Cniostani wrote:
Malo provokacije!? (hehe. al samo zbog zajebancije u kasme vecenje sate)
S obzirom da si stari "Manijak" (tj Seljin navijac) a da vec odavno zivis u Zagrebu i nesumnjivo gajis otvorene ili prikrivene simpatije prema Dinamu, kakva ti je reakcija na incident za vrijeme "prijateljske" tekme Dinama i Zelje u Sarajevu, kada je 200-titnjak BBB uspjelo da namlate i preplase 2000 "Manijaka" na sred Grbavice?
Posto sam ja pitar (surprise, surprise), imam nekako dvojak pogled na incident: u jednu ruku drago mi je da se pokazalo pravo lice "Manijaka" (girls with sand in their pussies, sh'o bi reko Cartman); a s druge strane me je stid kako su obrukali nas lijepi grad. Sha ti mislis?

Ojha i laku noc...
haha tek sad vidjeh ovo
Pa ovako... ja iskreno vise simpatiziram Hajduk neg Dinamo, a u Zagrebu sam citao o incidentu no vjerovao ili ne ovde se pise da su Horde Zla pocele frku, proturile dezinformacije i da su se onda BBB i Manijaci tukli skupa protiv Hordi. Medjutim takodjer pise i da je doslo do tuce izmedju BB i Manijaka ali to kao zabunom, jer se zna da su BB i Manijaci u vrlo dobrim odnosima.
Recimo nakon nedavne tekme Zelje u ZG, prvom od ovih prijateljskih susreta, mene su BBB-ovci pravo zagotivili i napusili i napili u centru ZG-a, jos su samnom pjevali Zeljine navijacke. Majke mi ljudi su se sjebali nakon ovog u Sarajevu, nikom nije jasno sta bi - pa ni meni?
Mene samo fakat zanima jesu li Horde zapocele sranje, ja nekako vjerujem da jesu

i koliko ima istine u tome da su nasred grbavice Manijaci popili batine od sake BBB-ovaca.