rock wrote:
Archangel wrote:
hot_blood wrote:
jest ovim sokcima u bih, al nije meni drago ni ostalim imalo normalnim, prije pola mjeseca direktor sirokog je reko da je siroki nacionalisticki klub

nisam ja ni reko da sokcima nije drago
Definiraj mi tim normalnim svega ti.. na koga to ciljas..

Å iroki Brijeg jest hrvatski klub sa hrvatskim navijacima.. sama opcina od 30 000 ljudi je 99% etnicki cista sa nekih svega 20-ak Srba i nalazi se na pola sata od Imotskog.. to su ciste cinjenice, nemam pojma sta to ti ocekujes..

hoces reci nisu Hrvati il sta..

zanimljivo, ja mislio postoji pravo izjasnjavanja.. druga stvar je to sto skupljaju bodove za BiH.. nit mi smeta dva posto.. al doduse ima ih/vas kojima smeta.. e pa tough, zaboli me neka stvar.. znam da ima moju podrsku dok sam ja ziv..
Sve ja to razumijem arch i drago mi je kad Siroki pobijedi ili bilo koji klub iz BiH.Zao mi je bilo sto su izgubili od basela, a dobro su se drzali dok im nije iskljucio igraca. Golman je kriv pa za bar 2 gola.
Meni je zasmetalo to sto hrvatska nacionalna tv, HTV, prenosi utakmicu sirokog. Pa bi li prenosili utakmicu zelje ili Borca da su oni ovo igrali? Meni smeta sto premijer sudjedne, suverene drzave dolazi na utakmice kluba u drugoj drzavi s kojom on nema nista, pa sve da je i 1 mnutu udaljena od njegove drzave!
Zamisli Adnana Terzica na utakmici Hajduka ili Dinama..

ps. hrvatska stampa je posebna prica. Ti ljudi bi samo krali tudje
Jucer na indexu procitah kako oni zale za "hrvatskim svedjaninom" zlatanom ibrahimovicem haha
nekkao razumijem kad nam uzmu nekog recimo planinica koji je iz hercegovine, a i bh hrvat, ali ovo za zlatana nikako ne mogu razumjeti..
Ovako, za tebe znam da si bar iole objektivan tako da cemo ovo uciniti sto kracim..
Zar je pretesko shvatiti zasto bi HRT, u nedostatku 'hrvatskih ' predstavnika u Europi prenosio utakmicu Širokog Brijega kad klub ionako prakticki nosi prefiks hrvatski, koji je uvijek podrzavao Hrvatsku i u kojem igra 9 Hrvata u pocetnoj postavi (halo, devet), ciji su svi navijaci Hrvati i klicu u hrvatskim dresovima, podrzavaju Hrvatsku reprezentaciju a na drugoj strani stoji jos jedan hrvatski reprezentativac, naime Mladen Petrić, a ujedno im i prva prilika za upoznavanje sa tim klubom pa im se mozda na taj nacin malo i oduze.. Il bi im mozda logicnije bilo mozda da su prenosili reprezentativce Austrije il sta vec..

Haj molim te nidje veze.. hvatas se za slamke.. naravno da se uvijek nadje ljudi koji ce primjerice tu izvlaciti politicke konotacije i vuci paralele koje veze nemaju s realnoscu tipa da Hrvatska primjerice ima teritorijalne pretenzije naspram BiH.. toliko gluposti odavno nisam procitao na raznim site-ovima i forumima od samog pocetka ovih prijenosa.. A znaci onda kad su prenosili prije godinu dvije Partizan protiv Crvene Zvezde to su bile pretenzije pram Srbiji..

mislis netko se tad bunio na prijenos..

yah..
A uostalom pogledaj malo to s trzisnog gledista.. Zar HRT nema pretplatnike u BiH..

to im nikakvu obvezu ne pravi..

pravi im obvezu i Ustav RH, kamoli ovo.. al haj, druga prica.. I na kraju svega jel komentator ijednom osporio logicnu cinjenicu da taj klub skuplja bodove za Bosnu I Hercegovinu..

apsolutno nije.. mislim da ti je svaka prica apsolutno suvisna..
P.S. uvijek ima 'objektivnih' novinara spremnih na sve na racun senzacionalizma.. to je univerzalna kategorija i tesko se moze analizirati na par individualnih primjera.. sto se tice Ibrahimovica, njegova vlastita izjava u doba kad su ga ganjali svi, od BiH do Svedske I Hrvatske je bila da ce eventualno zaigrati ili za Hrvatsku ili za Svedsku, opce poznat je izbor.. kao i Zlatanova netrpeljivost svojih korijena usprkos tipicno balkanskom mentalitetu a samim time i ponasanju..