Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 05:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 571 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  Next

Za koga navijate.......
Crvena Zvezda 11%  11%  [ 9 ]
Partizan 4%  4%  [ 3 ]
Zeleznicar 32%  32%  [ 26 ]
Dinamo(Zagreb) 6%  6%  [ 5 ]
Hajduk(Split) 6%  6%  [ 5 ]
Neko Drugi 21%  21%  [ 17 ]
Ne navijam 20%  20%  [ 16 ]
Total votes : 81
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 17:57 

sarkofag wrote:
ma daj Archangel pa je li siroki ima sut na gol, ja nisam ni vidio kako izgleda golman basela, osim jednog kornera, al nema veze kod kuce mogu dobit zato sto basel nece doci u punom sastavu i zato sto su vec prosli igrati ce samo radi reda, a sto se tice prvenstva bit ce gutavo do zadnje tekme al uz boziju pomoc sarajevo ce do titule.........

Eh.. nisu, al su imali povoljan rezultat i tu je poanta, a Basel osim terenske inicijative nije impresionirao niti je imao toliko izrazenih sansi te su se mucili do 75., a Široki se relativno kvalitetno branio a i ponavljam imao bi problema u drugom poluvremenu Basel sigurno kad su se malo oslobodili momci da je sve ostalo na 11 ljudi.. i to je sve.. a titula ide u Široki Brijeg usprkos 'pomoci' saveza (hint Željo - Široki, proslo kolo)..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 19:45 

Archangel wrote:
sarkofag wrote:
ma daj Archangel pa je li siroki ima sut na gol, ja nisam ni vidio kako izgleda golman basela, osim jednog kornera, al nema veze kod kuce mogu dobit zato sto basel nece doci u punom sastavu i zato sto su vec prosli igrati ce samo radi reda, a sto se tice prvenstva bit ce gutavo do zadnje tekme al uz boziju pomoc sarajevo ce do titule.........

Eh.. nisu, al su imali povoljan rezultat i tu je poanta, a Basel osim terenske inicijative nije impresionirao niti je imao toliko izrazenih sansi te su se mucili do 75., a Široki se relativno kvalitetno branio a i ponavljam imao bi problema u drugom poluvremenu Basel sigurno kad su se malo oslobodili momci da je sve ostalo na 11 ljudi.. i to je sve.. a titula ide u Široki Brijeg usprkos 'pomoci' saveza (hint Željo - Široki, proslo kolo)..

ma i ako siroki osvoji jebenu titulu moze je u guzicu zabiti,jer ce biti nastelano.kao i prosle sezone,idete u cup uefa a ni pocemu niste zasluzili.jebo vas iljo dominikovic!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 19:57 
sarajevo i bayern munchen sta ima od toga bolje, ji imaju zene i sarajevsko pivo.

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 20:54 

siroki mora pod hitno miijenjat golmana, moze branit u nasoj ligi gdje niko nema suta i ne moze dobacit sa sesnest, ono sto je primio protiv basela(2gola) i zete(1 gol) nek se stidi

al meni je najsmjesnije bilo kad su likovi na HRT2 rekli ispali su svi hrvatski klubovi al osto je jos jedan hrvatski klub siroki b., nisu normalni likovi, zalosno kako tudje klubove prisvajaju i predstavljaju ko svoje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 20:58 

hot_blood wrote:
siroki mora pod hitno miijenjat golmana, moze branit u nasoj ligi gdje niko nema suta i ne moze dobacit sa sesnest, ono sto je primio protiv basela(2gola) i zete(1 gol) nek se stidi

al meni je najsmjesnije bilo kad su likovi na HRT2 rekli ispali su svi hrvatski klubovi al osto je jos jedan hrvatski klub siroki b., nisu normalni likovi, zalosno kako tudje klubove prisvajaju i predstavljaju ko svoje

hej ba jarane,mislis da se oni protive tim komentarima.hehe,ne budi naivan.to im je drago,sto su hrvatski.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 21:06 

jest ovim sokcima u bih, al nije meni drago ni ostalim imalo normalnim, prije pola mjeseca direktor sirokog je reko da je siroki nacionalisticki klub :)

nisam ja ni reko da sokcima nije drago

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 21:40 

Northern Horda wrote:
Archangel wrote:
sarkofag wrote:

ma i ako siroki osvoji jebenu titulu moze je u guzicu zabiti,jer ce biti nastelano.kao i prosle sezone,idete u cup uefa a ni pocemu niste zasluzili.jebo vas iljo dominikovic!!!

Da se ja bezveze ne ponavljam citaj postove prije.. A prvenstvo tesko da im je nastelano sto bi mogao i primijetiti da si iole objektivniji te pogledas malo kako je zavrsila zadnja utakmica Zeljo - Siroki osim naravno standardnog uvrijezenog misljenja genericki stvorenog opcim frustracijama.. razvij vlastiti stav covjece, ne znam ni sam sto se raspravljam.. utakmica je tekla po receptu domace sudjenje, pun k* faula oko sesnaesterca Sirokog, cisti nedosudjeni jedanaesterac za Siroki te nadoknada od 7 minuta.. jos jednom, 7 minuta.. ali, tri boda odose, prvo mjesto je tu, da li ce i ostati se na prvom mjestu, vidjet cemo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 09. 2005. 21:45 

hot_blood wrote:
jest ovim sokcima u bih, al nije meni drago ni ostalim imalo normalnim, prije pola mjeseca direktor sirokog je reko da je siroki nacionalisticki klub :)

Definiraj mi tim normalnim svega ti.. na koga to ciljas..? Å iroki Brijeg jest hrvatski klub sa hrvatskim navijacima.. sama opcina od 30 000 ljudi je 99% etnicki cista sa nekih svega 20-ak Srba i nalazi se na pola sata od Imotskog.. to su ciste cinjenice, nemam pojma sta to ti ocekujes..? hoces reci nisu Hrvati il sta..? zanimljivo, ja mislio postoji pravo izjasnjavanja.. druga stvar je to sto skupljaju bodove za BiH.. nit mi smeta dva posto.. al doduse ima ih/vas kojima smeta.. e pa tough, zaboli me neka stvar.. znam da ima moju podrsku dok sam ja ziv..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:17 

hot_blood wrote:

hajd razumijem da hoce klub (Siroki Brijeg) da nam uzmu, jebga igraci se bore, pokusavaju u evropi kakav rezultat da naprave, nisu sad propalitet... ali hoce i kera sad da nam uzmu... jebo ih ker usta luda hehehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:26 

jebote.

imotska krajina.

uf.

hardcore.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:31 
Administrator

Archangel wrote:
hot_blood wrote:

Definiraj mi tim normalnim svega ti.. na koga to ciljas..? Å iroki Brijeg jest hrvatski klub sa hrvatskim navijacima.. sama opcina od 30 000 ljudi je 99% etnicki cista sa nekih svega 20-ak Srba i nalazi se na pola sata od Imotskog.. to su ciste cinjenice, nemam pojma sta to ti ocekujes..? hoces reci nisu Hrvati il sta..? zanimljivo, ja mislio postoji pravo izjasnjavanja.. druga stvar je to sto skupljaju bodove za BiH.. nit mi smeta dva posto.. al doduse ima ih/vas kojima smeta.. e pa tough, zaboli me neka stvar.. znam da ima moju podrsku dok sam ja ziv..

Sve ja to razumijem arch i drago mi je kad Siroki pobijedi ili bilo koji klub iz BiH.Zao mi je bilo sto su izgubili od basela, a dobro su se drzali dok im nije iskljucio igraca. Golman je kriv pa za bar 2 gola.
Meni je zasmetalo to sto hrvatska nacionalna tv, HTV, prenosi utakmicu sirokog. Pa bi li prenosili utakmicu zelje ili Borca da su oni ovo igrali? Meni smeta sto premijer sudjedne, suverene drzave dolazi na utakmice kluba u drugoj drzavi s kojom on nema nista, pa sve da je i 1 mnutu udaljena od njegove drzave!
Zamisli Adnana Terzica na utakmici Hajduka ili Dinama.. :?

ps. hrvatska stampa je posebna prica. Ti ljudi bi samo krali tudje :)
Jucer na indexu procitah kako oni zale za "hrvatskim svedjaninom" zlatanom ibrahimovicem haha
nekkao razumijem kad nam uzmu nekog recimo planinica koji je iz hercegovine, a i bh hrvat, ali ovo za zlatana nikako ne mogu razumjeti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 00:49 

pa jebo vam ja mater ustasku ako ste hrvati 99 % idite u hrvatsku pizda vam materina, sta radite u BIH picka vam materina, kako vas nije stide izgubili ste prosle godine u finalu kupa i niste htjeli izaci na teren po srebrene medalje ma treba vas pobit,majku vam jebem kako vas nije stid, kofol bojali se za sigurnost a gadjali ste nas kisobranima u sirokom pri izvodjenju kornera MATER VAM JEBEM SOKACKU........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 01:02 

et sad pogledajte svoje postove pa recte da niste papci...prejadno...jebo vas fudbal...jebala vas drzava...od koje imate samo bezvrijedan papir.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 02:38 

rock wrote:
Archangel wrote:
hot_blood wrote:

Sve ja to razumijem arch i drago mi je kad Siroki pobijedi ili bilo koji klub iz BiH.Zao mi je bilo sto su izgubili od basela, a dobro su se drzali dok im nije iskljucio igraca. Golman je kriv pa za bar 2 gola.
Meni je zasmetalo to sto hrvatska nacionalna tv, HTV, prenosi utakmicu sirokog. Pa bi li prenosili utakmicu zelje ili Borca da su oni ovo igrali? Meni smeta sto premijer sudjedne, suverene drzave dolazi na utakmice kluba u drugoj drzavi s kojom on nema nista, pa sve da je i 1 mnutu udaljena od njegove drzave!
Zamisli Adnana Terzica na utakmici Hajduka ili Dinama.. :?

ps. hrvatska stampa je posebna prica. Ti ljudi bi samo krali tudje :)
Jucer na indexu procitah kako oni zale za "hrvatskim svedjaninom" zlatanom ibrahimovicem haha
nekkao razumijem kad nam uzmu nekog recimo planinica koji je iz hercegovine, a i bh hrvat, ali ovo za zlatana nikako ne mogu razumjeti..

Ovako, za tebe znam da si bar iole objektivan tako da cemo ovo uciniti sto kracim..
Zar je pretesko shvatiti zasto bi HRT, u nedostatku 'hrvatskih ' predstavnika u Europi prenosio utakmicu Širokog Brijega kad klub ionako prakticki nosi prefiks hrvatski, koji je uvijek podrzavao Hrvatsku i u kojem igra 9 Hrvata u pocetnoj postavi (halo, devet), ciji su svi navijaci Hrvati i klicu u hrvatskim dresovima, podrzavaju Hrvatsku reprezentaciju a na drugoj strani stoji jos jedan hrvatski reprezentativac, naime Mladen Petrić, a ujedno im i prva prilika za upoznavanje sa tim klubom pa im se mozda na taj nacin malo i oduze.. Il bi im mozda logicnije bilo mozda da su prenosili reprezentativce Austrije il sta vec..? Haj molim te nidje veze.. hvatas se za slamke.. naravno da se uvijek nadje ljudi koji ce primjerice tu izvlaciti politicke konotacije i vuci paralele koje veze nemaju s realnoscu tipa da Hrvatska primjerice ima teritorijalne pretenzije naspram BiH.. toliko gluposti odavno nisam procitao na raznim site-ovima i forumima od samog pocetka ovih prijenosa.. A znaci onda kad su prenosili prije godinu dvije Partizan protiv Crvene Zvezde to su bile pretenzije pram Srbiji..? mislis netko se tad bunio na prijenos..? yah..
A uostalom pogledaj malo to s trzisnog gledista.. Zar HRT nema pretplatnike u BiH..? to im nikakvu obvezu ne pravi..? pravi im obvezu i Ustav RH, kamoli ovo.. al haj, druga prica.. I na kraju svega jel komentator ijednom osporio logicnu cinjenicu da taj klub skuplja bodove za Bosnu I Hercegovinu..? apsolutno nije.. mislim da ti je svaka prica apsolutno suvisna..

P.S. uvijek ima 'objektivnih' novinara spremnih na sve na racun senzacionalizma.. to je univerzalna kategorija i tesko se moze analizirati na par individualnih primjera.. sto se tice Ibrahimovica, njegova vlastita izjava u doba kad su ga ganjali svi, od BiH do Svedske I Hrvatske je bila da ce eventualno zaigrati ili za Hrvatsku ili za Svedsku, opce poznat je izbor.. kao i Zlatanova netrpeljivost svojih korijena usprkos tipicno balkanskom mentalitetu a samim time i ponasanju..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 02:46 

sarkofag wrote:
pa jebo vam ja mater ustasku ako ste hrvati 99 % idite u hrvatsku pizda vam materina, sta radite u BIH picka vam materina, kako vas nije stide izgubili ste prosle godine u finalu kupa i niste htjeli izaci na teren po srebrene medalje ma treba vas pobit,majku vam jebem kako vas nije stid, kofol bojali se za sigurnost a gadjali ste nas kisobranima u sirokom pri izvodjenju kornera MATER VAM JEBEM SOKACKU........

Eh, svakome daju pristup pc-u.. Ja sam momak samo navodio cinjenice, nikakvih politickih konotacija tu nije bilo, dok ih ti nisi izvadio naravno.. no to sto ti vec radis je opca propaganda uzrokovana frustracijom i opcom mrznjom i nadasve uopce pregolemi kretenizam sa tvoje strane.. mislim vidim ocito si upoznat sa svim dogadjanjima na i oko terena tako da znas razlog za nepojavljivanje na dodjeli medalja, mislim naravno, djelujes mi kao veliki znalac.. koliki retard moras biti da budes toliko slijep i propustas sve vlastite/klupske propuste i idealiziras vlastitu/klupsku svetost.. pa halo molim te, spusti se na zemlju svega ti.. znam ja da bi svima fino odgovaralo kad bi svake godine prvak bio il Zeljo il Sarajevo.. naravno, svi zadovoljni, klicu u jedan glas, svi smo 'nasi'.. ne budi smijesan.. ne ide to tako, realnost je puno drugacija, sad to sto nekome to smeta, zaboli me.. a ti si momak nacionalisticki idiot..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 04:31 

sarkofag wrote:

ovo u bojama je najbitnije :lol:

Uglavnom mater se tu najvise spominje, ja to samo lingvisticki opazam :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 05:22 

Ah kako neces pregolemu lingvisticku obdarenost zapaziti.. mislim prosto nemoguce..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 13:43 

arch imam osjecaj da si neki fin "momcic" samo da su te "tudjmanovi" ljudi zaludili, razumijem i to jebi ga, odrasto si u sredini gdje svi govore da si hrvat pa sigurno prvi ti je otac to utuvio u glavu, onda prohrvatski mediji i ostale kojekakve kampanje, al ne razumijem da tako pametan momak kakvim se ovde pokazujes ne moze skontat u sta se upetljo...
pa razumijes li ti da ti "vasi" hrvati vas ne jebu ni jedan posto, par primjera hrvatskih medija ko npr. index.hr, htv...onaj malac sto je osvojio RG, cini mi se cilic se zove, HTV,index rekli su da je on HRVAT a nijednom nisu spomenuli da je rodjen u hercegovini, onda za ciru nikad nisu spomenuli da je rodjen u BIH, za zivkovica isto i ko god je iole uspjesan oni govore da je HRVAT cisti, znaci iz hrvatske a vidi sad ovo, bio je nakav belaj, ubistvo u HR, momak je rodom iz hercegovine odma su hrvatski mediji rekli da je iz hercegovine i nema nikakve veze s HR,nakav pokuso prenijet kilu eksploziva odma lik iz hercegovine iako zivi 10godina u HR,ona afera u njemackoj oko kladionice par likova iz hercegovine i tako bruka primjera...
jednostavno likovi iz HR prisvajaju samo uspjesne iiz hercegovine i prikazuju ih ko svoje "rodjene" hrvate i prave price kako su oni rodjeni u HR, a cim je kakav belaj, nesta negativno niko iz HR nece rec da je to momak iz HR jer on je iz hercegovine, samo se tako u HR doselio i on nije hrvat vec bosanac, bosanski hrvat i tako to...
ide mi na kurac to HR prisvajanje svega, i ja ne vidim po cemu si ti hrvat ako si od hrvatske granice 50 kilometara, znaci i ja bi trebo bit sarajlija zato sto je visoko udaljeno 30kilometara od sarajeva i navijat za sarajevo il zelju....hocel taj neki torcidas il BBB navijat za siroki, ma zaboli njega za siroki,zrinjski,grude..

e sad oko navijanja, ja sam skocio, neces vjerovat, kad je siroki dao izjednacujuci gol protiv zete, ne sto su oni iz srbije vec sto je siroki iz BIH..i imo sam u planu doc u siroki gledat tekmu samo da je izvucen kakav atraktivniji protivnik, hamburg il roma...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 18:02 

:)
Mislis ti ne kontam ja sve to i ne srecem se svaki dan s tim stvarima..? Mislis jednom o tome raspravljao..? Izoliran toliko od svijeta zahvaljujuci 'zabludama Tudjmanovske politike'..? Eh moj ti, ne znas ti nista o meni.. Nije u tome stvar, ne shvacas ti tu poantu.. nit ocekujem da mozes shvatiti s obzirom na kulturolosku sredinu.. jednostavno ne mozes i to je jebena cinjenica.. Normalno da svojataju, i ti bi da imas odakle, a puno lakse je nekoga diskriminirati i omalozavati kad imas razloga za to.. a toga svakako ne nedostaje zahvaljujuci krasnim stereotipima.. al cinjenice stoje.. primjerice pola reprezentativaca nog. reprezentacije su/bili su sa ovih prostora.. to neka segregacija/svojatanje ne moze izbrisati jer ja znam da je tako.. a sad to o tezi udaljenosti shvacas predoslovno, banaliziras, svodis na cistu geografiju te nema ti nikakve poante vec cisto lupetas.. Hrvat u dijaspori manji Hrvat nego onaj rodjen u Hrvatskoj..? Ev moja je prababa iz Vodica, jel me to cini imalo pogodnijim za klasifikaciju..? nidje veze momak.. Hrvat je Hrvat, makar u Tunguziji bio.. a pogotovo Hrvat koji se tako osjeca, dise i zivi za bezuvjetno za Hrvatsku.. i to je poanta.. a ponavljam se al Å iroki Brijeg je statisticki cisto hrvatski grad, sve ostalo je pitanje geografije i u to ne ulazim, niti o tome pricam.. e sad ako ovo tebi ispada nacionalisticki to je vec tvoja zabluda i tvoj problem, posto nije, vec ti cisto govorim onako kako je.. a sad hoces prihvatiti il ne, tvoj problem..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 19:02 

sarkofag wrote:

ma jarane,ti si potpuno u pravu,samo bez tog psovanja.respect men.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 571 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]