RATAMAHATTA wrote:
Samo ako je već zapelo za AG, prostor je stvarno mal, i neadekvatan. Ako gazda sere, sigurno se može naći neki bolji. Visoko mi više odgovara...
Nazalost TURNEJA JE OTKAZANA!!!!!!
Sto?
Desilo se nesta nemoguce

( a to je da je Tuzla otpala!
Palma je ZATVORENA DO DALJNJEG I TAMO VISE NEMA SVIRKE METAL BENDOVIMA!!!!!!
znaci mislim da ce se i Tuzla sada malo nacekati za svirke!
e ovo je sada uradjeno od strane precednika doma i ostale bagre!
ostavili su nas bez jos jednog sjajnog mesta za koncerte!
sto je otpalo sarajevo?
da bi se iznajmila oprema koja je ok treba najmanje 500 km , i jos obezbediti bendovima bar putne troskove , sto bi bilo vec preko 650 Km, gazda zahteva da se ukalkulise tu njegovo pice na kartu od 3KM ( pa da bar bend pojede nesta , pa plakati i ostalo)!!!! znaci da karta nebi mogla biti ispod 8-9Km i stim da nam dodje najmanje 120 - 150 ljudi ( znaci klub da bude pun) i da gazda nebi trazio jos neku lovu 8 sto bi bilo jako lako moguce!
prvo ovo je velika cena karte objektivno ( bendovi vrede , ali prostor sigurno ne!)
Visoko!!!
Ljudi hvala vam veliko!
Ihti legenda si!
e da znate da bi vam ovi momci sredili da koncert bude u onoj sali gde je bio Metal fest !
Nemam reci za ono sto ste pokusali uciniti ( tj oni bi ucinili da bude koncert i da mozete pogledati da nije otkazano) , e verujte da sada sa pravom smijem reci da ste LEGENDE , Vidim da vam je stvarno stalo za metal!
ovo necu nikada zaboraviti , Hvala vam momci u svakom slucaju!
Banja Luka!
e ovde je bio jedan od najmanjih problema, tj pojavio se taj da smo i tu morali obezbediti ozvucenje koje bi kostalo oko 300 km , ali mislim da bi se tu mogli pokriti ali samo za taj grad donekle ( i tu bi moralo biti bar 100 ljudi minimum!))
ako vas jos interesuje podataka samo pitajte!
zao mi je svi ljudi koji su ovo hteli pogledati , ali ja vam obecavam u skorije vreme da ce se to desiti i da cete ove bendove pogledati ovako kako je najavljeno!
eto za jedan dan sve se srusi , otpadne jos jedan grad sa liste metal koncerata , sta raditi?
ajd o ovome ce mo otvoriti posebnu temu na DOMACA SCENA pa da svi koji volimo metal i hocemo neke promene sta raditi u ovoj nasoj zemlji

!?!?