Uh ja dodjoh sinoc u 2h i jos se nisam oporavio.Bio sam prvi i treci dan pa evo ukratko utisaka.
Prvi dan sam kasno dosao jer mi je kasnio voz iz BG-a pa sam stigao tek na kraj Laibach-a.Posle njih je nastupila Apocalyptica koja me je nenormalno smorila pa sam brzo pobjegao na Napalme.Oni su bili perfektni.Sutka non stop,oni raspolozeni,zvuk dobar ma sve super.
Nakon njih je bio May Result koji su svojski otprasili.Slijedi Tibia meni poprilicno dosadan bend.I onda meni najbolji bend prvog dana The Stone.Svaka im cast ,pravo sam bio zadovoljan sto sam ih vidio.Na kraju je svirao Dilluvium,imali su problema sa zvukom ali nije lose.
Drugi dan je bio veliki dan zbog najveceg benda svih vremena...Imao sam tremu cijeli dan,nisam se nikako mogao smiriti.Dosao sam na tvrdjavu oko pet sati.U tim trenucima se cinilo da je Exit metal festival.Gdje god pogledas sve metalci.Onda pocinje kisa,blato na sve strane.Neki pozeri nose kabanice

ali ja iskreno kisnem.
Prije Slayera je bio Overdrive i smorili su sve prisutne.A onda Slayer izlazi,nastaje kolektivno ludilo.Bilo je pjesama koje nisam ocekivao kao sto su Necrophiliac,At Down They Sleep,Silent Scream.Osjecaj kad je pocinjala Raining Blood se ne moze opisati.Na kraju Angel Of Death svaki komentar je suvisan.Smetalo mi je sto je kratko trajalo i zvuk je trebao biti glasniji.Poslije koncerta bio sam blago razocaran sto nisu nista svirali sa prvog albuma (meni najboljeg) i sto nije bilo mjesta za Hell Awaits ali dobro vazno mi je da sam vidio bogove i sad mogu na miru umrijeti.
Poslije njih na metal stejdzu su nastupili Amon Din(odlicni),Abonos(zvuk je mogao biti bolji ali zadovoljan sam) i Bombarder (

).
Na kraju sam bio skroz mokar sa 10kg blata na sebi.I takav sam u Bg-u isao tramvajem a ljudi gledaju i kontaju sta li je ovaj radio.
Super je sto nas je onoliko bilo iz RS.Skoro svi gradovi su bili zastupljeni.Pozdrav Eclipse-u,Bomberu i svim ostalim.