Da ja dam svoj kriticki osvrt.
Bilo mi je super na koncertu i bas mi je drago kaj sam upoznala ljude i veliki pozdrav svima
Pjevac je imao veliki i jako vidljivi izrast nepofarbane sijede kose. Mislim, to se vidlo golim okom s druge strane dvorane. To si ne bi smel dopustiti jer je ostatak kose bil dug i tamne boje. A i on je neki frontmen i faca. GROZNO!
Gitarist, basist i bubnjar su odlicni. Petrucci izgleda fakin hot, bas sam se zacudila kak se dobro drzi. Ima neki nju metal, skater look s zblajhanom kosom i voskom, al majica je bila lijepa. Ko bi mu rekel da je u bendu tak dugo, izgleda mladje i jako dobro. Znaci vrlo pozitivna ocjena
Pjevac ima prezenskasti glas, i ne vjerujem da je to zbog razglasa. Po mojem ukusu bi trebal biti dublji. A stil oblacenja ubiboze + nepofarbani izrast. Ofucani gay dedek.
Klavijaturist je bil dobar, al jebeno predosadan. Za moj ukus je to prevec klavijatura, pogotovo njegove solo dionice. To djeluje preusminkano i ne svidja mi se bas. Pogotovo dok su znali predugo zastraniti u instumentale u kojima dominiraju klavijature. Uz to tip smesno izgleda celav s dugim zulufima.
Bubnjar je kul i pun energije, djeluje veselo. Al ona marama na glavi mu nije pasala. Bolje je izgledal bez nje. Ovak me podjecal na ostarjelog rokera koji celavost i bore skiriva s maramom i tamnim naocalima.
Basist dobro i svira i normalno izgleda.
Dakle, to je to.
Beaty & style by Ofca