Whatever wrote:
Pa nemam pojma ni sta ti slusas od muzike, ali naravno, svako ima svoje misljenje u muzici... takodje, svako ima i svoje cinjenice vezane za ostalo, ocigledno.

prenecu svoje misljenje da nepisem opet :
da svako ima pravo da kaze sta hoce ( to je sloboda govora) ali treba se truditi da nekoga neuvredis!
ma bas je bitno sto kazu da su iz srbije ili iz R.S ili iz BiH!
bitnije je da sviraju dobru muziku , ali nekada ni to nije dovoljno!
meni licno neki stavovi nisu ok od strane Interfectora ( ni njima nisu neki moji) ali ja im dajem maximalnu podrsku svagde ( tako i oni meni u vecini slucajeva)!
zao mi je sto su prestali sa svirkama po BiH , Hrvatskoj , jer sama R.S (koja je dosta premala) i Srbija je premalo trziste! dodje brzo do zasicenja , sto smo svi svedoci!
mislim da bi bend trebao da ostavi nastranu svoje nacionalno opredeljenje kada je rec o muzici ( zbog samog benda) , jer malo je trziste kod nas i moras racunati na svaki moguci dio ex/yu prostora!nadam se da shvacate sta mislim!
meni je iskreno zao jer ima ljudi u BiH koji bi voleli videti taj bend , a nemaju mogucnost , a sa tim i bend gubi!
koga boli dupe ako recimo momci iz Toxicdeath , ili Agonize (dobro ovde ima svih nacija pomesano) ili Silent kingdom kazu mi smo Islamci (muslimani) puno vise ce izgubiti nego dobiti ( jer puno je pametnije reci mi smo metalci)!
tako i za Interfector , jer i sami ste rekli da nije bit to sto se oni stalno pricaju da su Srbi , pa srbi!
ma to svi znamo i nije bas preterano bitno!
jer ko voli njihovu muziku volece ih bez obzira dali su rekli da su srbi ili ne!
mozes svoje voleti , ali za dobrobit benda nije bas dobro preterivati!
recimo evo The Stone , May result i KRV ce svirati u Hrvatskoj , i nasao se jedan pametnjakovic da popljuje te kako on zove cetnicke i neprijateljske bendove?!?
znas koliko ga je ljudi podrzali
nijedan na forumu (i u Cmar.net i u rock-planet.com) a svi su imali reci fale samo za ova 3 benda , znaci vise nikome nije stalo ko si i odakle vec kakvu muziku sviras !
i mislim da je to dobro jer sto nekoga ko je druge nacionalnosti ( mada su za neme svi metalci) onemoguciti da pogleda i poslusa odlicne bendove "druge" nacionalnosti??
znaci ja nisam protiv toga da budes patriota da volis svoju zemlju , svoj narod itd , ali to pokusaj raditi da nesmeta drugima !
kazem zao mi je sto je ovakva situacija sa interfectorom jer dobar su i perspektivan bend , ali trziste svih bendova nebitno dali bili iz Srbije, BiH, HR, Makedonije je celokupno ex-yu trziste i kada to sve obuhvatimo mozemo racunati na druge svetske scene !
sada ja preterano serem , ali kazem da nije vise bit odakle si i ko si jer takav stav ponekada puno vise steti nego donosi dobro , sto smo se vise puta uverili!
koga vise briga politika i sve ostalo , jer i sami smo svesni koliko nas ti politicari prave budalma!
nemoze meni neki mikerevic ili paravac sada prosipati neka sranja oko borbe protiv korupcije , a licno znam gde su ziveli i sta su imali a sada imaju stanove , kuce, luksuzna auta, kafice, restorane ... sto se zna a sta sve sto se nezna!
zato zajebi politiku (kako se vidi) ona je samo za glupe!!
jer malo je pametnih u politici,crkvi ili nekim takvim ustanovama
respect Interfectoru i nadam se da ce nekada malo ublaziti sa svojim stavom