Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 07. 2025. 11:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 270 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 18:30 

A ti imaš Beherita u sigu.
Bwaqahahaha!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 19:50 

black wrote:
on se rodio takav. :twisted:

trOO, on se rodio takav, ali koji je tvoj izgovor.. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 23:56 

Hihi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 12:18 

Archangel wrote:
black wrote:
on se rodio takav. :twisted:

trOO, on se rodio takav, ali koji je tvoj izgovor.. :twisted:

moj izgovor je da sam povodljiv, pa sam pod utjecajem ljudi na forumu... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 14:19 

Pantanal wrote:
Kaj je vama?
Anal Mandica je sranje od banda, ali ga ljudi puše jer je Majka Priroda stvorila ljude na svoju sliku...
Dakle - GLUPE.
Isto tako ljudi puše Darkthrone zato što je Fenriz opak a Gorgoroth zato što je Gaahl true...
A koji je vama kurac?

Ako vam se već slušaju sranja, onda slušajte naša domaća sranja. Zašto cijeniti skandinavske idiote kad među nama ima tolikih idiota da im cijela true blek metal scena nije ravna?
Jeste vi svjesni toga??? :P

TOOOO LEGANDO!!!!
U ovome imas moju potpunu podrsku!Devedeset posto likova koji slusaju BLACK su pozercine i slusaju ga da bi ispali face i da bi bili zajebani sta li vec.....Black je fuj i ako ista unistava reputaciju metalu onda je to BLACK!
Vratimo se THRASHU!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 15:25 

ma da, vecina sto slusaju black su pozeri da bi ispali face :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 22:59 

Svakako :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 01:06 

A nisu baš svi. Ali večina je...
I ja slušam black, ali skrivam to i slušam ga potajice, jer okorjele fanove smatram debilma ... (dobro, sad ga malo karikiram ali smatram da nije nužno izričito isticanje BM obilježja :D)
Zašto?
Zato što iz iskustva znam da su svi ti ljudi uglavnom na razini pohane gljive i da pokušavaju biti toliko true da seru po svemu što nije black. Eventualno odobravaju poneki "BRUTAL"death ili grind band. Zato što je to isto "opako".
A nisu ni svjesni da su njihovi idoli samo marionete u rukama raznih arijevskih biznismena koji su uvijek znali privući djecu. Od plastičnih mačeva do Lego kocaka... sve ste vi to prošli. A vaši dragi Marduci i Gorgorothi koji promoviraju truoću i nekomercijalnost dok u i to vrijeme svojim glupim imidžem privlače kud i kamo više fanova od mnogih hvale vrijednih bandova... Još se u 17. stoljeću javio merkantilizam kao pokret kojem je cilj bio uz što manje uloženih sredstava dobiti što veći profit. Zašto se truditi oko dobrog zvuka, oko talentiranih i školovanih ljudi koji znaju svirat kad na dlanu imamo hrpu bendova koji će glumiti majmune za nas... ? Hah!

Fuck of nowadays black metal, rekao je kolega Kanwulf. Ja štujem tog čoeka samo zato je on živi primjer kako se od pretjeranog truizma može otići kvragu. Svi dobro znate pjesmu "Black Metal Ist Krieg.mp3", i svi znate koliko je inteligencije utrošeno na njeno skladanje. Pogotovo na pisanje teksta... :twisted:
Naučite se djeliti bandove na kvalitetne i nekvalitetne a ne na TRUE i GAY.
Å to ako su Dimmu Borgir komercijala?
Što ako su Cradlei nominirani za grammy? Zar je to razlog da ih više ne slušate i da sve njihove radove proglasite lošima i niječete da ste ih nekad slušali? :x ...
Glupi ste... ne znam jel to zato što ste bosanci ili zato što su se baš na jednom mjestu skupili toliki moroni koji imaju problema s poteškočama :D

Toliko :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 21:17 

već dugo nisam vidio ovakvu hrpu sranja na jednom mjestu... a isusa ti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 22:36 

Wehrmacht wrote:
Pantanal wrote:
Kaj je vama?
Anal Mandica je sranje od banda, ali ga ljudi puše jer je Majka Priroda stvorila ljude na svoju sliku...
Dakle - GLUPE.
Isto tako ljudi puše Darkthrone zato što je Fenriz opak a Gorgoroth zato što je Gaahl true...
A koji je vama kurac?

Ako vam se već slušaju sranja, onda slušajte naša domaća sranja. Zašto cijeniti skandinavske idiote kad među nama ima tolikih idiota da im cijela true blek metal scena nije ravna?
Jeste vi svjesni toga??? :P

TOOOO LEGANDO!!!!
U ovome imas moju potpunu podrsku!Devedeset posto likova koji slusaju BLACK su pozercine i slusaju ga da bi ispali face i da bi bili zajebani sta li vec.....Black je fuj i ako ista unistava reputaciju metalu onda je to BLACK!
Vratimo se THRASHU!!!!!!

Vrati se ti u svoju rupu, i dobro naguraj kamenja da te nema jedno vrijeme sviju ti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 22:55 

Pantanal wrote:
A nisu baš svi. Ali večina je...
I ja slušam black, ali skrivam to i slušam ga potajice, jer okorjele fanove smatram debilma ... (dobro, sad ga malo karikiram ali smatram da nije nužno izričito isticanje BM obilježja :D)
Zašto?
Zato što iz iskustva znam da su svi ti ljudi uglavnom na razini pohane gljive i da pokušavaju biti toliko true da seru po svemu što nije black. Eventualno odobravaju poneki "BRUTAL"death ili grind band. Zato što je to isto "opako".

AHAHAHA...AHAHAHA...AHAHAHA:lol: :lol:

AWARE . BEWARE . PANTANAL JE TENKRE

Masala sinko rodla majka filozofa zestoka, jelde imades sve vaznije blek muzicare na brzom biranju na mobilnom? Ono, zivio si scenu i bio dio svega. Jarane, nemogu ti reci kako si fatalno glup ko kurac, jer nemam odgovarajuce mjerilo. Ne postoji jednostavno :lol:

Pantanal wrote:
A nisu ni svjesni da su njihovi idoli samo marionete u rukama raznih arijevskih biznismena koji su uvijek znali privući djecu. Od plastičnih mačeva do Lego kocaka... sve ste vi to prošli. A vaši dragi Marduci i Gorgorothi koji promoviraju truoću i nekomercijalnost dok u i to vrijeme svojim glupim imidžem privlače kud i kamo više fanova od mnogih hvale vrijednih bandova...

Marduk i Gorgoroth "true"??? Dokazo si moje pretpostavke. Moram hitno bjezat od ekrana, zraci neizmjerivom gluposcu.

Pantanal wrote:
Još se u 17. stoljeću javio merkantilizam kao pokret kojem je cilj bio uz što manje uloženih sredstava dobiti što veći profit. Zašto se truditi oko dobrog zvuka, oko talentiranih i školovanih ljudi koji znaju svirat kad na dlanu imamo hrpu bendova koji će glumiti majmune za nas... ? Hah!

Tvoj citat iz udzbenika prvog razreda srednje ekonomske ne uograzava cinjenicu da si moron okorjele klase. Zasto placati bruku para za slike Jacksona Pollock-a kad Pantanal i slicni njemu mogu izrezat fotografiju iz "Mile" il "Glorie". Tehnicki, a i skolski, je na visoj razini. Zalim tvoje roditelje, iskreno.

Pantanal wrote:
Fuck of nowadays black metal, rekao je kolega Kanwulf. Ja štujem tog čoeka samo zato je on živi primjer kako se od pretjeranog truizma može otići kvragu. Svi dobro znate pjesmu "Black Metal Ist Krieg.mp3", i svi znate koliko je inteligencije utrošeno na njeno skladanje. Pogotovo na pisanje teksta... :twisted:
Naučite se djeliti bandove na kvalitetne i nekvalitetne a ne na TRUE i GAY.
Å to ako su Dimmu Borgir komercijala?
Što ako su Cradlei nominirani za grammy? Zar je to razlog da ih više ne slušate i da sve njihove radove proglasite lošima i niječete da ste ih nekad slušali? :x ...
Glupi ste... ne znam jel to zato što ste bosanci ili zato što su se baš na jednom mjestu skupili toliki moroni koji imaju problema s poteškočama :D

Toliko :wink:

Ah, vidi vidi, kupila mama skvajer pek kreletu i on je odma Kanwulf-ov KOLEGA. Isusa mi na krizu pojebatom...

U komponovanje BM ist Krieg je utroseno vise inteligencije nego u tvoj cjeli mizerni zivot, jer do dan danas nisi razvio sposobnost da "studiras" stvari a ne nagonski, kao Balkanska papcina iz najmasnije vukojebine, sto ne sumnjam da jesi, donosis zakljucke o stvarima o kojim ni zehre veze nemas.

Ako ti sebe smatras normalnim, a nas glupim, hvala. Nacionalno te necu derogirati jer ima jako puno ljudi iz Hrvatske koje postujem, al buraz, nije ti drzava konj za trkanje, a ni narod, zato smiri hormone, baci ga malo cesce.

problema sa poteskocama? Jao...jao....uzas....

Ljudi, dajte dijetu onu jednu bobu za vjecni pocinak, njegovim komplikacijama nema lijeka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 22:58 

Image Image Image Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 23:59 

Svi koji sviraju gore/grind/brutal metal. A ti, Wehrmacht, ne seri puno o blacku, a još manje o thrashu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 00:05 

Rattlehead wrote:
Svi koji sviraju gore/grind/brutal metal

ti su definitivno najzanimljiviji.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 01:26 

Ooooooooooooooooo!
Bogtejebo!
Ooooooorgh!

1. Ne idem u ekonomsku, idem u osnovnu.mp3
2. Nemam roditelje. Živim u popravnom domu.wma
3. Ja sam najtrue, ma koliko god vi šutili o tome.m3u

... i dalje ostajem pri svome.
Vi ste hrpa debila, jedino je KoldVoid debil koji ima talenta za pisanje... ;)

Krepajte.wav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 01:38 
Rattlehead wrote:
Svi koji sviraju gore/grind/brutal metal. A ti, Wehrmacht, ne seri puno o blacku, a još manje o thrashu.

Reci mu Tuskic reci mu!!!

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 11:30 

Pantanal wrote:
Ooooooooooooooooo!
Bogtejebo!
Ooooooorgh!

Krepajte.wav

dobro je, dokazao si se...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2005. 11:56 

Pantanal wrote:
Ooooooooooooooooo!
Bogtejebo!
Ooooooorgh!

Krepajte.wav

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2005. 00:59 

Ti šuti Thy Light.wav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2005. 17:33 

Pantanal wrote:
Ooooooooooooooooo!
Bogtejebo!
Ooooooorgh!

Krepajte.wav

HAHAHAHAHAHAH.......

Ti dusko ne kenjaj!!!

I Koldvoid_u:Zasto ne mozes da prihvatis tudje misljenje i uzgred meni se cini da si ti ispuzao iz nekakve rupe, i izgleda da ti djetinjstvo nije bilo najbolje.Garant su te mlatili ko vola pa si odlucio da budes zajeban kad porastes.NABIJ SEBI BUZDOVAN SA SILJCIMA U DUPE "ISKRENI' blackeru!!!!!!!

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 270 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]