Pantanal wrote:
A nisu baÅ¡ svi. Ali veÄina je...
I ja sluÅ¡am black, ali skrivam to i sluÅ¡am ga potajice, jer okorjele fanove smatram debilma ... (dobro, sad ga malo karikiram ali smatram da nije nužno izriÄito isticanje BM obilježja

)
Zašto?
Zato što iz iskustva znam da su svi ti ljudi uglavnom na razini pohane gljive i da pokušavaju biti toliko true da seru po svemu što nije black. Eventualno odobravaju poneki "BRUTAL"death ili grind band. Zato što je to isto "opako".
AHAHAHA...AHAHAHA...AHAHAHA:lol:

AWARE . BEWARE . PANTANAL JE TENKRE
Masala sinko rodla majka filozofa zestoka, jelde imades sve vaznije blek muzicare na brzom biranju na mobilnom? Ono, zivio si scenu i bio dio svega. Jarane, nemogu ti reci kako si fatalno glup ko kurac, jer nemam odgovarajuce mjerilo. Ne postoji jednostavno

Pantanal wrote:
A nisu ni svjesni da su njihovi idoli samo marionete u rukama raznih arijevskih biznismena koji su uvijek znali privući djecu. Od plastiÄnih maÄeva do Lego kocaka... sve ste vi to proÅ¡li. A vaÅ¡i dragi Marduci i Gorgorothi koji promoviraju truoću i nekomercijalnost dok u i to vrijeme svojim glupim imidžem privlaÄe kud i kamo viÅ¡e fanova od mnogih hvale vrijednih bandova...
Marduk i Gorgoroth "true"??? Dokazo si moje pretpostavke. Moram hitno bjezat od ekrana, zraci neizmjerivom gluposcu.
Pantanal wrote:
Još se u 17. stoljeću javio merkantilizam kao pokret kojem je cilj bio uz što manje uloženih sredstava dobiti što veći profit.
Zašto se truditi oko dobrog zvuka, oko talentiranih i školovanih ljudi koji znaju svirat kad na dlanu imamo hrpu bendova koji će glumiti majmune za nas...
Hah! Tvoj citat iz udzbenika prvog razreda srednje ekonomske ne uograzava cinjenicu da si moron okorjele klase. Zasto placati bruku para za slike Jacksona Pollock-a kad Pantanal i slicni njemu mogu izrezat fotografiju iz "Mile" il "Glorie". Tehnicki, a i skolski, je na visoj razini. Zalim tvoje roditelje, iskreno.
Pantanal wrote:
Fuck of nowadays black metal, rekao je kolega Kanwulf. Ja Å¡tujem tog Äoeka samo zato je on živi primjer kako se od pretjeranog truizma može otići kvragu. Svi dobro znate pjesmu "Black Metal Ist Krieg.mp3", i svi znate koliko je inteligencije utroÅ¡eno na njeno skladanje. Pogotovo na pisanje teksta...
NauÄite se djeliti bandove na kvalitetne i nekvalitetne a ne na TRUE i GAY.
Å to ako su Dimmu Borgir komercijala?
Å to ako su Cradlei nominirani za grammy? Zar je to razlog da ih viÅ¡e ne sluÅ¡ate i da sve njihove radove proglasite loÅ¡ima i nijeÄete da ste ih nekad sluÅ¡ali?

...
Glupi ste... ne znam jel to zato Å¡to ste bosanci ili zato Å¡to su se baÅ¡ na jednom mjestu skupili toliki moroni koji imaju problema s poteÅ¡koÄama

Toliko

Ah, vidi vidi, kupila mama skvajer pek kreletu i on je odma Kanwulf-ov KOLEGA. Isusa mi na krizu pojebatom...
U komponovanje BM ist Krieg je utroseno vise inteligencije nego u tvoj cjeli mizerni zivot, jer do dan danas nisi razvio sposobnost da "studiras" stvari a ne nagonski, kao Balkanska papcina iz najmasnije vukojebine, sto ne sumnjam da jesi, donosis zakljucke o stvarima o kojim ni zehre veze nemas.
Ako ti sebe smatras normalnim, a nas glupim, hvala. Nacionalno te necu derogirati jer ima jako puno ljudi iz Hrvatske koje postujem, al buraz, nije ti drzava konj za trkanje, a ni narod, zato smiri hormone, baci ga malo cesce.
problema sa poteskocama? Jao...jao....uzas....
Ljudi, dajte dijetu onu jednu bobu za vjecni pocinak, njegovim komplikacijama nema lijeka.