Isp'o Sapun wrote:
gledam ove slike, za neke od vas one imaju sentimentalnu vrijednost, ali za mene imaju i određenu poruku koja je tu kako jest. Kontam koliko je ova starija ekipa (vanja, lejna, damir, grosho, muamer, miki...) metalaca sretnija, i koliko su živjeli u nekom normalnijem vremenu od ovog današnjeg.
ÄŒesto sam priÄao sa nekima od njih, pa jebo te, vi ste ljudi koji imaju proÅ¡lost, koji imaju reći, mi smo bili tu, i radili smo to, sjećaÅ¡ se ovog ili onoga...vi ste jednostavno se naÅ¡li kroz tu muziku, koja je umjetnost, koja treba da bude druÅ¡tvena spona...vi ste po meni pravi metalci...
Ovo danas, Äega sam ja nažalost dio mi se samo gadi, i ima 2% mlaÄ‘e raje koja su okej, koja nisu seratori. Većina mlaÄ‘ih metalaca su govna koja ne zaslužuju da se nazivaju metalcima, i da, ovdje govorim o svim seratorima sa ovog foruma koja nekog prozivaju. Jaki ste mi metalci, mlaÄ‘a generacijo, kad ne možete Äestitati nekome na nekom uspjehu, ne možete reći da neki domaći bend valja, a da iz tog ne proizilazi ulizivanje u Å¡upak velikih razmjera i sve sliÄno.
Starijoj raji svaka Äast. Od starijih sam i uÄio, i nikad me neće to biti stid priznati, a danas kad vidim ove balavce kako seru po old skool ekipi, noge bi kido.
Da velika većina mlaÄ‘ih su nafurana,ljubomorna govna,kojima je ovo samo prolazna furka(Äast izuzetcima)i nemaju nikakvog poÅ¡tovanja prema starijima,jebote kako smo mi poÅ¡tovali stariju raju!!!Mene je ova ekipa prihvatila u druÅ¡tvo kad sam imala samo 12-13 godina i bila su to najljepÅ¡a vremena svi smo bili zajedno i funkcionisali smo perfektno!Nikad se neće vratiti vremena kad se izlazilo pred pozoriÅ¡te, petkom i onda pravac Kuk ,tad se uživalo i Å¡teta Å¡to viÅ¡e nije kao prije!Svaka Äast Å arane na postu!
Vanja upravu si nismo ni mi sveci,ali prema ovima...