P.S. Sharane dao Bog (ili Satana - nije vazno) da te izjebu u anal svi metalci BiH zato sto nisi napisao tekst a obecao si!!! AMIN!!
II Dio
U duÅ¡i mojoj istina i harnija Å¡to sjedinjavaju putove karme koja je prljavija nego inaÄe, Äini mi se . Duboko se kajem Å¡to se ne sjetih neke žešće fraze kad sretoh auru u nekom novom obliÄju. Zbilja je Äudno Å¡to moraÅ¡ lizati neÄiji kurac ( u ovom smislu mislim na pojedine face sa RP foruma) da bi tvoj tekst bio postavljen na indeks. Poput kretena (Sharan će reći da i jesam – jarane popuÅ¡i kurac za to) napucanog Å¡upljom ideologijom o pravima ljudskog hajvana u velikom svijetu i o tome kako je neki pravac (mislim na black) metala bolji od nekog drugog (mislim na thrash – jarane Sharane opet popuÅ¡i kurac). Nikog nije briga za moj nastavak priÄe, a za Äim jebeno Å¡upljiranje o poenti niÄeg u niÅ¡tavilu ispranog, pardon izopranog (kako bi se reklo ovdje, u naÅ¡em narodu), ali nije bitno. Bitno je nebitno. Nebitno je bitno. I tako to ide u jebeni krug… (Jel' ovdje neko lud – ako ste do sada proÄitali nastavite i dalje, jer ovo je nebitno a bitno je nebitno)
Kada su znaÄi horozi poželjeli otrÄati za kokoÅ¡kama, shvatio sam da ipak mi ljudi živimo kao životinje. ÄŒak i da liÄimo na životinje. Pa pogledaj te samo one pojedine face na koncertima i vidjet ćete da smo mi ljudi nastali od životinja –toÄnije od majmuna. E jebem mu ja mater. Ups – nastat će Hercegovac onda. Prema gajbi, u koju smo se trebali smjestiti, krenuli su Ihti, Disorderka, Snowgirl, Litl Å ahinović, Sharan (The PiÄka) i moja malenkost (guženi liberal). Svratili smo do pekare koja se zove Mimoza (Svih mi bubnjeva Tvrtkovih, nikad u životu nisam Äuo gluplji naziv za neÅ¡to. Pa jebo te i krave u selu moje strine imaju ljepÅ¡a imena. Ako niÅ¡ta bar asociraju na neÅ¡to u Å¡to može ući volova Äuna), gdje smo pokupovali sve Å¡to se može kupiti. Tek sam sada shvatio, zaÅ¡to je Litl Å ahinović onoliki Äovjek. Pa tog ni Narodna kuhinja iz Zenice ne može nahraniti. Koliko frajer može samo pojesti. (Sada ide fazon opisivanja kao kod MeÅ¡e Selimovića – ma znam da neće liÄiti na to) Litl Å ahinović je pravi primjer starog Bosanskog Pastuha. Crna kosa kao u prvih Bosanaca (pardon, bogumila) duga do ramena. Ramena, Å¡iroka kao krila Bosanskog orla, snažnija od svih ramena Äuvara (moderno se kaže tjelohranitelja(ne kontam: tijelo +hranitelj – pa ne jedemo tijela, iako ima, kažu negdje ljudoždera, to znaju ovi koji sluÅ¡aju death metal)) Sulejmana Tihića. Tijelo (ja mislim da se zove to gornji trap) kao tijelo Legalosa iz Gospodara prstenova ( u stvari mislio sam na lice, kurac nije on toliko lijep). U oÄima mu se vidi treptaj svih BoÅ¡njarikusa, Hrvtorikusa i Srborikusa i ostali naroda koji ne spadaju ravnopravno sa ovima po Ustavu zemlje Narodne muzike . Noge visoke i snažne kao noge vrapca Å¡to u jutro kljuca hranu, koju mu moja nana izbaci kroz prozor. Litl Å ahinović je bio pravi primjer – pravog Bosanskog pastuha. Fale nam joÅ¡ dokazi. Možda ih imamo. Moram ukucati na guglu. Da se ja vratim sa jednim skokom u warp. Otvaramo vrata stana. Slagao tko rekao da nisu mu smradile noge. Sharan je opet bio prvi po smradu. Ja sam otiÅ¡ao u wc da piÅ¡am. I, ja sam piÅ¡ao. Odjednom je na vrata zakucao Ihti i rekao da želi i on piÅ¡ati. Ja sam mu dozvolio. Naravno izaÅ¡ao sam iz WC-a jer ja nisam peder ako neko jeste. Disorderka je pukla, Snowgirl je pukla, ostali su bili okej. Sharan: ZnaÅ¡ Djambalaja (Äovjek me nije niti jednom zovnuo pravim imenom. Mora da je ljubomoran Å¡to nosim tako divno ime a on tako ružno. Fujjjjj), hoćemo li mi Å¡to guziti? Litl Å ahinović: Mogli bi! Djambalaja: tko te Å¡to pita, idi lezi i spavaj, davno su crtani zavrÅ¡eni. Ihti je zaspao, u stvari zaklopio je oÄi, a možda je i zaspao. Disorderka je puÅ¡tala neke spotove i tražila odgovor na vjeÄna pitanja u njima, Snowgirl je puÅ¡ila (cigaru, hihihi). Sharan: znaÅ¡ Djambalaja mene nitko ne shvaća, ja sam Äovjek kojeg nitko ne voli?! Djambalaja: pa sluÅ¡aj, tko će te ozbiljno shvaćati. ZnaÅ¡ Å¡to ti je većina rekla i na forumu kada si onu kompleksaÅ¡ku temu postavio. VidiÅ¡, veÄeras nismo nikog zakulirali, nisi ni htio da zakuliraÅ¡, a da jesi sigurno bi te i odbili jer te nitko ne shvaća ozbiljno. Sharan: E pa o tome ti ja govorim. Ni ti me ne shvaćaÅ¡ ozbiljno. Djambalaja: Pa kako ću te ozbiljno shvaćati (sipam sebi pivu i njemu, Litl Å ahinović, u daljnjem tekstu Gladno Oko, dok se ofirno trpa Disorderki, prijavljuje se da i on hoće. da mu naspem, Ihti je fakat zaspao a tek je 2 sata iza pola noći, Snowgirl se poÄinje paliti) kada si ružan i kada ti svaka druga vuÄe na zajebanciju. Sharan: Ja hoću da se uozbiljim. Ali jebem mater svima. Neću da se uozbiljim!!! Želim biti ovakav Äitav život!!! Djambalaja: Kakav? Metalac, novinar ili neÅ¡to treće? Sharan (dok ustaje i pokuÅ¡ava da odglumi stav Fidela Castra – misli da će biti uvjerljiviji): Ovakav… Poslije toga je krenula tema o politici. Sharan se zalagao da je politika sranje koja nema prostora u njegovom životu, dok smo Snowgirl i ja pokuÅ¡avali mu objasniti da mu je to egzistencijalno pitanje. Opet nebitno, bitno je da se on može zajebavati sa raznoraznim majmunima i to ga Äini istim (na jebenu veliku žalost). U daljnjem dijalogu izmeÄ‘u Sharana i mene, sa sporadiÄnim repliciranjem Disorderke i Snowgirl, nametalo se pitanje jezika. Svi ljudi govore istim jezikom, ali nitko ne razumije sugovornika, niti ono o Äemu govori… Mislim da su se u tom trenutku Gladno Oko i Snowgirl poÄeli sporazumijevati jezikom ali na opipljiv naÄin. Halal im Bog, mislim Satana. Disorderka je bila sjebana, Ihti je spavao, Sharan i ja smo pili. U mojoj glavi su se u tom trenutku poÄele zlobne misli raÄ‘ati. RazmiÅ¡ljao sam da predložim Sharanu da navalimo na Ihtija ali ne bi bilo to - to. Ali vidio sam ja, da on gaji potajno neke osjećaje prema njegovoj fiziÄkoj anatomiji.
IskaÄem iz warpa.
To je to… Nigdje veze. Ali Allaha mi - sve je živa istina. Jest zdravlja mi mog. Ako ne vjerujete, pitaj te Disorderku, Sharana ili ponovo mene. Sutra smo nas troje ovjeravali semestar. Ihti je otiÅ¡ao na bus, a Gladno Oko i Snowgirl su se izgubili pojma ne'am kada. Spavao sam. ToÄnije, glumio sam da spavam, poÅ¡to sam se bojao da mi ga Sharan u snu ne pristavi.
P.S. Ponavljam zbog kvara u strojarnici jer Lt. Data nije moga to popraviti (sjebao ga Q), ova istinita saga o sijelu poslije koncerta RC-a i SK-a je naglo svrÅ¡ena. Krivca tražite kod producenta priÄe jer mu žena nije dala da guzi sinoć pa je priÄu naglo zavrÅ¡io. Tako mi svih laži dragana ÄŒovića Sharan je obećao da će isto neÅ¡to napisati. Živi bili pa vidjeli. Uz put moj broj je 061 666 666, pa ako imate ponuda za posao, svakako nazovite. Radim od analnog do oralnog ugraÄ‘ivanja cijevi. Sve sliÄnosti sa stvarnim likovima nisu namjerno uraÄ‘ene… Burazera mi…
P.P.S I tako to ide u jebeni krug (jel ovdje neko lud…), dok neko ne dobije po Å¡upku i ne poÄne da plaÄe. Jao Bože (ja zaboravio da ne postojiš…) kakva su krhka stvorenja ovi Å¡to glume da žive. Na jebenu žalost glume svoj život. Jebeni život glume. Halooo???
Napisao: Djambalaja dok sjedi i sluÅ¡a (bolje reÄeno: pravi se da sluÅ¡a) brata o temi da li muÅ¡ice imaju pluća (jer kako bi disale onda da ih nemaju?) i mogu li krava i vo izvesti pozu 69?!
Zahvaljujem se prije svega, majci što me je rodila, ocu što je ljubav sa majkom vodio, bratu što me je hipnotizirao pa izvukao iz moje podsvijesti sve ove stvari sa sijela, vremenu jer me je natjeralo da sjedim u kući i da napišem, CJM-u što postoji pa mi diže kurac…upsss, adrenalin, mojoj nani što pravi najbolju baklavu, Bil Gejtsu što je napravio program na kojem ovo kucam, guglu što će ovaj tekst biti dostupan svima i svim mnogobrojnim prijateljima…
|