Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 16:49

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 23:25 

dosle bi i ja i raskoljnjikova u visokom ako bude....:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 23:32 

RATAMAHATTA wrote:
Samo ako je već zapelo za AG, prostor je stvarno mal, i neadekvatan. Ako gazda sere, sigurno se može naći neki bolji. Visoko mi više odgovara...

Nazalost TURNEJA JE OTKAZANA!!!!!!

Sto?
Desilo se nesta nemoguce :(( a to je da je Tuzla otpala!
Palma je ZATVORENA DO DALJNJEG I TAMO VISE NEMA SVIRKE METAL BENDOVIMA!!!!!!
znaci mislim da ce se i Tuzla sada malo nacekati za svirke!
e ovo je sada uradjeno od strane precednika doma i ostale bagre!
ostavili su nas bez jos jednog sjajnog mesta za koncerte!

sto je otpalo sarajevo?

da bi se iznajmila oprema koja je ok treba najmanje 500 km , i jos obezbediti bendovima bar putne troskove , sto bi bilo vec preko 650 Km, gazda zahteva da se ukalkulise tu njegovo pice na kartu od 3KM ( pa da bar bend pojede nesta , pa plakati i ostalo)!!!! znaci da karta nebi mogla biti ispod 8-9Km i stim da nam dodje najmanje 120 - 150 ljudi ( znaci klub da bude pun) i da gazda nebi trazio jos neku lovu 8 sto bi bilo jako lako moguce!
prvo ovo je velika cena karte objektivno ( bendovi vrede , ali prostor sigurno ne!)

Visoko!!!
Ljudi hvala vam veliko!
Ihti legenda si!
e da znate da bi vam ovi momci sredili da koncert bude u onoj sali gde je bio Metal fest !
Nemam reci za ono sto ste pokusali uciniti ( tj oni bi ucinili da bude koncert i da mozete pogledati da nije otkazano) , e verujte da sada sa pravom smijem reci da ste LEGENDE , Vidim da vam je stvarno stalo za metal!
ovo necu nikada zaboraviti , Hvala vam momci u svakom slucaju!

Banja Luka!
e ovde je bio jedan od najmanjih problema, tj pojavio se taj da smo i tu morali obezbediti ozvucenje koje bi kostalo oko 300 km , ali mislim da bi se tu mogli pokriti ali samo za taj grad donekle ( i tu bi moralo biti bar 100 ljudi minimum!))

ako vas jos interesuje podataka samo pitajte!
zao mi je svi ljudi koji su ovo hteli pogledati , ali ja vam obecavam u skorije vreme da ce se to desiti i da cete ove bendove pogledati ovako kako je najavljeno!

eto za jedan dan sve se srusi , otpadne jos jedan grad sa liste metal koncerata , sta raditi?
ajd o ovome ce mo otvoriti posebnu temu na DOMACA SCENA pa da svi koji volimo metal i hocemo neke promene sta raditi u ovoj nasoj zemlji ?!?!?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 23:37 

Nema vise metal svirku u Domu?

Imal kakve sanse da vidite sa vlasnikom Undergrounda?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 23:40 

Jooooooooooj!!!! :cry: :cry: :cry: Baš mi je žao!!!!Sa nestrpljenjem smo svi čekali ovaj koncert...Znam da ste učinili sve što je u mogućnosti i vama svaka čast!Jebiga uplela se viša sila! :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 00:14 

Ma nije viša sila, nego šupci gazde! Samo dok ja otvorim nešto, ima da svaki dan bude svirka!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 00:25 

A jebemu...Image Sve nam zivo oduzese :mad:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 00:34 

jebiga... ja se taman ponado... fuck...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 00:39 

GRRRRRRR!!! :evil: :evil: :evil: Što reče Lejna, fakat smo svi toooliko čekali ovaj koncerAt i tako da nas zajebu!!! (Mislim na gazde tih prostora, ne na vas.) E pa, jebala im džigara (za koju bi vazda dali prostor i besplatno ako treba!) mater! Jeb'li se oni više i njihova piva od 3km (ja je ne pijem i meni je svejedno, ali raji puno znači 2km umjesto 3!), ko da im je sveta! Ko da je lično oni ispišavaju! Mater im jebem! Stalno nešto useru, moooraju oni usrat! Ne bi valjalo da sve prođe ok.
Ali naravno, šta će metalcima svirke? Zašto bi gazda (bilo kojeg od ovih mjesta) prodao pive "prljavim, raščupanim, poderanim narkomanima" za 2km, kad mu može doći fensi šaner kojem će 'ladno uvaliti pivu za 3 marke i uz to uživati u milozvučjima zajedničke im omiljene muzike - Cece? Zašto bi on mučio svoje uši sa "nekim, tamo narkomanskim bendovima" za koje nikad u životu nije čuo?! Zašto bi rizikovao da mu đankiji ogule zid ili iscufaju pod? Ili, NE DAJ BOŽE, da mu povrate u WCu? Mislim, zalizaTi tatin sin koji je upravo parkirao ispred novu Bengu može, naravno, zašto ne?
Uh! Mislim da je ovaj post "niđe veze", ali izvinut ćete me, jako sam ljuta! :evil: :evil: Mater im jebem!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 00:44 

jebem mu .....
u kur**
..................

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 01:29 

Pa dobro sad, svirke su otkazane al ipak - PREDAJE NEMA !!!

Zao mi je zbog svog ovog sranja i izvinjavam se svima koji su racunali na ove svirke na Toxicdeath i na ove sjajne bendove iz Srbije, medjutim, sta je tu je... Ovo samo govori da se svi (citava nasa scena) treba malo vise potrudit kako ne bi zavisli od svakakvih kretena i pohlepnih manijaka.
U Tuzli ce se sto prije naci neka alternativa Domu. Ko zna mozda bude i bolje :wink:
Ali ono sto moramo svi zapamtiti odsad / pa nadalje / i u buduce da karte za koncert vise nece biti tako niske i da ce svaki bend biti placen koliko to zasluzuje. A ja sam siguran da ce oni koji zele da vide pravi Metal koncert pronaci nacin da to i ostvare. Stvari se stvarno moraju mijenjati iz temelja.
A ako se opet ne bude moglo dalje - onda to znaci da BH nema nikakvu scenu i da cekamo bolja vremena kad cemo svi imati dovoljno para...

Ljudi kao sto su Miroslav, Ihti i Co., TheAebyss su jedini zasluzni za sve sto se dosad napravilo. Al vidimo da i to nije dovoljno, nego da u tome moramo svi ucestvovati. A ne kao neke tetkice na kafama, kod kuce iza monitora i ko zna gdje jos, ogovarat, kritikovat i pljuvat po onima koji nesto rade i koji nesto vrijede zbog toga....

UNITED WE STAND - ONLY TOGETHER WE ARE STRONG !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 01:45 

dobro gledam ove postove... i neke zasluge i to... jebiga... al' nisam mogo ostat ovako suzdrzan a da ne kazem da se vi Djambalaji morate dosta zahvalit za neke od metal happeninga ovdje... nije vam fer da tog momka izostavljate, al' et... tolko od mene...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 02:03 

Pa naveo sam Ihti & Co.
Ne vjerujem da ce se Djambalaja sad nesto naljutit sto ga ne spomenuh.. :wink:
Nije sad sve u nabrajanju zasluga nego u poenti mog post-a, jebiga...
Al hvala svakome ko je nesto napravio, nista se ne zaboravlja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 02:14 

ma dobro... samo et... tako kazem... jer je on uradio dosta vishe od nekih nabrojanih... pa et, nije mi izgledalo fer... al' et nechemo se o tome prepucavat ;)
samo vi krenite vishe na jebenu turneju, jebo vas bog :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 05:21 

Za Zvornik je bilo sve sredjeno i nije mi jasno kako je u nekim vecim gradovima nemoguce naci prostor kad sam ja uspio ovdje naci(u mjestu gdje nikad nije bilo pravog metal koncerta,osim par svirki lokalnih bendova),al nema veze,nek bude da je tako...
Isto tako mi nije jasno kako je moguce da sve tako lako propadne u posljednjem trenutku kad se za turneju znalo prije par mjeseci,o prostormia,ozvucenjima i ostalim sitnicama ste trebali ranije razmisljeti,a ne 7 dana prije koncerta :roll: :roll: :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 10:11 

Acronian wrote:

Zao mi je zbog svog ovog sranja i izvinjavam se svima koji su racunali na ove svirke na Toxicdeath i na ove sjajne bendove iz Srbije, medjutim, sta je tu je... Ovo samo govori da se svi (citava nasa scena) treba malo vise potrudit kako ne bi zavisli od svakakvih kretena i pohlepnih manijaka.
U Tuzli ce se sto prije naci neka alternativa Domu. Ko zna mozda bude i bolje :wink:
Ali ono sto moramo svi zapamtiti odsad / pa nadalje / i u buduce da karte za koncert vise nece biti tako niske i da ce svaki bend biti placen koliko to zasluzuje. A ja sam siguran da ce oni koji zele da vide pravi Metal koncert pronaci nacin da to i ostvare. Stvari se stvarno moraju mijenjati iz temelja.
A ako se opet ne bude moglo dalje - onda to znaci da BH nema nikakvu scenu i da cekamo bolja vremena kad cemo svi imati dovoljno para...

Ljudi kao sto su Miroslav, Ihti i Co., TheAebyss su jedini zasluzni za sve sto se dosad napravilo. Al vidimo da i to nije dovoljno, nego da u tome moramo svi ucestvovati. A ne kao neke tetkice na kafama, kod kuce iza monitora i ko zna gdje jos, ogovarat, kritikovat i pljuvat po onima koji nesto rade i koji nesto vrijede zbog toga....

MILION POSTO u pravu! Samo zajedno možemo nešto napraviti! Ako treba nešto za Zenicu i okolinu sređivati možete se osloniti na mene!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 10:21 

Acronian wrote:

castim pivom brate kad se vidimo \m/

P.S.
jebite mater Slayer-u na EXIT-u, ko su oni ba...
THRASH 'TILL FUCKING TOXICDEATH !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 13:47 

Aj nećemo još za taj jebeni dom prejudicirati, vidjećemo šta će biti od toga, pretvara se u javnu ustanovu, što bi nam ako budemo imali imalo mozga u glavi mogla biti ogromna prednost.

Nisam siguran da trebamo kriviti bilo koga drugog sem nas samih, i to iz mnogo razloga.

Ovdje vidim da je tona ljudi pitala kolika je cijena.. pa takvi očigledno ne treba ni da dođu na svirku - ako ne znate cijeniti tri najjača death benda na balkanu i ako vas nije sramota dati tri ili pet maraka za takvu svirku onda ta svirka ne treba ni da bude. Ali, problem je u tome što ljudi koji prave svirke znaju da će svako kad mu kažeš toxicdeath, sacramental i amon din svirka je 10 KM reći: "pa to je puno". Kurac je puno! Vidiš tri benda za 10 KM, to ti je 3 KM po bendu.. skontajte se malo sami sa sobom. Acronian je totalno u pravu, za ovakve bendove ne treba spuštati cijenu ispod 10 KM, pa neka dođe upola manje ljudi organizator je opet na istom.. ali će bar doći ljudi koji to vole.

A s parama dolazi sve: bendovi, prostori kakve nismo ni sanjali, zvukovi kakve nismo čuli koncerti kakve nismo vidjeli.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 14:36 

To bi bilo to sto se tice pripremanja za nedocekani koncert
;((((((((((((((((((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 14:36 

ma bit ce bolje......hope so

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 16:58 

Sacramental Blood ce ipak svirati u Zvorniku :lol: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: ,nedjelja ili ponedjeljak,detaljnije informacije veceras :lol: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]