Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 07. 2025. 16:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Pitanje za Uriela
PostPosted: 07. 09. 2005. 12:40 

Cniostani wrote:
Malo provokacije!? (hehe. al samo zbog zajebancije u kasme vecenje sate)

S obzirom da si stari "Manijak" (tj Seljin navijac) a da vec odavno zivis u Zagrebu i nesumnjivo gajis otvorene ili prikrivene simpatije prema Dinamu, kakva ti je reakcija na incident za vrijeme "prijateljske" tekme Dinama i Zelje u Sarajevu, kada je 200-titnjak BBB uspjelo da namlate i preplase 2000 "Manijaka" na sred Grbavice?

Posto sam ja pitar (surprise, surprise), imam nekako dvojak pogled na incident: u jednu ruku drago mi je da se pokazalo pravo lice "Manijaka" (girls with sand in their pussies, sh'o bi reko Cartman); a s druge strane me je stid kako su obrukali nas lijepi grad. Sha ti mislis? :)

Ojha i laku noc...

haha tek sad vidjeh ovo :)

Pa ovako... ja iskreno vise simpatiziram Hajduk neg Dinamo, a u Zagrebu sam citao o incidentu no vjerovao ili ne ovde se pise da su Horde Zla pocele frku, proturile dezinformacije i da su se onda BBB i Manijaci tukli skupa protiv Hordi. Medjutim takodjer pise i da je doslo do tuce izmedju BB i Manijaka ali to kao zabunom, jer se zna da su BB i Manijaci u vrlo dobrim odnosima.

Recimo nakon nedavne tekme Zelje u ZG, prvom od ovih prijateljskih susreta, mene su BBB-ovci pravo zagotivili i napusili i napili u centru ZG-a, jos su samnom pjevali Zeljine navijacke. Majke mi ljudi su se sjebali nakon ovog u Sarajevu, nikom nije jasno sta bi - pa ni meni?

Mene samo fakat zanima jesu li Horde zapocele sranje, ja nekako vjerujem da jesu :) i koliko ima istine u tome da su nasred grbavice Manijaci popili batine od sake BBB-ovaca.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2005. 14:13 

Pa, po manijackim forumima plasiraju spekulacije da su bile ili horde, ili red army ili slavnijin navijaci koji su tu kao fol zakuhali. Niko od HZ nije "preuzeo odgovornost" kao sto su ranije radili, tako da sumnjam...

Meni inace nije jasno ovo lizanje "Manijaka" i BBB, i to je jos jedan razlog sto ne volim Selju :)

HZ - Sami protiv svih!

Cnio

p.s. kad se vidimo smradu? Dolazis li u rajvosa prije Nile-a? Ako ne, onda se rego vidimo! Doce bruka raje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2005. 15:47 

Ni meni nije jasno "lizanje" ali mogao sam hodati sa zeljinim salom po gradu normala... sad bas neznam koliko mi je to pametno nakon ovoga.

Nego, necu ja dole prije Festa, pa se onda vidimo na Nileu! Bruka raje kazes, zakon. Jedino je sranje sto kad vi dodjete iz Sa meni bude veci merak se zajebavat s rajom nego nesto pratiti svirku, pa se onda zviznem jako! :)

hajd vidimo se

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2005. 23:22 
Cniostani wrote:
Ne bih rekao da BiH nema fudbal... nasa reprezentacija, kakva-takva je (i s kakvom upravom radi) postize prilicno dobre rezultate. Vrlo sam ponosan na njihov rad i trud.
Sto se incidenata na utakmicama tice, tu je kriva najvise policija koja obicno ili ne dodje u dovoljnom broju i dopusti dvjema grupama da dodju u kontakt, ili dodju sa namjerom da nekome razbiju glave. Rahmetli Aner sa Svrakinog je platio glavom zbog ovog drugog nedavno u Zenici.

U toj istoj Zeinci sam prije dvije godine isao sa HZ rajom na gostovanje. Docekala nas je murija, ispratila do stadiona, drzala tamo na okupu i poslije tekme ispratila nazad na voz. jednostavno su se okupili oko nas i odradili svoj dio posla. I pored provokacija "robijasa", kamenjanja itd, nisu se nalozili vec su profesionalno odradili svoj dio posla. To se moze kad se hoce.

Ma nasa reprezentacija igra brdjanski fudbal! Uzmi loptu i čeraj sa njom dokle može, bas ono krkanski, livadsko! Ma samo se iživciram gledajuci, al bit ce bolje!

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 00:30 

zadnja utakmica protiv Belgije je tebi bila brdjanski/livadski fudbal?

Sta je onda Belgijska reprezentacija? Udruzenje Svinjogojitelja Brisela?

De ba ne prosipaj se...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 00:32 

Bosna pobjedi Litvaniju... ko sad imamo nekih shansi, daje samo zaravlit SERiMO, da i mi malo se proslavimo, majku mu... al' neche nas... bog nas zaboravio...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 00:41 

e matere ti sta ocekujes od vake drzave?

step outside, smell the manure...yep, that's it right there...i sad bi da uzmemo slijedeci svjetski kup.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 00:43 

ma znash shta... poserem se ja na ostatak svijeta... Bosna je drzava moja... kolko god ona bila brdjanska, seljachka, shminkerska... moje srce je ovdje... poserem se ja ne sve ostalo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 00:52 

pa jest, i moje, al zalit se sto sad fudbal nije na nivou Brazila je krajnje nepatriotski i nekulturno, a nadasve nelogicno.

ev imam i sestar, hos da ti to graficki objasnim?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 00:55 

KoldVoid wrote:
pa jest, i moje, al zalit se sto sad fudbal nije na nivou Brazila je krajnje nepatriotski i nekulturno, a nadasve nelogicno.

ev imam i sestar, hos da ti to graficki objasnim?

ma fakat ne ochekujem puno... al' opet kad gledash utakmice Bosne... imamo sve, igru... totalno unishtimo protivnika, al' opet nam oni uspiju zabit go i mi popushimo, iako igramo bolje 100x... al' jebiga... joj kad se sjetim na koshevu atmosfere protiv Danske, josh kad smo zabili go... pa to je loodilo jarane koje ni Slayer nemoze napravit... da se hoche opet shta tako desit... al' jebat mu mater...

ajd kani se tog shestara i grafichkom objshnjenjga, nego donesi ti pive da mi pijemo i shestarom napravimo rupu na flashi, pa da duvamo :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 01:23 

bolja je atmosfera sarajevo-zeljo. Sama pomisao da mi citava raja nemoze suze u ocima zadrzat na drugoj strani stadiona je PRICELESS :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 10:33 

KoldVoid wrote:
bolja je atmosfera sarajevo-zeljo. Sama pomisao da mi citava raja nemoze suze u ocima zadrzat na drugoj strani stadiona je PRICELESS :D

HAHAHAHAHA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 18:12 

:D Kodak moment.. slazem se, doduse za neke druge timove.. :) samo za taj osjecaj.. ah..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 18:59 

Arch, ne javljaj se. Mladost je ispusila kup od Sarajeva, jos smo vam priredili hordanje po listici :) Bio sam "on the face of the place", sto bi rekle kolege sa BBC-a

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 19:00 

KoldVoid wrote:

Ma i meni je fino pozdravljat se sa kospicarima sa Sedam Alejkum (nakon blamaze sa Litexom)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 22:02 
Moderator

hordanje?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 09. 2005. 02:09 

Cniostani wrote:
Arch, ne javljaj se. Mladost je ispusila kup od Sarajeva, jos smo vam priredili hordanje po listici :) Bio sam "on the face of the place", sto bi rekle kolege sa BBC-a

Hordanje.. :D a haj, lijepo vas sluzi taj kup.. hehe..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]