Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 23:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 10:50 

sto se SYMBOLICa i svirke veceras tice, nas nastup nece biti ni malo rock. imamo par novih razvala stvari po sistemu ubi na dva basa + riffacha! a mislim gorane da ce bit i jedna fina obrada ko za tebe :)

sto se mene tice na svirku ne mora niko doci. mi nemamo nista od ovog koncerta i cisto smo tu da poguramo cactus jack kao predgrupa. za nekih 2 mjeseca planiramo nasu svirku gdje bi svirali preko 2 sata muzike. to bi bilo u palmi a zajedno cemo je organizovat s nekim domacim metal bendom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 15:49 

da nas ima mozda bi iso, necu vala sam ic... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 16:07 

Opium wrote:
odo ja...pa haj akhos samnom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2005. 19:10 

Mephisto wrote:
Opium wrote:
odo ja...pa haj akhos samnom

vidjet cu. javit cu ti ako budem iso

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 00:07 

Ja sad s koncerta...
Odmah da kazem da od Cactusa nisam cula ni C (iliti K), al dobro :D
Sto se Symbolica tice, ljudi, svaka vam cast, al VELIKA zamjerka ne losem nego katastrofalnom ozvucenju gdje uglavnom se cuje samo piper, amna vrlo slabo (a ima potencijala i te kako...).No, za to ne treba krivit vas.
Takodje OGROMNA zamjerka svim ovim tuzlacima sto ih je doslo samo 50-ak.Sramota.Kako li ce tek Bloody Sign proc...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 02:35 

Eh pa ne bi ti nista falilo ni da si ostala na cactusu :P i ja sve jos malo, jos malo i ostado skoro do kraja :)

Uh Symbolic je razvalio momacki, piper i mirza su masine, dzaba je :D Novi pjevac je isto prilicno dobar, a i pjevacica se vidi da ima dobar glas, ali se veceras nije bas najbolje cula. Odsvirali su mislim 6 pjesama, od tog su cini mi se bile 4 njihove i dvije obrade, od kojih je jedna bila Liar od Malmsteena, huh najbolje mi je sjela sto jest jest :D Sto rece Gia, ozvucenje nije bilo bas najbolje, pjevaci su se malo slabije culi, al mislim da su ustvari bubnjevi bili malo glasniji :) pretpostavljam da ovi posle nisu nista mjenjali u ozvucenju, al su bubnjevi onda bili kako treba, valjda cojk slabije udara, sta li vec :D :D

Eh kako sam najvise doso zbog Symbolica, malo je falilo da odem posle njih da ne bih osto sam jer neki ovdje (da ih sad ne prozivam) imaju izlaz samo do pola 11 :P Al et sreca ostanem, jer bi inace propustio pravo dobru svirku :)
Ocekivano, ljudi su svirali najvise obrade i da budem iskren to im najbolje i lezi. Odsvirali su par svojih pjesama, ali me ni jedna nije uspjela zainteresovati nesto. Svirali su obrade van halena, bon jovia, billy idola, gimme gimme od ABBA-e al u onoj malmsteenovoj izvedbi i naravno 4-5 pjesama purple-a, gdje je vrhunac bila child in time.

Sve u svemu, bio je to odlican koncert sto se svirke tice, a jedina mana je sto nije bilo previse svijeta. Sto se symbolic-a tice, nadam se da cemo ih cuti uskoro i u nesto duzem izdanju... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 03:29 

Evo i ja sad dodjoh kuci...Symbolic-SVAKA CAST!!!Novi pjevac je mnoooogo bolji od starog,cini mi se da je kod njega bilo malo treme,al nema veze,prodje to vremenom.Gitarista UBI,samo ga natjerajte da se lozi malo,nekako mi nezainteresovano djeluje...Srecno sutra!
Cactus Jack-po ko zna koji put sam ih veceras gledao...zvuk skoro savrsen,ponasanje na bini profesionalno,ma sve je vrhunski,al sam se ja malo smorio :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 08:57 

raja, hvala svima onim koji su dosli!!!
maid je stari zajebant i svi smo bili jako sjebani jer je ton bio katastrofa. mirza sam sebe nista nije cuo. pa vidite kako mu je bilo super napamet svirat. imali smo tonsku al je maidu bilo mrsko se zajebavat. ja sviram onako kako znam, a ako je glasno obaratite se mojim uzorima (ako smijete) terrani i ostalim :)
kao sto sam vec reko radit cemo uskoro svirku kako treba, samo me sad brine gdje bi to moglo biti. al ajd skontat cemo nesto.
uglavnom svirka je sper bila, CACTUS su oderali posteno. a pjevac mi kaze da je i on pobornik zesce muzike :) i jos jednom hvala svima koji su dosli!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 11:09 

et i ja sam bio. :P koncert je bio dobar, prvo su nastupali symbolic, veoma dobro odsvirase. cactus jack vidi se da su iskusni, bez greske one obrade odsvirali, pravi rockeri koda su sad iz 70'tih izasli. zadovoljstvo mi je bilo gledat malo i ovakvih svirki...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 15:52 

Pipsymbol wrote:
ja sviram onako kako znam, a ako je glasno obaratite se mojim uzorima (ako smijete) terrani i ostalim :)

Hehehehehe, ma nisam ja nista lose mislio pod tim :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 17:16 

Gia wrote:
Takodje OGROMNA zamjerka svim ovim tuzlacima sto ih je doslo samo 50-ak.Sramota.Kako li ce tek Bloody Sign proc...

A i ti si našla sa čim ćeš porediti taj Bloody Sign.. sa tim kaktusnim džekom.

Vidjećeš metal moć u nedelju, nebitno koliko ljudi dođe, a sigurno hoće duplo više nego na ovo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 18:15 

cotoha wrote:
Gia wrote:

A i ti si našla sa čim ćeš porediti taj Bloody Sign.. sa tim kaktusnim džekom.

Vidjećeš metal moć u nedelju, nebitno koliko ljudi dođe, a sigurno hoće duplo više nego na ovo.

sta si ti mislio. pola ljudi dodje radi sutanja i ubijanja. neki nisu mogli ni na cactusu ostali mirni, pa su se sutali :lol: zamisli na bloody signu sta ce bit i ko ce sve bit

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 18:23 

Evo zamišljam, pa sam došo na ideju da sebi od pogrebnog preduzeća naručim neki metalni sanduk da se mogu odma poslije svirke ukopati kod demonske kapele.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 20:04 

Joj svirka je bila KARINA!!!
dobro....
svaka cast symbolic-u fakat ste razvaljivali,al jebiga atmosfera je bila jedna velika 0 (a sta drugo i ocekivat kad je palma bila puna onih stidnih napuhanih rokercica)svi stoje,sute gledaju oko sebe cekoju na nesto(nemam pojma ni ja sta)a sto se tice oonog kaktusa,svaka cast nisam se dugo tako lijepo ismijo...joj bogte pedera hahaha,a tek onaj basista,jebo mater ako nisam 10 puta iso pisat u wc(od smjeha)!al hajd bilo je kako tako,makar smo imali priliku zajebavat one rokercice...haahah
al vrhunac svega bio je kad smo napravili sutku uz neku preradu deep purple...jooj

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2005. 20:13 

@Goran

E da ti ne bi TIH NEKIH koje ne zelis prozivat sinocnje svirke ti ne bi ni vidio :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 01:10 

Pa šta je ovo, niko ih nije u Sarajevu gledao :)
Uglavnom, momci su večeras rasturili, samo vala kompleksaši mogu reći da oni ne valjaju :P
Long live rnr... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 12:22 

Ma ti isti kompleksasi jednostavno ne mogu shvatit da se muzika moze samo gledat i uzivat bez pravljenja loma na prvu baladu koju cuju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 19:35 

....svirka odlična, ozvucenje uzasno,steta sto nisam dobro cula sve stvari jer sam malo vise popila :oops: al eto..... hvala adi sto me je pazio :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]