Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 19:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 279 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 11:55 

E a sta ce bubnjaru fus na desnoj strani? :lol: Kul!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 12:25 

...jebate hljeb... koncert ekstra, zajebancija ekstra, ma dobrota sama :)...
jos samo da se zahvalim liku koji se odaziva na ime merlin ciju smo rakiju (tako lijepu) stusili...pozdrav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 12:26 

haha, koji su to metalci, nit je bilo probe nit koji vrag, sjeo cojk za onaj domaci bubanj, jedan bas :P, dvije pape of kors... i ono malo crkavice rastavio momacki...

al onaj cojk sto ima glas to je za pricat po mahali...

em su onako pozitivci, ono pravo iz EU, boli ih ku*ac :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 12:55 

auto im je zakon :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 14:28 

Prvo smo trebali doći organizovano nekim kombijem, međutim kako to uvijek biva na kraju ne bude ništa od toga. U subotu se skontamo na MSN-u Ihti, (mali) Šahinović, Hanneman i ja da krenemo onim busom u 14:20h za Tuzlu. Sljedeći problem koji smo morali otkloniti jeste prijevoz do samog mjesta (selo Semizovac na pola puta između Visokog i Sarajeva) odakle se polazi prema Tuzli. Ihti (Crni Jebeni Babo) nam javlja da će nas Rock (Hule; p.s. Hvala ti za ovo) odvući u Semizovac. (mali) Šahinović i ja se nalazimo na betonskom mostu u Visokom gdje nam je javio naš Babo da budemo nacrtani u roku 5. minuta. Naravno, pošto Ihti uvijek kasni, mi smo bili primorani čekati njega i Rocka nekih 20 minuta tako da smo strepili da li ćemo stići na vrijeme polaska odnosno, nailaska autobusa u Semizovcu. Pošto je Hanneman rekao da se vozimo do Semizovca autoputom, stigli smo čak i ranije (za nekih 15 minuta) do sastajališta sa Velikom lađom Centrotransa koja je metal borce odvela na stratište deatha u Tuzlu. U autobusu je bio i Night Graver i još nekih par djevojaka koje slušaju ili se furaju da slušaju metal. Kasnije smo shvatili da su i one krenule na koncert. U Velikoj lađi Centrotransa bilo je zajebancije, raspravljanja oko toga što je bolje: death ili black… itd. u Tuzlu smo stigli negdje oko pola šesta (ako se ne varam). Onda je Ihti (glavati naš babo) počeo glumiti da zna za neku pekaru ili ćevabdžinicu gdje ima dobre hrane. Kao što sam i kontao po glavi, naravno onj se zajebao (a kada to nije?!), pa smo bili osuđeni da jedemo u prvoj ćevabdžinici na koju naletimo. To je bila Sarajka (ja koincidencije sa jednim pićem), gdje smo pojeli ja mislim najmasnije ćevape koje ćemo pojesti u životu. Poslije ubacivanja temelja u stomak, bilo je vrijeme da se ti isti temelji zaliju nečim. Odlazimo do Merkatora, usput se ja raspitujem gdje je Palma jer je Crni Jebeni Babo zaboravio kojim se putem ide do nje (znao je samo da ima neko brdašce?1), kupujemo alkohola i dolazimo da naše (vas) brače i sestara. Tu smo pili i pili i pili i pili… Koncert je počeo… ja sam po strani stajao jer mi se nikako nije šutalo… Agonize me je ostavio bez teksta (jedva čekam 7. maj) a BS je pokazao što umije i zna. Ocjena koncerta 8/10.
Poslije koncerta bilo je obećano neko sijelo ili after, međutim tu smo popušili kurac pa se otišlo do Jezera gdje se ubijalo vrijeme do busa. Tu je bilo previše ljudi sa foruma, (s nekim sam se i upoznao sinoć) tako da je vrijeme na neki način brzo prolazilo. Što na neki način? Pa od tada počinje maja patnja koja se neće završiti sve do nekih sitnih sati večeras. Znam da su mi sekunde prolazile ko minute na autobuskoj u Tuzli, da sam pokušavao zaspati (ali u kurcu sam zaspao pored onog (malog) Šahinovića) međutim ništa. Ali nešto sam shvatio. A to je sljedeća konstatacija da stvarno čovjek može svašta da izdrži kad mu je kurcu čejf. Jutros smo stigli u Visoko negdje oko osam sati nakon što smo u Semizovcu čekali prvi autobus nekih sat vremena. E sada zamislite kako su nas ljudi gledali u tom selu dok smo čekali bus. Četiri neka majmuna u motorkama sa šejtanskim znakovima na majicama, s podočnjacima kao obrazi što su u rotvajlera stoje u 6:30h i čekaju autobus. Kada smo došli u Visoko otišli smo na kavu kod Nere (gitarista Bloodlanda) i onda smo krenuli svako svojim putem. Znam kada sam ušao u kuću da mi se mama iznenadila jer me je očekivala negdje večeras tek. Ja odlučim ne lijegati. Istuširam se, doručkujem, obučem i uputim se u Sarajevo. Dođem u Sarajevo oko 12:00h, popijem kavicu sa rajom, odem na Sajam, kupim par knjiga, odem na predavanja iz Njemačkog jezika I, i vratim se kući oko 18:00h. Iskren da budem prema Vama: Ni kurac mi se nije mogao jučer nadignuti koliko sam bio umoran i pospan. Čak mi je bio i sletio pritisak (jebem si sve, isto kao da mi je 80. godina) pa mi je krv udarila na nos. Uglavnom sinoć sam legao negdje oko 1 sat iza pola noći. A jutros me evo na poslu. Sve u svemu dobro je bilo...

Profile  

Post subject:

ma nesto cemo skontati za taj prostor...

Last edited by Djambalaja on 26. 04. 2005. 14:29, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:

Mephisto wrote:
auu jebo te krist...zasto ne stave spansku musicu u vodovod pa da se svi ljudi jebu medjusobno...(sve ovo onaj njegov naglasak,bez zaustavljanja i zareza :))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,kad sam ovo procitala,umrla sam od smijeha,bas si legenda,a i Boro!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 15:06 

mOrtiCia wrote:
ehhe,pozdrav liku (ovo zaboravih)sto je bio go do struka,koji se toliko zadavao i nosio biig pentagram na vratu!LEGENDOOOO
Merlin!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 15:07 

LEJNA wrote:
Mephisto wrote:
auu jebo te krist...zasto ne stave spansku musicu u vodovod pa da se svi ljudi jebu medjusobno...(sve ovo onaj njegov naglasak,bez zaustavljanja i zareza :))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,kad sam ovo procitala,umrla sam od smijeha,bas si legenda,a i Boro!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
:D :D ma ima tih legendarnih uzrecica jos kamaru al et to drugi put....
mozda da zapamtim koju do kraja
jao jao slayer jao :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 15:15 

Mephisto wrote:
LEJNA wrote:
Mephisto wrote:

:D :D ma ima tih legendarnih uzrecica jos kamaru al et to drugi put....
mozda da zapamtim koju do kraja
jao jao slayer jao :)

Vazi!!!Iduci put ima da se ismijemo do suza!!! :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 21:30 

Djambalaja wrote:
Prvo smo trebali doæi organizovano nekim kombijem, meðutim kako to uvijek biva na kraju ne bude ništa od toga. U subotu se skontamo na MSN-u Ihti, (mali) Šahinoviæ, Hanneman...

dobar tekst.. taman je otprlike opisalo nashe putovanje...
al' daj prestani me zvat mali šahinoviæ više jebote...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 22:31 

Halo ba znas li ti koga zoves mali! Pa on ti je jedan od organizatora prvog metal festa! ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2005. 22:36 

Night Graver wrote:
Halo ba znas li ti koga zoves mali! Pa on ti je jedan od organizatora prvog metal festa! ;-)

respekt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 01:03 

Offtopic-Znaci,bio je otvoren auto put u smjeru Visoko-Podlugovi,a ja levat kad sam dolazio vidio da je zatvoren u Podlugovima,Podlugovi-Visoko,pa sam mislio da je i u drugom smjeru i levat,ishao lokalnim putem do Sarajeva... :? :? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 01:10 
Moderator

equinox[.] wrote:
E a sta ce bubnjaru fus na desnoj strani? :lol: Kul!

ti kao da nikad nisi vidio bubnjarski set kakav treba da bude.fuss na desnoj je kod nekih formala koja se koristo da se može bolje manevrisat rukama, il da se izgleda više fancy... :lol:

pogledaj kod većine bubnjara koji imaju neki dobar set tj.koji imaju svakavih kuraca pored regularnog osnovnog seta, vidjećeš da svaki ima fuss na desnoj lijevoj!primjerice:sadašnji bubnjar megadetha, vaijev blaster, jazzeri, i šta ja znam ko još ali je to učestalost!

ovo just by the way!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 01:24 

Da i dva fusa uglavnom treba koristiti kad se svira duplom,onaj desni se "zatvori",jer ne mozes nogom drzati pritisnut onaj na lijevoj strani dok koristis obije bas bubanj pedale,pa bi bilo gadno lupati u onako otvoren fus...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 12:51 

Ljudi, zajebajem se, znam za sta sluze dva fusa, i zasto bi fus mogao biti na lijevoj strani... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 22:34 

KOncert je bio ludilo,totalna devastacija,mislim da sam izgubio 2 jeb kile,ali isplatilo se.I ne odazivam se na Merlin to mi je pravo ime,mogu ti donijeti rodni list ako nevjerujes pa vidi.A i kada budem dolazio u Visoko ponijecu jos rakije,a i vama svima pozdrav,ludilo je bilo,nadam se da ce se nesto ovakvo ponoviti.
A by the way pozdrav i tebi Morticia.

Last edited by Merlin666 on 27. 04. 2005. 22:36, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 22:36 

Merlin666 wrote:
KOncert je bio ludilo,totalna devastacija,mislim da sam izgubio 2 jeb kile,ali isplatilo se.I ne odazivam se na Merlin to mi je pravo ime,mogu ti donijeti rodni list ako nevjerujes pa vidi.A i kada budem dolazio u Visoko ponijecu jos rakije,a i vama svima pozdrav,ludilo je bilo,nadam se da ce se nesto ovakvo ponoviti.

Legenda si majke mi!!! :wink: :D Ismijala sam se do suza onom tvom skakutanju :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2005. 22:47 

Shakhbuurz wrote:
dobar tekst.. taman je otprlike opisalo nashe putovanje...
al' daj prestani me zvat mali šahinović više jebote...

ma ko te jebe :P nema problema, ako mi tO kaze nas BABO :twisted:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 279 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]