Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 23:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 20:33 

Ok. Fala. Evo idem sutra po njih. Ak nisu rasprodane :wink:

E, dal bu ko od bendova nasminkani? Bas bi to htela videti uzivo :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 03:28 

Black Ofca wrote:

Svi osim Unholy Inquisitiona. I svaki bend sprema neko "maleno" iznenađenje, you will see, neće vam biti žao ako dođete :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 18:09 

Samo jos da kazem da ce ova vecer u dvorcu Gjalski biti vrlo posebna i iz slijedecih razloga: Pred dvorcem ce goriti baklje, koje ce biti zapaljene i na stage-u po jedva sa svake strane (bar za vrijeme nastupa KRV-i), a ja osobno obecajem da cemo se potruditi da onaj veliki luster koji visi iznad centra sale osposobimo, tj da stavimo sto vise svijeca na njega i zapalimo ih. To bi izgledalo premocno! :D Sve u svrhu pravljenja nezaboravne atmosfere!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 03:19 

Uriel wrote:
Samo jos da kazem da ce ova vecer u dvorcu Gjalski biti vrlo posebna i iz slijedecih razloga: Pred dvorcem ce goriti baklje, koje ce biti zapaljene i na stage-u po jedva sa svake strane (bar za vrijeme nastupa KRV-i), a ja osobno obecajem da cemo se potruditi da onaj veliki luster koji visi iznad centra sale osposobimo, tj da stavimo sto vise svijeca na njega i zapalimo ih. To bi izgledalo premocno! :D Sve u svrhu pravljenja nezaboravne atmosfere!

Atmosfera bu bas nezaboravna dok do temelja spalite dvorac. Ne znam, sumnjivo je to meni. I riskantno. Rezervirajte vatrogasce za svaki slucaj. :?

Nije sad da vam kvarim entuzijazam, ali hrpa ljudi koja divlja obavijena alkoholnim parama i otvoreni plamen nejdu skupa. Ali mozda sam u krivu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 03:30 

Herr Kaufmann wrote:
Black Ofca wrote:

Svi osim Unholy Inquisitiona. I svaki bend sprema neko "maleno" iznenađenje, you will see, neće vam biti žao ako dođete :wink:

Imam karte. :)

Sad me zanima sljedece. Kolko je karti u prodaji? Kolko ljudi stane u Gjalski? Dal mislite da bu velika guzva?

I drugo, de je opce Gjalski? Bas u gradu ili izvan? Dal ima kakvih putokaza do dvorca? Nikad nisam bila u Zaboku, ali imam autokartu pa se bum snasla. I kolko vremena s autom treba od Ivanca ili Varazdina do Zaboka?

Kak kompliciram, al kaj morem kad ja vozim. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 03:35 

e i mene to zanima jer ako mi ne objasni neko, klinac ce KRV svirati :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 04:18 

Ovako.

1. Iz smjera Varaždina-
a.)možete do Zg autoputom i onda opet autoputom do zaboka,sljedite putokaze za maribor, odnosno krapinu, odnosno prijelaz macelj, odnosno prijelaz šentilj (austrija-slovenija) :D

b.)možete dirketno iz VŽ do zaboka i to županijskom cestom, kraći put, ali i dalekoo sjebaniji...

2.iz smjera Zagreba-
vidi 1, pod a.) :D

Dakle, da sumiramo-> Zabok se nalazi oko 20km zračne linije od Zagreba, preko Medvednice, dakle Sjeverno. Put traje oko 45-60min vlakom, odnosno 20-30min autocestom, ovisno o brzini vašeg automobila :D

Dvorac Gjalski se nalazi malo izvan centra Zaboka, ne možete fulati. Kad se skinete sa autoceste samo sljedite zrake svjetlosnog topa na nebu i to je to
:lol:

eto.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 04:22 

Pa ja idem po sjebanijem, naravno :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 04:23 

a ako dolazimo iz Sarajeva :) ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 04:27 

Emir (The Aebyss) wrote:

Onda prvo u Varazdin, pa Zagreb, pa Zabok, pa Gjalski. Kuzis, jednostavno je, just follow the yellow brick road :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 04:30 

Black Ofca wrote:
Emir (The Aebyss) wrote:

Onda prvo u Varazdin, pa Zagreb, pa Zabok, pa Gjalski. Kuzis, jednostavno je, just follow the yellow brick road :P

zar ne mislis da je to malo podaleko :)
na mojoj karti nema upisanog Zaboka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 11:09 

Emire ne brini, ja dolazim sad za vikend u Sarajevo pa cemo mi fino sjesti i ja cu ti mapu nacrtat za svaki slucaj, ko sto sam crto Koldbrannima :wink:

Inace fakat vam je jednostavno doci iz Zagreba do Zaboka. Samo krenete putem za Maribor, pratite oznake Krapina/Maribor, i kad vidite da pise Zabok sidjete s auto-puta. Dodjete do krizanja u obliku slova T i skrenete lijevo, idete nekih par kilometara i kad dodjete do prve kruzne raskrsnice (kruzni tok) kod dvorca ste. Fakat jednostavno, nemas nikakvih zajebatih skretanja a dvorac je na ulazu u Zabok tako da ga nemres fulati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 11:13 

Black Ofca wrote:
Sad me zanima sljedece. Kolko je karti u prodaji? Kolko ljudi stane u Gjalski? Dal mislite da bu velika guzva?

U prodaji je 300 karata a dvorac ima pored sale za svirku i dodatni kat koji se moze otvoriti u slucaju velikog odaziva iliti guzve. Ja bih osobno volio da bude guzvetina, ali nadam se da ce bar 150 ljudi doci.

Sto se tice vatre, alkohola i metala...nije to nista novo. Milijun puta su se te stvari mjesale bez frke, te ti stvari idu jedna s drugom. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 16:10 

na onom prejadnom blogu edenbeast o kojem svako prica se naslo i ovo:

"KRV MOJA HRVATSKA!
Znate li vi, ljudi, što je sljedeći vikend, da budem točnija, 5.3., na lokaciji Dvorac Gjalski, Zabok?...E pa, ako ne znate, vrijeme je da saznate, jer taj ce se dan odviti najveca sramota za hrvatski narod jos od gostovanja Halida Beslica u Rijeci ’93..Taj dan, na navedenoj lokaciji, odrzat ce se koncert cetiriju bendova, dva hrvatska, Gorthaurs Wrath i Unholy Inquisition, jednog bosanskog, Krv, i jednog, sada svi patrioti sjednite jer bi se moglo dogoditi da vam noge pokleknu, srpskog. the stone, nekad poznat kao stone to flesh, kao hedlajneri ovog sramotnog velikosrpskog, komunistickog i antihrvatskog zbivanja..Ja, ovim postom pozivam sve prave Hrvate, koji znaju cijeniti i koji vole svoj narod da mi se pridruze u borbi protiv cetnicke propagande, na nacin da se svi okupimo pred Gjalskim u 8 sati i 8 minuta (znak prepoznavanja bijeli zniranci na martama i sjaj slavenskog ponosa u ocima) te da svi skupa nesto popijemo, pozeljno da ponesete sa sobom, osobito vi zagorski Hrvati koji zasigurno imate pune podrume originalne hrvatske travarice, te da zatim, po pocetku koncerta prljavih srbenda, udjemo unutra masuci hrvatskim zastavama, upaljenim bakljama na cije cemo drske urezati svastike i iron crossove, te pjevajuci hrvatske domoljubne pjesme..Ne zelim izazivati nikakve nemire, ali smatram da je jedan ovakav prosvijed iznimno nuzan, da ti bradati prljavi srpski nacionalisti jednom zauvijek shvate da u Lijepoj Nasoj NISU POZELJNI!

pSS: FUCK OFF GRUPPIE WHORES!"

HAHAHAHAHAHA dobra besplatna reklama. A kreatorica ovog bloga je uistinu retard i jedina stvar koja se moze reci na ovo je:
press self destruct NOW !

a pazite komentara na glupacim komentar:
njih nazivaš "bradatim srpskim nacionalistima"?? tko si ti da ih možeš na takav način osuđivati...oni su prvenstveno tu da bi SVIRALI!! a ti bi sad neki maloumni prosvjed napravila samo zato što su po nacionalnosti srbi. prava hrvatica, nema šta... nemam riječi...zatucani ljudi poput tebe imaju pravo samo na jedan naziv-TRUE BALKANCI(eto bar si sad po nečemu true) (mala plava ružna andrea 24.02.2005. 23:37)

jao dete, pa ti stvarno zelis da se mi retardi koji ovo stvarno i citamo prepolovimo od smijeha? :) (roman oršuš 24.02.2005. 23:44)

morat ću te razočarati, al meni su komentari (na prošli post npr) čak i bolji od teksta hehe.. samo nastavi (huluvu 24.02.2005. 23:49)

A. , Halid Beslic nije nikada svirao u Srbiji,za razliku od eto Magazina,Vuce ili Severine pa ne vidim zašto nebi svirao u Hrvatskoj. A nakon The Stonea možeš s nama na afterhour u Ludnicu. (Unveiled Evil 24.02.2005. 23:49)

AHHAHA TOOO...STVARNO PUNO HVALA SVIMA KOJI NAM RADITE TOLIKU REKLAMU ZA KONCERT !!! PUSA HHEHE (Herr Kaufmann/ Metal Resu 24.02.2005. 23:51)

ej edenbeast, kakav je osjećaj biti ovako popularna? :DDDDDDDD (tenisica 25.02.2005. 02:00)

Interesantan je fenomen ovog bloga koji je tolko glup da mora biti dobar, pogotovo komentari. Očekujem report i slike iz Zaboka pogotovo dok vam Zagorci razbiju pičke. (Grale 25.02.2005. 11:14)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 16:15 

Hahahahahaha, zalosti majko :D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 17:03 

Uriel wrote:
"KRV MOJA HRVATSKA!
Znate li vi, ljudi, što je sljedeæi vikend, da budem toènija, 5.3., na lokaciji Dvorac Gjalski, Zabok?...E pa, ako ne znate, vrijeme je da saznate, jer taj ce se dan odviti najveca sramota za hrvatski narod jos od gostovanja Halida Beslica u Rijeci ’93........................

e stvarno mislio sam samo da u BiH postoje ovakvi idiJoti, al' et vidim ima ih i u HR, jadno... ta djevojchica sigurno nije bila ni rodjena dok se u HR vodio rat i sad ona uzela prichat krv njena hrvatska... ccc... jebemti....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 22:16 

ma nek se ide oduzimati uz novi album Severine

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2005. 12:56 

Uriel wrote:
na onom prejadnom blogu edenbeast o kojem svako prica se naslo i ovo:

"KRV MOJA HRVATSKA!
Znate li vi, ljudi, što je sljedeći vikend, da budem točnija, 5.3., na lokaciji Dvorac Gjalski, Zabok?...E pa, ako ne znate, vrijeme je da saznate, jer taj ce se dan odviti najveca sramota za hrvatski narod jos od gostovanja Halida Beslica u Rijeci ’93..Taj dan, na navedenoj lokaciji, odrzat ce se koncert cetiriju bendova, dva hrvatska, Gorthaurs Wrath i Unholy Inquisition, jednog bosanskog, Krv, i jednog, sada svi patrioti sjednite jer bi se moglo dogoditi da vam noge pokleknu, srpskog. the stone, nekad poznat kao stone to flesh, kao hedlajneri ovog sramotnog velikosrpskog, komunistickog i antihrvatskog zbivanja..Ja, ovim postom pozivam sve prave Hrvate, koji znaju cijeniti i koji vole svoj narod da mi se pridruze u borbi protiv cetnicke propagande, na nacin da se svi okupimo pred Gjalskim u 8 sati i 8 minuta (znak prepoznavanja bijeli zniranci na martama i sjaj slavenskog ponosa u ocima) te da svi skupa nesto popijemo, pozeljno da ponesete sa sobom, osobito vi zagorski Hrvati koji zasigurno imate pune podrume originalne hrvatske travarice, te da zatim, po pocetku koncerta prljavih srbenda, udjemo unutra masuci hrvatskim zastavama, upaljenim bakljama na cije cemo drske urezati svastike i iron crossove, te pjevajuci hrvatske domoljubne pjesme..Ne zelim izazivati nikakve nemire, ali smatram da je jedan ovakav prosvijed iznimno nuzan, da ti bradati prljavi srpski nacionalisti jednom zauvijek shvate da u Lijepoj Nasoj NISU POZELJNI!

pSS: FUCK OFF GRUPPIE WHORES!"

HAHAHAHAHAHA dobra besplatna reklama. A kreatorica ovog bloga je uistinu retard i jedina stvar koja se moze reci na ovo je:
press self destruct NOW !

a pazite komentara na glupacim komentar:
njih nazivaš "bradatim srpskim nacionalistima"?? tko si ti da ih možeš na takav način osuđivati...oni su prvenstveno tu da bi SVIRALI!! a ti bi sad neki maloumni prosvjed napravila samo zato što su po nacionalnosti srbi. prava hrvatica, nema šta... nemam riječi...zatucani ljudi poput tebe imaju pravo samo na jedan naziv-TRUE BALKANCI(eto bar si sad po nečemu true) (mala plava ružna andrea 24.02.2005. 23:37)

jao dete, pa ti stvarno zelis da se mi retardi koji ovo stvarno i citamo prepolovimo od smijeha? :) (roman oršuš 24.02.2005. 23:44)

morat ću te razočarati, al meni su komentari (na prošli post npr) čak i bolji od teksta hehe.. samo nastavi (huluvu 24.02.2005. 23:49)

A. , Halid Beslic nije nikada svirao u Srbiji,za razliku od eto Magazina,Vuce ili Severine pa ne vidim zašto nebi svirao u Hrvatskoj. A nakon The Stonea možeš s nama na afterhour u Ludnicu. (Unveiled Evil 24.02.2005. 23:49)

AHHAHA TOOO...STVARNO PUNO HVALA SVIMA KOJI NAM RADITE TOLIKU REKLAMU ZA KONCERT !!! PUSA HHEHE (Herr Kaufmann/ Metal Resu 24.02.2005. 23:51)

ej edenbeast, kakav je osjećaj biti ovako popularna? :DDDDDDDD (tenisica 25.02.2005. 02:00)

Interesantan je fenomen ovog bloga koji je tolko glup da mora biti dobar, pogotovo komentari. Očekujem report i slike iz Zaboka pogotovo dok vam Zagorci razbiju pičke. (Grale 25.02.2005. 11:14)

Draga kurvetino ustaska, crnoslavenska Bosanska mafija te ima na umu!. Sarajevska jalija je i prije tukla purgerske skinere u zagrebu! Nemojte da vam jebemo mater opet! Nemojte da vam vasa braca moraju pokazat istinu, pizda li vam materna izdajnicka!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2005. 12:58 

P.S. Hrvati su draga kucko bili u Prinz Eugen diviziji, Bosancei su imali SVOJU!

Ko je jebeniji a? Ko je veci Fasista, pljunem ti u fes pogani, naserem ti se Adolfu i Hajnrihu, masnim balijskim haverima u usta!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2005. 14:44 

putuj evropo, nemoj vise cekati na nas
nama je dobro...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]