dezinsektor3 wrote:
ODGOVOR NA SVE
Kao prvo moram reci da djelim bendove na dvije grupacije oni koji su heavy i oni koji to nisu. 3-4 benda, hm, pa vjerojatno bi se mogao
naci u toj podjeli ljudi koji slusaju 3-4 benda (ja ih intenzivno slusam 7-8),
medjutoa, sto to uopce znaci slusati puno bendova? Nabavit po 1,2 albuma
od benda, pa si ti sad neki slusatelj? Recimo ja slusam Sabbathe i imam sve albume osim Forbiddena, pa onda bih po tome to vrijedilo kao da slusam 3 neka druga benda (zbog broja albuma), po toj logici vise nisam pripadnik skupine onih koji slusaju 3-4 benda, no ipak draze mi je uzivanje u onom sto zbilja valja, nego kolekcionarstvo i preslusavanje
necega sto sam ovak i onak vec cuo al u drugoj verziji. A sto se tice
pravocrtnosti, neki ce vjerojatno pomislit da sam ogranicen, pa nek im bude, jesam, al heavy je heavy, to je zvuk koji tece mojom krvlju, a pritom odbija razno-razne bakterije i viruse.
...............or no metal at all, wimps and posers
LEAVE THE HALL !
barem nam je sad jasno sto su te s drugih foruma izbacivali.
ako nisi skontao vec si banovan, ne znam kog si vraga opet dosao. nismo ti mi toliko ograniceni kao ti, morat ces potraziti drugo mjesto. nije ovo ludnica.
anyway, svaki daljnji heavy post bit ce brisan, a vecina ih je do sada pobrisana.
BTW imas free foruma pa napravi jedan HEAVY forum za sebe i svako ko ne spomene u svakom postu heavy banuj ga odmah (ako uopste iko na taj forumi dodje).
a sad odjebi s foruma i ne vracaj se
p.s. zamolio bih sviju da ga maksimalno ignorisu dok mu neko ne obrise post, ali valjda ima toliko malo mozga pa nece vise ovdje navracati.