Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 07. 2025. 00:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 144 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 15:57 
Administrator

rock wrote:
Potpisujem!

cuti ti :evil:

tebi su svi metal bendova sranje osim IM, BS, Sonata Arctica, Lost Horizon, BG

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 20:11 

ihti wrote:
rock wrote:
Potpisujem!

sta je BS?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 20:12 
a pazite ovo;
idem jedan dan tenkirati auto, i na bengi su bile dvije klinke, prale su stakla da si zarade nekaj preko ljeta. i skuzim ja da se one isfuravaju na nekaj. a ja bila onako fino obucena, izasla s posla. i vidim ja da jedna od njih ima na hlacama prisivnicu (i to neoriginal) od Maidena. I cim sam izvadila novcanik (koji je od Maidena, i to Candlefinger), ova se zablejila u njega ko tele u sarena vrata. I pocela onako na glas provaljivati "Maiden, yeah" samo da bih ju ja cula. Kada sam prosla pored njih, dobaci mi ova druga, "metal, ha?" ja odgovorim; "da, metal. izgled moze i prevariti." a na to ona uzvrati: "samo heavy metal, i nista drugo! nista drugo ne valja!". a ja joj uzvratim da se tako pocinje s heavyjem, da ce tek kasnije shvatiti da nije sve u heavyju. a one obadvije mene tam pocele uvjeravati da to nije tocno, da je samo heavy metal zakon. mislim si; "jel ste vas dvije mene nasle za zajebavat". obicne balavice mi idu drzati predavanje sto u metalu valja, a sto ne. a vidi se da su jos prakticki djevojcice, da su tek nedavno usle u taj svijet, i sad su one frajerice. Saznale za Maiden i Maiden je sada njima cijeli heavy metal, a i metal opcenito. Strasno.

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 20:16 

Pa znaju klinke sta valja :lol: :lol: :lol: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 20:48 

Uh.....te 2 zenske su stvarno...no comment.... :?

...nedavno sam nabavila prisivku/zakrpu/whatever na COF na kojoj je logo dolje, umjesto gore na vrhu kao na vecini zakrpa i kad sam se s tim prosetala okolo medju ruljom koja kao slusa SAMO metal i svi su neki ajme opaki metalci, onda su skoro svi mislili da sam ja toliko glupa da sam zasila prisivku naopako, kuzis, samo zato jer logo nije na gornjem nego na donjem dijelu....:shock: :shock: :? :?

No comment. :|

Last edited by Krypton on 06. 07. 2003. 12:15, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 21:21 

Eh,pa sta bi smo mi bez mladeži...Sqo,pa dobro bar da te nisu uvjeravale da je ljinkin ili nešt zakon.Budi sretna da je bila riječ o maidenima :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 21:41 

WiCkED wrote:
Eh,pa sta bi smo mi bez mladeži...Sqo,pa dobro bar da te nisu uvjeravale da je ljinkin ili nešt zakon.Budi sretna da je bila riječ o maidenima :twisted:

slažem se, klinke rade dobar početak... jedino kaj se ne bi onda trebale odma duriti da sve zanju o svemu...

fora je u tome da nevine male klinke osmoškolke treba jebati jebati ih u sve rupe posvršavati ih takda se kupaju u spermi, uživati u njihovom cviležu, krvi, boli i jauku. pojebati ih kak spada. sjebati im tu jebenu nevinost, dati ima da puše kurčetine i svršiti im u usta. nabiti ih u šupak, pojebati u pičkicu...

jebati jebati jebati jebati jebati

Last edited by ShadowLord on 04. 07. 2003. 13:17, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 22:12 
Administrator

ihti wrote:
rock wrote:
Potpisujem!

Zaboravio si dodati dva mozda najdraza Metallica i Judas Priest. Ogi BS je Black Sabbath....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 22:23 
Kitz ShadowLord wrote:
WiCkED wrote:

slažem se, klinke rade dobar početak... jedino kaj se ne bi onda trebale odma duriti da sve zanju o svemu...

ma skroz je ok to sto vole Maidene, cak sam ih htjela pitati kak im je bilo i na koncertu :wink: ali kada su mi se pocele prolupavati sa tom svojom ogranicenoscu na samo jedan pravac, i sto je najgore, na samo jedan bend, odmah sam odustala. rekoh sama sebi "trebaju one jos mnogo uciti". sljedece godine ako ih sretnem na bengi, onda ce vjerovatno navijati samo za COF i kakti black metal. Vidjet cemo, hehe... :lol:

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2003. 23:04 

Kitz ShadowLord wrote:
takvoj djeci treba dati poticaja i usmjeriti ih u pravom smjeru.

počevši od usmjeravanja u sexu :) :) :)

Mah...ti ih ne usmjeravas nikako...JA cu biti netko tko ce djeci ostati u trajnom sjecanju i ostaviti trag na njihove zivote... :D

Inace Sqo,cisto moguci rasplet to s COF,ono nhf ali danas se dosta klinaca fura na COF,postaju lagano razvikani...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2003. 23:31 

ej ravager i kitz!
ovdje sam vas ostetio za 10-tak poruka ali znajuci koliko ste vrijedni znam da cete to nadoknadit in no time :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2003. 23:42 

ogi wrote:
ej ravager i kitz!
ovdje sam vas ostetio za 10-tak poruka ali znajuci koliko ste vrijedni znam da cete to nadoknadit in no time :twisted:

A zašto mene???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2003. 23:43 

ogi wrote:
ej ravager i kitz!

ogi, a to ti sadist ili :evil: :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2003. 00:30 

Snake wrote:
ogi wrote:
ej ravager i kitz!

A zašto mene???

a sa kojim od ove dvojice se ti poistovjećuješ :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2003. 12:20 

ihti wrote:
Kitz ShadowLord wrote:
ako su zato zamrzili COF onda je to sramota. samo zato kaj curice slušaju. pa mislim...

a to da je COF slabiji nego što je prije bio, i manje kvalitetanm, to je istina. ali razlog za mrziti??? to jebijedno.

ma to su kreteni a sad ih poprilicno ima
al ko ih jebe :lol:

ah pa gospodo...zar cete na osnovu neke tri cure koje to slusaju jer se pale na danija sudit o svima? nije to dobro... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2003. 13:44 

BOMBER wrote:
Snake wrote:
ogi wrote:
ej ravager i kitz!

A zašto mene???

a sa kojim od ove dvojice se ti poistovjećuješ :?:

S nijednim, nego je covjek pobrisao i moj post, jer je bio Kitzov quote

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2003. 17:19 

sorry,do mene je :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2003. 03:44 
ODGOVOR NA SVE

Kao prvo moram reci da djelim bendove na dvije grupacije oni koji su heavy i oni koji to nisu. 3-4 benda, hm, pa vjerojatno bi se mogao
naci u toj podjeli ljudi koji slusaju 3-4 benda (ja ih intenzivno slusam 7-8),
medjutoa, sto to uopce znaci slusati puno bendova? Nabavit po 1,2 albuma
od benda, pa si ti sad neki slusatelj? Recimo ja slusam Sabbathe i imam sve albume osim Forbiddena, pa onda bih po tome to vrijedilo kao da slusam 3 neka druga benda (zbog broja albuma), po toj logici vise nisam pripadnik skupine onih koji slusaju 3-4 benda, no ipak draze mi je uzivanje u onom sto zbilja valja, nego kolekcionarstvo i preslusavanje
necega sto sam ovak i onak vec cuo al u drugoj verziji. A sto se tice
pravocrtnosti, neki ce vjerojatno pomislit da sam ogranicen, pa nek im bude, jesam, al heavy je heavy, to je zvuk koji tece mojom krvlju, a pritom odbija razno-razne bakterije i viruse.

...............or no metal at all, wimps and posers

LEAVE THE HALL !

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2003. 11:47 

Klinci 6-7 razred pocinju da slusaju COF odjednom bez prelaza sa rocka, na heavy pa na metal uopste, video sam klinca koji ima majice:
COF
dark funeral
marduk
dimmu borgir

STRASNO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2003. 12:00 
Administrator

dezinsektor3 wrote:
ODGOVOR NA SVE

Kao prvo moram reci da djelim bendove na dvije grupacije oni koji su heavy i oni koji to nisu. 3-4 benda, hm, pa vjerojatno bi se mogao
naci u toj podjeli ljudi koji slusaju 3-4 benda (ja ih intenzivno slusam 7-8),
medjutoa, sto to uopce znaci slusati puno bendova? Nabavit po 1,2 albuma
od benda, pa si ti sad neki slusatelj? Recimo ja slusam Sabbathe i imam sve albume osim Forbiddena, pa onda bih po tome to vrijedilo kao da slusam 3 neka druga benda (zbog broja albuma), po toj logici vise nisam pripadnik skupine onih koji slusaju 3-4 benda, no ipak draze mi je uzivanje u onom sto zbilja valja, nego kolekcionarstvo i preslusavanje
necega sto sam ovak i onak vec cuo al u drugoj verziji. A sto se tice
pravocrtnosti, neki ce vjerojatno pomislit da sam ogranicen, pa nek im bude, jesam, al heavy je heavy, to je zvuk koji tece mojom krvlju, a pritom odbija razno-razne bakterije i viruse.

...............or no metal at all, wimps and posers

LEAVE THE HALL !

barem nam je sad jasno sto su te s drugih foruma izbacivali. :roll:
ako nisi skontao vec si banovan, ne znam kog si vraga opet dosao. nismo ti mi toliko ograniceni kao ti, morat ces potraziti drugo mjesto. nije ovo ludnica.
anyway, svaki daljnji heavy post bit ce brisan, a vecina ih je do sada pobrisana.
BTW imas free foruma pa napravi jedan HEAVY forum za sebe i svako ko ne spomene u svakom postu heavy banuj ga odmah (ako uopste iko na taj forumi dodje).
a sad odjebi s foruma i ne vracaj se :!:
p.s. zamolio bih sviju da ga maksimalno ignorisu dok mu neko ne obrise post, ali valjda ima toliko malo mozga pa nece vise ovdje navracati.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 144 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]