Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 22:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2005. 10:39 

ehehehehe, veceras u 23 i 30 polazim za novi sad, eeeeeeeeuuuuuuuuuuurrrrrrggggggggggggggggggggghhhhhhhhhh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2005. 11:28 

Jarane blago tebi gledaces Bombarder!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2005. 12:20 

zo korere medju vama... sick of it all nece nastupati na exitu... otkazali su ostali dio turneje..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2005. 12:51 

Bomber+ wrote:
ehehehehe, veceras u 23 i 30 polazim za novi sad, eeeeeeeeuuuuuuuuuuurrrrrrggggggggggggggggggggghhhhhhhhhh

i ja isto :D :D :D :D
EXIT HERE I COME!!! :D :D :D :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2005. 16:36 

JA sutra izjutra oko 11 h vozom :) auuu, al ce biti igranka :) looooooooddddilo!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2005. 16:48 

pobesnelizmaj wrote:
JA sutra izjutra oko 11 h vozom :) auuu, al ce biti igranka :) looooooooddddilo!!

Ajd mi reci koliko treba iz Beograda do Novog Sada vozom a koliko autobusom,posto cu biti stacioniran u Bg-u pa da planiram kad da krenem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 07. 2005. 23:21 

Ja jos uvijek dolazim sebi Slayer=Ludilooooo!Izbor pjersama nije bio bas najbolji,ali obzirom da nisam neki ludi fan slayera,meni su angel of death i Raining blood bile dovoljne,kisa nas je docekala na tvrdjavi(a dosli smo oko 18h),slayer poceo oko 9,nikad u zivotu nisam bio prljaviji,uzas,ali isplatilo se .Kasnije Amon Din i Bombarder,Neso je legenda nad legendama!Jos uvijek ne mogu da pricam... Juce smo se bas okupili,skoro svi metalci iz RS koji su bili na exitu su bili zajedno(izuzev banjalucana ).Upoznao sam jako puno ljudi(uglavnom "internet poznanika")>sve u svemu nije lose
.Pozdrav svima iz ekipe koja je bila zajedno sa nama zvornicanima tamo :twisted: :wink: :twisted:
Defunctus,Bomber-Jeste li zivi stigli kuci?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 09:57 

ja sam prije mozda sat i po dosla kuci iz novog sada :D
bila je deracina samo takva, jos ne mogu sebi doci da sam stajala dvadesetak metara od SLAYERAAAAAAAAAAAA :twisted: :twisted: :twisted:
deracina haoooss :D
"fat boy king" :lol: rulz \m/

i apocalyptica je oderala :D :D
ma predobro je bilo, dva dana sam pokisla do gole koze ali boli me briga vrijedilo je, mozda ubacim koju sliku ako sta uspije :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 10:41 

daj pricajte o Bombarderu... kakvi su bili? sta su svirali? je li neso jos uvijek onako los pjevac...toliko los da je dobar? koliko pjesama sa prva dva? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 14:41 

Koliko se ja sjecam:Glasnik Smrti,speed metal manijak,Stanje,Moc,Zadah zemlje,Horde...ne sjecam se da li je bilo jos nesto,ne3sho je i dalje onaj stari,svi su umirali od smjeha na njegove komentare-pjeva "glasnik smrti po mene dolazi...al dobice kurac" :D :D ,Razvaljuuuuuj,dobar nam ovaj metal teferic i onaj njegov blentavi smijeh :D :D :D Ma zasigurno bend veceri na metal hammer stageu i publika je bila najbolja za vrijeme bombardera

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 14:47 

Uh ja dodjoh sinoc u 2h i jos se nisam oporavio.Bio sam prvi i treci dan pa evo ukratko utisaka.
Prvi dan sam kasno dosao jer mi je kasnio voz iz BG-a pa sam stigao tek na kraj Laibach-a.Posle njih je nastupila Apocalyptica koja me je nenormalno smorila pa sam brzo pobjegao na Napalme.Oni su bili perfektni.Sutka non stop,oni raspolozeni,zvuk dobar ma sve super.
Nakon njih je bio May Result koji su svojski otprasili.Slijedi Tibia meni poprilicno dosadan bend.I onda meni najbolji bend prvog dana The Stone.Svaka im cast ,pravo sam bio zadovoljan sto sam ih vidio.Na kraju je svirao Dilluvium,imali su problema sa zvukom ali nije lose.
Drugi dan je bio veliki dan zbog najveceg benda svih vremena...Imao sam tremu cijeli dan,nisam se nikako mogao smiriti.Dosao sam na tvrdjavu oko pet sati.U tim trenucima se cinilo da je Exit metal festival.Gdje god pogledas sve metalci.Onda pocinje kisa,blato na sve strane.Neki pozeri nose kabanice :lol: ali ja iskreno kisnem.
Prije Slayera je bio Overdrive i smorili su sve prisutne.A onda Slayer izlazi,nastaje kolektivno ludilo.Bilo je pjesama koje nisam ocekivao kao sto su Necrophiliac,At Down They Sleep,Silent Scream.Osjecaj kad je pocinjala Raining Blood se ne moze opisati.Na kraju Angel Of Death svaki komentar je suvisan.Smetalo mi je sto je kratko trajalo i zvuk je trebao biti glasniji.Poslije koncerta bio sam blago razocaran sto nisu nista svirali sa prvog albuma (meni najboljeg) i sto nije bilo mjesta za Hell Awaits ali dobro vazno mi je da sam vidio bogove i sad mogu na miru umrijeti.
Poslije njih na metal stejdzu su nastupili Amon Din(odlicni),Abonos(zvuk je mogao biti bolji ali zadovoljan sam) i Bombarder ( :D ).
Na kraju sam bio skroz mokar sa 10kg blata na sebi.I takav sam u Bg-u isao tramvajem a ljudi gledaju i kontaju sta li je ovaj radio.
Super je sto nas je onoliko bilo iz RS.Skoro svi gradovi su bili zastupljeni.Pozdrav Eclipse-u,Bomberu i svim ostalim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 15:54 

defunctus wrote:
Onda pocinje kisa,blato na sve strane.Neki pozeri nose kabanice :lol: ali ja iskreno kisnem.

:roll:

Bejah sva 4 dana i provedoh se ludo... Najjaci feeling i najvishe ljudi je bilo na Fatboyslimu, koji je ujedno bio i najbolji na celom festivlau, digo je masu i to koliku masu...
Bilo je zaista lepo, jedino sto je sjebalo je drugi dan sto je padala kisa, ali ajd i to je doprinelo zajebanciji.

Uzgred na festivalu je bilo mnoooooogooo opojnih sredstava svih vrsta, motalo se na sve strane... ....
Na jednom stejdzu, necu reci kom, kad je pocela kisa, obezbedjenje od 4 lika su stala napolje i sa onim gremlinskim kabanicama krenuli da motaju... urnebes

jos mi je paznju privukao i undeworld koji je extra odradio, dok je apocalyptica malo ozrachila, ali napred je bilo lozenje...White Stripes su najvishe smorili od svih headlinera...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 16:28 

pobesnelizmaj wrote:
defunctus wrote:
Onda pocinje kisa,blato na sve strane.Neki pozeri nose kabanice :lol: ali ja iskreno kisnem.

:roll:

Bejah sva 4 dana i provedoh se ludo... Najjaci feeling i najvishe ljudi je bilo na Fatboyslimu, koji je ujedno bio i najbolji na celom festivlau, digo je masu i to koliku masu...
Bilo je zaista lepo, jedino sto je sjebalo je drugi dan sto je padala kisa, ali ajd i to je doprinelo zajebanciji.

Uzgred na festivalu je bilo mnoooooogooo opojnih sredstava svih vrsta, motalo se na sve strane... ....
Na jednom stejdzu, necu reci kom, kad je pocela kisa, obezbedjenje od 4 lika su stala napolje i sa onim gremlinskim kabanicama krenuli da motaju... urnebes

jos mi je paznju privukao i undeworld koji je extra odradio, dok je apocalyptica malo ozrachila, ali napred je bilo lozenje...White Stripes su najvishe smorili od svih headlinera...

Za kabanice sam se zajebavao jer su ih svi imali.Nego jesi li ti ista tvrdje gledao,to ti je mnogo preblago.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 16:42 

Quote:
Neki pozeri nose kabanice ali ja iskreno kisnem.
A neki pozeri poslije iskrenog gazenja po blatu kupuju Voda vodu i ciste blato k`o neki gejevi,a oni iskreni idu kuci tako prljavi! :lol: 8) 8)
Btw. nisu ono bile kabanice,nego obicne kese za smece,neko pametan je mogao fino zaraditi na tome
Quote:
Overdrive i smorili su sve prisutne
Sam si trazio da ih gledas,pa nisu oni Orphaned Land :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 17:04 

kakvi su bili: nula plus, dubioza kolektiv, defence & toxic death

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 17:14 

Quote:
A neki pozeri poslije iskrenog gazenja po blatu kupuju Voda vodu i ciste blato k`o neki gejevi,a oni iskreni idu kuci tako prljavi!

Ciscenje je bio pokusaj bez uspjeha.A sto se tice iskrenih stvarno je iskreno odmah pobjeci u auto,ne izlaziti iz njega do kuce a uz to strepiti da carina slucajno ne trazi da se izlazi iz auta pa da ih vidi onako prljave :D :D :D .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 17:15 

Eclipse wrote:
Koliko se ja sjecam:Glasnik Smrti,speed metal manijak,Stanje,Moc,Zadah zemlje,Horde...ne sjecam se da li je bilo jos nesto,ne3sho je i dalje onaj stari,svi su umirali od smjeha na njegove komentare-pjeva "glasnik smrti po mene dolazi...al dobice kurac" :D :D ,Razvaljuuuuuj,dobar nam ovaj metal teferic i onaj njegov blentavi smijeh :D :D :D Ma zasigurno bend veceri na metal hammer stageu i publika je bila najbolja za vrijeme bombardera

AAAAA ubicu se sto sam ovo propustio! :x Jebem ti neznate kako ste sretni sto ste to dozivjeli svi koji ste bili tamo! Neso king ba.... najbolja mu je "Jebem mater svima koji ne slusaju speed metal" :D :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 17:27 

khasma wrote:
kakvi su bili: nula plus, dubioza kolektiv, defence & toxic death

ne znam da li sam dobro skontala, ali cini se da su likovi iz dubioze na stejdzu poceli nesto srati oko politike i onda ih je raja gadjala flashama i jos necim, tako da je frka prava nastala, ali ja neam pojma o tome nisam uopste sigurna da je to dubioza bila :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 19:04 

Jeste Dubioza u pitanju ,krenuli nesto da smaraju vezano za Srebrenicu i masa izrevoltirana krenula da ih gadja s cim je god stigla uz razne pogrdne nazive ,tako da im je tu kraj bio,na kraju vokal vice pa ljudi to nije vasa borba bila i onda jos vise se masa nalozila dobro je da su uopste ostali zivi,i nakon toga se culo skandiranje tipa svi smo mi Srbi,SRBIJA ITD,ITD.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 07. 2005. 19:51 
Moderator

Krv, znoj, suze radosnice...kičma presavijena u nenormalan položaj, stomak želi da se raspe po metalnoj ogradi...hiljade metalaca u isti glas: slayer, slayer, slayer...

Ne morate ih voljeti, ali ih poštovati morate...dokaz da je thrash metal najbolji metal zvuk!

Da se pohvalim, gledao sam i Agnostic Front, upoznao Rogera i pričao sa njim, ljudi su legende, i fakat HC u njihovoj izvedbi je muzika uništenja, al mrtvog!

Od ostatka moram izdvojiti Bijele pruge, koji su oderali guzove i stvarno su lijepo osvježenje.

Zar moram išta pričati za Napalm? Ljudi su bog i batina, sad znam u kojem smjeru Motherpig treba ići...u smjeru jebenog SCUMAAAAAAAAAAAA!!!

DECEIVER!

THE CODE IS RED!

Pušite kurac ko nije bio :D

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]