Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 22:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ] 
Author Message
 Post subject: Gallery of suicide
PostPosted: 20. 10. 2005. 21:30 

Ovo je Bestof (zadnje 3 godine u Sarajevu).. najbolja raja na svijetu...

http://www.aida-vanja.com/Bestof/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 22:52 

ala ala joooj al bas gallery of suicide, sve gore do goreg, truhle maximus...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2005. 23:16 

libija jes ovo ti s krvi, iza grenjar pise, cini mi se.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2005. 00:51 

unsaved wrote:

hihihi,jes,jes,a jes vidio plavusana sto se uprasio??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2005. 01:46 

The_Chosen_One wrote:
unsaved wrote:

hihihi,jes,jes,a jes vidio plavusana sto se uprasio??

aha, iz pekare pravo na stage :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2005. 05:07 

mozda tu dvojcu vidite opet nekad na jednoj bini...ko ce ti ga znat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2005. 11:26 

Djecojed wrote:

kao drugi gitarista after oblivion-a :P
to bi volio vidjet....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2005. 11:48 

Slike su plahe!!! :lol: :lol: :lol: Posebno Muamer Colgate!!! :lol: :lol: :lol:
Bila su ovo predivna druženja! :wink: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2005. 14:09 

LEJNA wrote:
Posebno Muamer Colgate!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2005. 22:34 

unsaved wrote:
Djecojed wrote:

kao drugi gitarista after oblivion-a :P
to bi volio vidjet....

e to nes nikad, ne zato sto ja ne bi, neg zato sto iz sve snage nastojim da ne budem dovoljno kompetentan :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 10. 2005. 19:42 
Moderator

gledam ove slike, za neke od vas one imaju sentimentalnu vrijednost, ali za mene imaju i određenu poruku koja je tu kako jest. Kontam koliko je ova starija ekipa (vanja, lejna, damir, grosho, muamer, miki...) metalaca sretnija, i koliko su živjeli u nekom normalnijem vremenu od ovog današnjeg.
Često sam pričao sa nekima od njih, pa jebo te, vi ste ljudi koji imaju prošlost, koji imaju reći, mi smo bili tu, i radili smo to, sjećaš se ovog ili onoga...vi ste jednostavno se našli kroz tu muziku, koja je umjetnost, koja treba da bude društvena spona...vi ste po meni pravi metalci...

Ovo danas, čega sam ja nažalost dio mi se samo gadi, i ima 2% mlađe raje koja su okej, koja nisu seratori. Većina mlađih metalaca su govna koja ne zaslužuju da se nazivaju metalcima, i da, ovdje govorim o svim seratorima sa ovog foruma koja nekog prozivaju. Jaki ste mi metalci, mlađa generacijo, kad ne možete čestitati nekome na nekom uspjehu, ne možete reći da neki domaći bend valja, a da iz tog ne proizilazi ulizivanje u šupak velikih razmjera i sve slično.

Starijoj raji svaka čast. Od starijih sam i učio, i nikad me neće to biti stid priznati, a danas kad vidim ove balavce kako seru po old skool ekipi, noge bi kido.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 19:07 

Jarane, kontam ja tebe, ali svaka generacija ima svoje prednosti i mane.I prije rata u metal drustvu si imao neke ovakve pojave. To je neminovno. To sto neko mladji sere po starijoj raji, mozda imaju i pravo. Nismo ni mi saints.

Ono sto sam htio reci/pokazati ovom galerijom je jednostavno da je jos uvijek moguce u ovom gradu, drzavi dobro se zajebavat, druzit, slusat dobru muziku i sve to. Zadnje tri godine ovdje su mi fakat bile ekstre. Ne znam koliko jos cu biti ovdje, ali zbog ove ekipe, nadam se jos dugo vremena.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 20:14 

Isp'o Sapun wrote:
gledam ove slike, za neke od vas one imaju sentimentalnu vrijednost, ali za mene imaju i određenu poruku koja je tu kako jest. Kontam koliko je ova starija ekipa (vanja, lejna, damir, grosho, muamer, miki...) metalaca sretnija, i koliko su živjeli u nekom normalnijem vremenu od ovog današnjeg.
Često sam pričao sa nekima od njih, pa jebo te, vi ste ljudi koji imaju prošlost, koji imaju reći, mi smo bili tu, i radili smo to, sjećaš se ovog ili onoga...vi ste jednostavno se našli kroz tu muziku, koja je umjetnost, koja treba da bude društvena spona...vi ste po meni pravi metalci...

Ovo danas, čega sam ja nažalost dio mi se samo gadi, i ima 2% mlađe raje koja su okej, koja nisu seratori. Većina mlađih metalaca su govna koja ne zaslužuju da se nazivaju metalcima, i da, ovdje govorim o svim seratorima sa ovog foruma koja nekog prozivaju. Jaki ste mi metalci, mlađa generacijo, kad ne možete čestitati nekome na nekom uspjehu, ne možete reći da neki domaći bend valja, a da iz tog ne proizilazi ulizivanje u šupak velikih razmjera i sve slično.

Starijoj raji svaka čast. Od starijih sam i učio, i nikad me neće to biti stid priznati, a danas kad vidim ove balavce kako seru po old skool ekipi, noge bi kido.

Da velika većina mlađih su nafurana,ljubomorna govna,kojima je ovo samo prolazna furka(čast izuzetcima)i nemaju nikakvog poštovanja prema starijima,jebote kako smo mi poštovali stariju raju!!!Mene je ova ekipa prihvatila u društvo kad sam imala samo 12-13 godina i bila su to najljepša vremena svi smo bili zajedno i funkcionisali smo perfektno!Nikad se neće vratiti vremena kad se izlazilo pred pozorište, petkom i onda pravac Kuk ,tad se uživalo i šteta što više nije kao prije!Svaka čast Šarane na postu!

Vanja upravu si nismo ni mi sveci,ali prema ovima...
:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 20:32 

pa mozda su ova sadnjsnja "starija" raja prije isto bili nafurani,ljubomori,seratori itd. ko zna...?
svako mal pocinje...
mene bas interesuje ko ce od ove "mladje" generacije (gdje sam i ja) za 3-4 godine isti biti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 20:44 

Bad::Brain wrote:
pa mozda su ova sadnjsnja "starija" raja prije isto bili nafurani,ljubomori,seratori itd. ko zna...?
svako mal pocinje...
mene bas interesuje ko ce od ove "mladje" generacije (gdje sam i ja) za 3-4 godine isti biti...

Ima šupaka i u starijoj raji,niko nije svetac kako Vanja kaže,ali bogami našoj generaciji se ima čemu i zaviditi! :twisted: Uvijek je bilo ljubomore između ljudi,ali vjeruj mi tada je bilo manje i bilo nam je punoooooooo bolje,valjda nas je bilo i manje i svi smo poznavali jedni druge i bili smo svi zajedno i stariji i mlađi...

Što se tiče ovih mlađih-živi bili pa vidjeli!(velika većina će se uozbiljiti kad krene na fakultet,jer će tada biti odrasli,ozbiljni i ostavit će glupe pubertetske furke iza sebe!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 02:22 

za klince i njihovo misljenje evo ovo 8=====D

jebat hin, ja sam se sa tom rajom upoznao preko metala i osto radi svega ostalog na kraju, nije mi bitno jel neko mladji il stariji od mene, samo jel se zna dobro zajebavat i ne kenjat puno ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:54 

Djecojed wrote:
nije mi bitno jel neko mladji il stariji od mene, samo jel se zna dobro zajebavat i ne kenjat puno ;)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]