akademiji prijeti opasnost od okupljanja narkomana.Kada to kazem mislim na horsase. Jer ih do proslog ljeta nije bilo. Kada murija to provali bit ce sranja. Zato ih treba nekao otjerati. Kako neznam.
Zasto nikada nije bila niti jedna racija na Akademiji? Mada i Sulejman Tihic zna da se raja tamo napusava. Zato sto se nikada nije dilalo na Akademiji.
Nista, trebamo cekati toplije dane da se ponovo nadjemo tamo.
Ej krele, vidim sjecas se svih vaznijih stvari, mozda bi se i ja mogao sjetiti tvoje velicine, a tko bi ti mogao biti?
Da, tamo su se desavale razlicite stvari ali nikad nije bilo vecih racija, uprkos svim onim drotovima i institucijama. Zakon! Uvijek mi je zao bilo sto se bezbrojna loodovanja nisu dokumentirala na nekoj kameri, iako znam da je Edo cini mi se jednom cak i snimo ludaru! Ali toliko je toga bilo tamo. Kao sto sam i rekao intro KRVi za kojeg je zasluzan lik sa Digimortalovog avatara je snimljen na tom mjestu.