na onom prejadnom blogu edenbeast o kojem svako prica se naslo i ovo:
"KRV MOJA HRVATSKA!
Znate li vi, ljudi, Å¡to je sljedeći vikend, da budem toÄnija, 5.3., na lokaciji Dvorac Gjalski, Zabok?...E pa, ako ne znate, vrijeme je da saznate, jer taj ce se dan odviti najveca sramota za hrvatski narod jos od gostovanja Halida Beslica u Rijeci ’93..Taj dan, na navedenoj lokaciji, odrzat ce se koncert cetiriju bendova, dva hrvatska, Gorthaurs Wrath i Unholy Inquisition, jednog bosanskog, Krv, i jednog, sada svi patrioti sjednite jer bi se moglo dogoditi da vam noge pokleknu, srpskog. the stone, nekad poznat kao stone to flesh, kao hedlajneri ovog sramotnog velikosrpskog, komunistickog i antihrvatskog zbivanja..Ja, ovim postom pozivam sve prave Hrvate, koji znaju cijeniti i koji vole svoj narod da mi se pridruze u borbi protiv cetnicke propagande, na nacin da se svi okupimo pred Gjalskim u 8 sati i 8 minuta (znak prepoznavanja bijeli zniranci na martama i sjaj slavenskog ponosa u ocima) te da svi skupa nesto popijemo, pozeljno da ponesete sa sobom, osobito vi zagorski Hrvati koji zasigurno imate pune podrume originalne hrvatske travarice, te da zatim, po pocetku koncerta prljavih srbenda, udjemo unutra masuci hrvatskim zastavama, upaljenim bakljama na cije cemo drske urezati svastike i iron crossove, te pjevajuci hrvatske domoljubne pjesme..Ne zelim izazivati nikakve nemire, ali smatram da je jedan ovakav prosvijed iznimno nuzan, da ti bradati prljavi srpski nacionalisti jednom zauvijek shvate da u Lijepoj Nasoj NISU POZELJNI!
pSS: FUCK OFF GRUPPIE WHORES!"
HAHAHAHAHAHA dobra besplatna reklama. A kreatorica ovog bloga je uistinu retard i jedina stvar koja se moze reci na ovo je:
press self destruct NOW !
a pazite komentara na glupacim komentar:
njih nazivaÅ¡ "bradatim srpskim nacionalistima"?? tko si ti da ih možeÅ¡ na takav naÄin osuÄ‘ivati...oni su prvenstveno tu da bi SVIRALI!! a ti bi sad neki maloumni prosvjed napravila samo zato Å¡to su po nacionalnosti srbi. prava hrvatica, nema Å¡ta... nemam rijeÄi...zatucani ljudi poput tebe imaju pravo samo na jedan naziv-TRUE BALKANCI(eto bar si sad po neÄemu true) (mala plava ružna andrea 24.02.2005. 23:37)
jao dete, pa ti stvarno zelis da se mi retardi koji ovo stvarno i citamo prepolovimo od smijeha?

(roman oršuš 24.02.2005. 23:44)
morat ću te razoÄarati, al meni su komentari (na proÅ¡li post npr) Äak i bolji od teksta hehe.. samo nastavi (huluvu 24.02.2005. 23:49)
A. , Halid Beslic nije nikada svirao u Srbiji,za razliku od eto Magazina,Vuce ili Severine pa ne vidim zašto nebi svirao u Hrvatskoj. A nakon The Stonea možeš s nama na afterhour u Ludnicu. (Unveiled Evil 24.02.2005. 23:49)
AHHAHA TOOO...STVARNO PUNO HVALA SVIMA KOJI NAM RADITE TOLIKU REKLAMU ZA KONCERT !!! PUSA HHEHE (Herr Kaufmann/ Metal Resu 24.02.2005. 23:51)
ej edenbeast, kakav je osjećaj biti ovako popularna?

DDDDDDD (tenisica 25.02.2005. 02:00)
Interesantan je fenomen ovog bloga koji je tolko glup da mora biti dobar, pogotovo komentari. OÄekujem report i slike iz Zaboka pogotovo dok vam Zagorci razbiju piÄke. (Grale 25.02.2005. 11:14)