Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 07. 2025. 21:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 01. 2005. 12:45 

pumpkin wrote:
Jel iko zna koji je prosjek godina te raje koja je danas pred akademijom, nekada mi se cini kao da je neko pokupio osnovce sa velikog odmora i doveo ih tu (svaka cast izuzetcima). Meni licno su drazi parkovi.

I love you :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 01. 2005. 14:22 

novi fejkeri dolaze i unistavaju sve.majku im njihovu.slay pozere!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 01. 2005. 15:27 

mOrtiCia wrote:

pa i oni su ljudi, samo sto slusaju malo drugaciju muziku nego ti izgleda... a kao ljudi mogu biti dobri, sto treba sve biti o muzici
moja najbolja prijateljica neslusa metal ni rock, a sa njom je najbolje :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 01. 2005. 19:56 

Thy light wrote:
mOrtiCia wrote:

pa i oni su ljudi, samo sto slusaju malo drugaciju muziku nego ti izgleda... a kao ljudi mogu biti dobri, sto treba sve biti o muzici
moja najbolja prijateljica neslusa metal ni rock, a sa njom je najbolje :)

ma priklat to treba sve :twisted:
ps ja imam jedno 5 drugova koji nemaju veze sa metalom :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 01. 2005. 22:44 

ekvinoks wrote:
pumpkin wrote:
Jel iko zna koji je prosjek godina te raje koja je danas pred akademijom, nekada mi se cini kao da je neko pokupio osnovce sa velikog odmora i doveo ih tu (svaka cast izuzetcima). Meni licno su drazi parkovi.

U jednom dijelu prosjek je 12-15, a u drugom 18-37 godina... :)

Pa onda vjerovatno vrlo cesto naletim u tom dijelu kada je prosjek 12-15, pa se zato i ne osjecam nesto prelijepo tu (imam 22 g).
Sto se tice toga da smo nekada svi bili djeca i kako ih trebamo shvatiti, da bili smo, i nemam nista protiv toga sto se skupljaju, ali mi nesto Akademija i nije mjesto za njih.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 01. 2005. 22:58 

Sta jer su pozeri ili jer su 12-15 god?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 01. 2005. 23:10 

Ma i jedno i drugo, najvise od svega to sto su FURKERI (ne znam koliko razumijes ovu rijec). To ti je ono: nasminkas se, nabacis killere, obuces crnu majicu, siroke tole po mogucnosti, ili poderani jeans i vrh metala ti je slipknot ili slicna nu-sranja. Kontas?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 01:23 

Furkice = Pokemoni = Pozeri
E, upravo zbog toga i mene malo živciraju, jer tačno znam da će sve one veeelike darkerke za godinu šljaštiti od pinky odjeće i šminke i štiklica sa 12cm petom. I onda će, sa 18-19, govorit "Jao, ti si metalka? Jao i ja sam bila sa 15, al' prošla me ta furka :)" Helou, koja furka? Mrzim kad je to nekome "samo furka", to je brate nešto što jesi ili nisi. Kad mi kaže "prošla me ta furka", prešla bih je/ga bagerom u prvoj, pa onda prebacila u rikverc pa se polaaaako vratila, pa onda opet u prvu, pa naprijed, pa onda opet u rikverc, polako se vratila i tako jedno pešest puta. Da utvrdimo gradivo :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 01:51 

...ma sve to treba benzinom politi i zapaliti...unholy inquisition uaaaaaaagrrrrrrrrrrr

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 02:11 

Uuu kinky :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 08:57 

Lena_Rose wrote:
Furkice = Pokemoni = Pozeri
E, upravo zbog toga i mene malo živciraju, jer tačno znam da će sve one veeelike darkerke za godinu šljaštiti od pinky odjeće i šminke i štiklica sa 12cm petom. I onda će, sa 18-19, govorit "Jao, ti si metalka? Jao i ja sam bila sa 15, al' prošla me ta furka :)" Helou, koja furka? Mrzim kad je to nekome "samo furka", to je brate nešto što jesi ili nisi. Kad mi kaže "prošla me ta furka", prešla bih je/ga bagerom u prvoj, pa onda prebacila u rikverc pa se polaaaako vratila, pa onda opet u prvu, pa naprijed, pa onda opet u rikverc, polako se vratila i tako jedno pešest puta. Da utvrdimo gradivo :twisted:

hey ja imam pinky odjece i stiklice sa 12cm, doesnt change what i listen to :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 13:57 

De ba ljudi, nemojte srati. Ta djecica znaju ici na zivce, ali i oni su ljudska bica. Nemaju pojma o pravoj muzici??? So what??!! Ako im je metal u srcu, naucit ce. Ako nije, kad ih prva furka mine, iz killera i marti, uskocit ce u spice i otici u Internet. Uostalom, kao vi nikad niste bili djeca, rodili ste se TRUE, mama vam je kupovala crne pelene i pjevala Enter sandman ko uspavanku???????' :roll: :roll: :roll: Come on....... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 17:40 

...ma ja sam rodjen pod zloglasnom planinom i cim sam ugledao svijet stari mi je stavio mac na glavu i cekao moje prve rijeci...rekao sam ''metal'' i stari je odlucio da smijem zivjeti...hehehe salim se, a i ono gore je bila ocita zajebancije...cak i da se ta djeca furaju, furka im je dobra...jos uvijek bolje nego furati se na boru drljacu i erato...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 18:36 

ccccc hahah kad malo starija djeca pocnu polemisati o malo mladjoj djeci... cccc :D :roll:

Podrzite Akademiju i svi vi gore dodjite pred akademiju i cugajte, drogirajte se, pijte sok, radite sta hocete ali zajebite tu pricu o djeci (oh my fucking god :roll: ) i razlicitim cornerima s razlicitim dobima....to je tolko pointless!

Nego ako vidite gdje Muamera dajte mu marku da moze kupiti pivu covjek i pricati vam o tome kako je bilo kad su raja tek pocela izlaziti pred akademiju. Kako je bilo sjedfiti pred kukom, u velikom parku, i na obali, ali najbitnije o KVLT-nim dernecima kod njega na vratniku gdje smo svi odrasli prije nego sto smo dosli na akademiju, gdje je Grosho pravio najvishe budalastina.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 20:59 

Uriele Uriele,sjetih se jedno par zajebancija sa tobom.Prva je bila kada si dosao,mislim da si tada polozio nesto.Nemogu se sada sjetiti i znam da si rekao ovako:"Ljudi polozio sam...hajde da cugamo ja castim evo tri marke haj'mo se talit' za vino".
Druga zajebancija je najludja bilo je ovako.Groso je tebe napao,rekao ti je vakav si, nakav si,jednostavno ti se kako se ono kod nas kaze "najebao majke" punih 15minuta. Ti si ostao bez teksta otvorenih usta.Da bi te odmah poslije najnormalnije pitao da li si slusao novu tristaniu.
Pa to nema nigdje nego na Akademiji.

Jeste,ja sam poceo izlaziti tamo kada su nas otjerali sa Narodnog pozorista. Nemam vise dugu kosu niti nosim majice sepulture i slayera. Ali to nema nikakve veze,jer biti metalac je ono sto jesi iznutra, a ne kako se furas.

Akademiji prijeti opasnost od okupljanja narkomana.Kada to kazem mislim na horsase. Jer ih do proslog ljeta nije bilo. Kada murija to provali bit ce sranja. Zato ih treba nekao otjerati. Kako neznam.

Zasto nikada nije bila niti jedna racija na Akademiji? Mada i Sulejman Tihic zna da se raja tamo napusava. Zato sto se nikada nije dilalo na Akademiji.
Nista, trebamo cekati toplije dane da se ponovo nadjemo tamo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2005. 23:18 

Aruna wrote:
De ba ljudi, nemojte srati. Ta djecica znaju ici na zivce, ali i oni su ljudska bica. Nemaju pojma o pravoj muzici??? So what??!! Ako im je metal u srcu, naucit ce. Ako nije, kad ih prva furka mine, iz killera i marti, uskocit ce u spice i otici u Internet. Uostalom, kao vi nikad niste bili djeca, rodili ste se TRUE, mama vam je kupovala crne pelene i pjevala Enter sandman ko uspavanku???????' :roll: :roll: :roll: Come on....... :?

I LOVE YOU! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 04:16 

Nema racija na Akademiji zato što se tamo ispuši jedan joint, a i on se podijeli između 10-ero ljudi. I to je normala, ti ljudi nisu narkomani :?
Prava mjesta gdje se takvi mogu naći su sva ona šminka tipa Bičakčića, Interneta, Aqua-e, sve tamo gdje zalaze "fina dječica, štiklice, dekoltei, pink, 3mm bradice i frizurica na cent". E, tu se dila prava droga, tu zalaze pravi horsaši i kokaineri (jo, izraza) i teži slučajevi. Akademija je 0 za toga.
I zato je nenormalno volim! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 05:31 

Eh, ljudi nemate pojma kak je dobro zivjeti u kraju u kojem svaki drugi covjek ima vinograd i vikendicu uz njega s minimalno par stotina litara vina u njemu. Pa jos k tome ljudi doma u kucama, na katu di nikome ne smetaju ak i festaju,k akvi parkovi, kakve akademije... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 11:46 

Lena_Rose u potpunosti se slazem sa vama.
A ti Wicked nemas pojima koliko kod nas ljudi ima vocnjake pa kada ispeku rakiju...jao jao, da vidis tih festi. Pa kada se izvade nozevi,pistolji, kalasi pa se pocne pucati,sreca pa nema mrtvih glava cesto.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2005. 12:31 

krele satanagic wrote:
Uriele Uriele,sjetih se jedno par zajebancija sa tobom.Prva je bila kada si dosao,mislim da si tada polozio nesto.Nemogu se sada sjetiti i znam da si rekao ovako:"Ljudi polozio sam...hajde da cugamo ja castim evo tri marke haj'mo se talit' za vino".
Druga zajebancija je najludja bilo je ovako.Groso je tebe napao,rekao ti je vakav si, nakav si,jednostavno ti se kako se ono kod nas kaze "najebao majke" punih 15minuta. Ti si ostao bez teksta otvorenih usta.Da bi te odmah poslije najnormalnije pitao da li si slusao novu tristaniu.
Pa to nema nigdje nego na Akademiji.

Jeste,ja sam poceo izlaziti tamo kada su nas otjerali sa Narodnog pozorista. Nemam vise dugu kosu niti nosim majice sepulture i slayera. Ali to nema nikakve veze,jer biti metalac je ono sto jesi iznutra, a ne kako se furas.

Akademiji prijeti opasnost od okupljanja narkomana.Kada to kazem mislim na horsase. Jer ih do proslog ljeta nije bilo. Kada murija to provali bit ce sranja. Zato ih treba nekao otjerati. Kako neznam.

Zasto nikada nije bila niti jedna racija na Akademiji? Mada i Sulejman Tihic zna da se raja tamo napusava. Zato sto se nikada nije dilalo na Akademiji.
Nista, trebamo cekati toplije dane da se ponovo nadjemo tamo.

Ej krele, vidim sjecas se svih vaznijih stvari, mozda bi se i ja mogao sjetiti tvoje velicine, a tko bi ti mogao biti?

Da, tamo su se desavale razlicite stvari ali nikad nije bilo vecih racija, uprkos svim onim drotovima i institucijama. Zakon! Uvijek mi je zao bilo sto se bezbrojna loodovanja nisu dokumentirala na nekoj kameri, iako znam da je Edo cini mi se jednom cak i snimo ludaru! Ali toliko je toga bilo tamo. Kao sto sam i rekao intro KRVi za kojeg je zasluzan lik sa Digimortalovog avatara je snimljen na tom mjestu.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]