Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 12:19

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 22:41 

To stoji Sharane, probao sam privatno rijesit pitanje brisanja postova, nije upalilo.. mozda cu ovako dobit njegov "attention"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 22:59 

Šarane potpuno si u pravu,ali gdje je bila reakcija kad je otvoren topic ne volim Ihtija i Lejnu...Što se tada nisi javio i opomenuo osobu koja je to pokrenula ili to možda braniš kolegu moderatora???A to što mene neko voli ili mrzi nek zadrži za sebe ni to nije tema za ovakve forume.Ovdje smo da se zabavimo,a ne da se vrijeđamo!I po kojem kriteriju nekom gadost može proći,a nekome ne!?Tu je povrijeđeno moje ljudsko dostojanstvo i ja ga samo branim!A za one što pišu da me ne vole,nek mi to kažu u lice kad su toliko hrabri!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2005. 23:58 

Procitavsi stavove i Cniostanija i Uriela, moram rec da Cniostani i kompanija prosipaju demagogiju, dok je Uriel vrlo konkretan - u prvi plan je stavio najbitniju stvar, pare :lol:

Zato navijam za Uriela 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 00:08 
Moderator

Cniostani wrote:
To stoji Sharane, probao sam privatno rijesit pitanje brisanja postova, nije upalilo.. mozda cu ovako dobit njegov "attention"

Znam da nekim ljudima stvarno treba zabiti šarafciger u glavu da neke stvari primjete, ali vi ste već odrasli ljudi, znam vas obojicu, i ako si išta trebao uraditi, trebao si sačekati 31. oktobar i reći mu neke stvari u lice. poslije svega, ja ne osuđujem nikogam kažem kako bi ja to uradio. Ako pod ovim privatno podrazumijevaš i priču u četiri oka, onda ne znam šta da ti kažem...ihti je admin foruma, on određuje moderatore, trebao si se žaliti njemu. Ihti ga je i postavio. Ili on, ili IcedFlame, da ne bude da osouđujem.

LEJNA wrote:
Šarane potpuno si u pravu,ali gdje je bila reakcija kad je otvoren topic ne volim Ihtija i Lejnu...Što se tada nisi javio i opomenuo osobu koja je to pokrenula ili to možda braniš kolegu moderatora?

Kunem ti se, Lejna, da ovaj topic nisam ni vidio. Pošto nisam imao prilike da napišem mišljenje, pozdravljam onog ko je to pokrenuo i preporučujem liječenje. Macolom u testise, ili sise, bol je slična.

Forum bi trebao da bude mjesto za konstruktivne rasprave i saznavanje novih stvari, ali ovdje je čini se važnije reći, jebo Sharana, jebo njegove bendove, jebo Ihtija, Ihti sluša folk, jebo lejnu, ona je furačica, jebo ossnnećenog, on je gay (ustvari, ovo zadnje je tačno :)).

Nabijem ja na kurac čitavu ovu zajednicu u anus. Ustvari, ne nabijem. Niste vi to zaslužili. Čast izuzecima. Njih ne bi nabio na kurac, ako to mislite, nego uopšte ne razmišljam o tome da ih nabijem/ne nabijem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 00:12 

SMEJ SE SMEJ
UVEK SE SMEEEEJ
LJUBAVI MOJA
ZIVOTE MOJ
SVOJIM OSMEHOM MI SRCE GREJES
NAJLEPSA SI KAD SE SMEJES

topik svih vremena, ja cu ovo sve isprintat i zalijepit na zid ocam, da se svako jutro budim sa osmjehom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 00:13 
Moderator

Djecojed wrote:
SMEJ SE SMEJ
UVEK SE SMEEEEJ
LJUBAVI MOJA
ZIVOTE MOJ
SVOJIM OSMEHOM MI SRCE GREJES
NAJLEPSA SI KAD SE SMEJES

lako je tebi se smejat daleko od svih problema ... (ceka se uragan ''Koldvoid'') :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 00:20 

Kaljanac wrote:
kako je nightwish bezveze

nikad dosta postova o tome kako je nightwish bezze :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 00:22 

Mislim da si vidio onaj topic Šarane,čak si i odgovarao na njega! :twisted: :P
Ali više nije ni bitno. :wink: Što se tiče toga "furačica"-mogu samo poručiti ovo- :lol: :lol: :lol: :lol: Gdje su ovi metalci i metalke sa foruma bili 1996,u Kuku, Buldogu,pred pozorištem ?Metal nisu ni poznavali,tad su tutu u rikverc gurali,a Lejna je i tada bila metalac i oblačila se isto,zako nek mi ga popuše i nek i dalje umiru od ljubomore,zna se ko je tu od početka! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 00:30 

Ja sam vidio sve velike "ljudine" i kako sve cirkulise prosle godine, sve mi je bilo apsolutno jasno. I ne, nikad ne bih iznio nista licno na forumima, a fakat me i ne tangira dovoljno da bih se sa bilo kim raspravljo, iskreno. Zasto? Pa znam da sam uporedo sa svima koji me uzimaju u usta u zavidnoj situaciji. Dok ce oni nastavit da truhnu u svojoj misijoj rupi ja odo dalje u nove pobjede i avanture

Ako se i o kome sralo, tracalo, blatilo, iznosilo lazi i gluposti, o meni se to radilo. I to ne zbog mojih postupaka i mana, neg uglavnom iz zavisti. Ja znam da je moja savjest cista, i ako sam ikad ista lose o nekome rekao (sto je bilo rjetko), to je bilo cisto moje misljenje koje mogu, na zahtjev, doticnima predocit u facu, nikad se nisam bavio iznosenjem prljavog vesa, a masala baba mahali ne fali, svi ste puni sranja do balcaka, valjda tako sebe uzdizete relativno okolini, sta ja znam, tesko je nac u sebi vrlina kad si na Balkanu. I na kraju, nedam nikom prednost da znaju sta mislim o njima, nek se jebu i misle sta sve znam i ne znam, ko je sta traco, kome i kada. Od mene hajra nece vidjet ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 01:24 
Moderator

LEJNA wrote:
Ali više nije ni bitno. :wink: Što se tiče toga "furačica"-mogu samo poručiti ovo- :lol: :lol: :lol: :lol: Gdje su ovi metalci i metalke sa foruma bili 1996,u Kuku, Buldogu,pred pozorištem ?Metal nisu ni poznavali,tad su tutu u rikverc gurali,a Lejna je i tada bila metalac i oblačila se isto,zako nek mi ga popuše i nek i dalje umiru od ljubomore,zna se ko je tu od početka! :D

1. taj topic nisam vidio, ili možda nije bio tog imena.
2. ne mrzim vas, što bi vas mrzio? dajte mi razlog
3. ja sam je prvi u rukverc gurao, i ponosim se tim, jer sam tad slušao Stonese. Sa 12 godina sam na Hipodrom zagrebački otišao da ih gledam...nezaboravno...
4. libija, mojne ba više tisra o balkanu, jedini ti o tome pričaš, i ispada da ti imaš kompleks jer si rođen ovdje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 01:34 

ne pricam ja o Balkanu, znas ti o kome ja pricam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 02:43 

LEJNA wrote:

Boze sacuvaj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 09:12 

jeretik wrote:
LEJNA wrote:

Boze sacuvaj...

Šta se ti javljaš,koji đavo?Ti si ovdje samo posmatrač i nemaš pojma o čemu se stvarno radi,nit znaš ikog od ovih ljudi uživo.Bolje ti je da šutiš i da svoje glupe komentare ostaviš nekom drugom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 10:51 

Djecojed wrote:
Ja sam vidio sve velike "ljudine" i kako sve cirkulise prosle godine, sve mi je bilo apsolutno jasno. I ne, nikad ne bih iznio nista licno na forumima, a fakat me i ne tangira dovoljno da bih se sa bilo kim raspravljo, iskreno. Zasto? Pa znam da sam uporedo sa svima koji me uzimaju u usta u zavidnoj situaciji. Dok ce oni nastavit da truhnu u svojoj misijoj rupi ja odo dalje u nove pobjede i avanture

Ako se i o kome sralo, tracalo, blatilo, iznosilo lazi i gluposti, o meni se to radilo. I to ne zbog mojih postupaka i mana, neg uglavnom iz zavisti. Ja znam da je moja savjest cista, i ako sam ikad ista lose o nekome rekao (sto je bilo rjetko), to je bilo cisto moje misljenje koje mogu, na zahtjev, doticnima predocit u facu, nikad se nisam bavio iznosenjem prljavog vesa, a masala baba mahali ne fali, svi ste puni sranja do balcaka, valjda tako sebe uzdizete relativno okolini, sta ja znam, tesko je nac u sebi vrlina kad si na Balkanu. I na kraju, nedam nikom prednost da znaju sta mislim o njima, nek se jebu i misle sta sve znam i ne znam, ko je sta traco, kome i kada. Od mene hajra nece vidjet ;)

I second this! Savrseno receno, bravo Emire!

Damire i Lejna :shock: - neko vas je jaaako lose nafilovo ili slago!

Cniostani - vise si ti napiso stvari osebi nego o meni.

I'm out, imam pametnijih poslova za obaviti, goodnight.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 14:01 

LEJNA wrote:
jeretik wrote:
LEJNA wrote:

Boze sacuvaj...

Šta se ti javljaš,koji đavo?Ti si ovdje samo posmatrač i nemaš pojma o čemu se stvarno radi,nit znaš ikog od ovih ljudi uživo.Bolje ti je da šutiš i da svoje glupe komentare ostaviš nekom drugom!

Draga Lejna,

Volim te.
Tvoj,

jeretik

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]