mOrtiCia wrote:
e fakat da je bilo jos slika...pravo ste neke nako stavili.......dajte jos slikaaaaaaaa
Evo nakon par dana da malo vas malo utusim

)
Da nije bilo ove svirke verujte da bi jos uvijek bio u totalnoj depresiji!
Nakon svirke Silent Kingdoma sam bio van sebe !!
pitao sam se cemu sve ovo vodi (bendovi su odlicno svirali , prostor je bio pravi underground , ozvucenje jako dobro , zvuk jebeno dobar , ali ljudi nigde , )!
e da se to sve desilo u Tuzli stvarno bi se pitao cemu sve ovo , ali LJUDI HVALA VAM!
vratili ste mi nadu i sve ostalo!
kada sam dosao u Tuzlu i video onako lepu posjetu, onakvu atmosferu onoliko ljudi sa svih strana , srce mi je bilo na mjestu , dusa puna i rekao sam evo zbog cega kazem da metal nije mrtav!
ne mogu opisati kako sam se osecao radosno , mogao sam se napiti kao stoka od radosti ( sreca da nisam

)!
nema stvari na svetu koju bi uzeo i menjao za onaj osjecaj , bilo mi je cast biti u tom drustvu!
Svirka je bilo odlicna , bendovi su odlicno svirali , ali opet za dobru atmosferu ste zasluzni opet vi (fanovi) !
Agonize je pokazao da itekako treba da na njih racunamo , i ni ujednoj sekundi ne smijemo da ih otpisemo !
onaj pocetak koncerta je bio prejeben!!
Bloody Sing je bio odlican , ( nazalost nisam preterano upoznat sa njihovim radom ) ali svirka je bila odlicna!
Svaka cast Hati sto je ovo organizovao , i nadamo se da ce biti jos nesta!
ali jedna od najvaznijih stvari je da se pokazalo da metalci itekao postoje , da su slozni i da zbog vas i ja sa ponosom mogu reci da sam deo tog kolektiva ( metal kolektiva)!
Hvala svim ljudima sto su bili tu , jer ne da ste podrzali organizatora vec verujte da ste dokazali da ste vredni svega sto se desava!
jednostavno nemam reci da opisem srecu koju sam osecao na ovom koncertu!
LJUDI HVALA VAM PO 1000 X jer toliko sam se osecao sjebano ali vi ste me vratili u zivot!
pozdrav svim ljudima koji su bili na koncertu , svim ljudima sa kojim sam se upoznao , onim koje znam i one koje cu nekada upoznati jer mi je CAST upoznati se sa svakim iskrenim metalcom (metalkom),cast mi je biti u vasem drustvu !!