Eh pa ne bi ti nista falilo ni da si ostala na cactusu

i ja sve jos malo, jos malo i ostado skoro do kraja
Uh Symbolic je razvalio momacki, piper i mirza su masine, dzaba je

Novi pjevac je isto prilicno dobar, a i pjevacica se vidi da ima dobar glas, ali se veceras nije bas najbolje cula. Odsvirali su mislim 6 pjesama, od tog su cini mi se bile 4 njihove i dvije obrade, od kojih je jedna bila Liar od Malmsteena, huh najbolje mi je sjela sto jest jest

Sto rece Gia, ozvucenje nije bilo bas najbolje, pjevaci su se malo slabije culi, al mislim da su ustvari bubnjevi bili malo glasniji

pretpostavljam da ovi posle nisu nista mjenjali u ozvucenju, al su bubnjevi onda bili kako treba, valjda cojk slabije udara, sta li vec
Eh kako sam najvise doso zbog Symbolica, malo je falilo da odem posle njih da ne bih osto sam jer neki ovdje (da ih sad ne prozivam) imaju izlaz samo do pola 11

Al et sreca ostanem, jer bi inace propustio pravo dobru svirku
Ocekivano, ljudi su svirali najvise obrade i da budem iskren to im najbolje i lezi. Odsvirali su par svojih pjesama, ali me ni jedna nije uspjela zainteresovati nesto. Svirali su obrade van halena, bon jovia, billy idola, gimme gimme od ABBA-e al u onoj malmsteenovoj izvedbi i naravno 4-5 pjesama purple-a, gdje je vrhunac bila child in time.
Sve u svemu, bio je to odlican koncert sto se svirke tice, a jedina mana je sto nije bilo previse svijeta. Sto se symbolic-a tice, nadam se da cemo ih cuti uskoro i u nesto duzem izdanju...