Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 30. 06. 2025. 10:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 03:42 

bio
pio
duvo
došo

wow :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 03:43 

hahaha plivas mi svabo cvancigu na prvom odmoru, kupi trave da se obveselimo...hocemo slike i reakciju, zvanicnu tojest....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 03:49 

hajte ba kurvetine jedne de recte kako vam bi na komcertu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 03:53 

Libijac bilo je preludo kad se edo suto mozes misliti samo si nam ti falio pozeli li smo te zajebavat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 03:57 

eki, pizde, jebo vas tito mahniti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 04:10 

Ravager wrote:
bio
pio
duvo
došo

wow :D

:D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 06:37 

Bad::Brain wrote:
El Foxinho wrote:
Avenger wrote:
izgubio sam vjeru u prevoznike...........
sjebo me jaran s kojim sam trebao dochi....
propustiti cu najveci dogadjaj koji se desio u bosni u zadnje vrijeme
mrzim sve na svijetu, svi su krivi

ne seri, da ZBILJA zelis ic nasao bi nacina.

sto jes jes

nije bio problem otici, nego vratiti se.
nisam imao s kim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 09:38 

usamljena_u_gomili wrote:
HoÄŒu slike !

i ja bih rado...
vera ?!?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 10:09 

Surgeon wrote:
Koncert je bio žešce ludilo bilo je svega, naj smješnije je kad je nakav tuzlak strgno lazaru pentagram sa prsa i on se zaletio za njim u raju spuco ga i uzo ga nazad i poslije koncerta ga opet opalio, pa se pobiše sarajlije i tuzlaci, a zadnja pjesma je najveca budalaština 15 ljudi na bini ono nema nigdje na svijetu. Sve u svemu prelud provod u uæmalom Sarajevu.

Pa nije bilo tako.
Taj americki seljak je pao na doticnog tuzlaka, koji nije imao nikakve veze sa pentagramom ili bilo cime. Jednostavno se nasao tamo. Poslije ga je dosao pitati zasto je skocio na njega, ali u tom je trenutku americki seljo udario tog doticnog. Imena namjerno izostavljam. Da spomenem rasisticke izjave doticnog americkog selje: poput fuck off, nigger i sl.

I jebo ga pentagram u guzicu. Tip je kreten, i strasno je to da se ponasa kao 10-godisnje dijete kojemu se uzeli najdrazu igracku. Idiot. A opet...sta ocekujes od takvog kretena.

http://i17.photobucket.com/albums/b60/i ... 0_1643.jpg

Jos slika danas poslijepodne, ili sutra

Last edited by shadowsfall on 01. 11. 2005. 15:33, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 11:11 

Thatguy wrote:

Pa nije bilo tako.
Taj americki seljak je pao na doticnog tuzlaka, koji nije imao nikakve veze sa pentagramom ili bilo cime. Jednostavno se nasao tamo. Poslije ga je dosao pitati zasto je skocio na njega, ali u tom je trenutku americki seljo udario tog doticnog. Imena namjerno izostavljam. Da spomenem rasisticke izjave doticnog americkog selje: poput fuck off, nigger i sl.

I jebo ga pentagram u guzicu. Tip je kreten, i strasno je to da se ponasa kao 10-godisnje dijete kojemu se uzeli najdrazu igracku. Idiot. A opet...sta ocekujes od takvog kretena.

Bog te jebo o čemu ti pričaš?
Čovjeku je otkinut pentagram i pramen kose.Dok mu je dotični kidao pentagram čovjek je svirao i zamisli kako bi ti reagirao da ti se neka budala objesi svom težinom oko vrata,a lanac ti se ureže i još ostaneš bez komada kose.Bogami ,po mome dotični je dobro i prošao.
Uostalom,to je njegovo vlasništvo i od kud kome pravo da mu kida bilo šta,bio to pentagram,križ ili koji kurac.

A i po čemu je "tip" kreten?Po tome što je cijelo vrijeme bio čovjek i šetao među ljudima i razgovarao najnormalnije i nije glumatao rock stara.Niko ga nije jebao 5% dok nije došao na binu,tek je tada skontano ko je on.Daj molim te,ne seri...

Sve u svemu,iako nisam prelud za Vitalima,odlična svirka i savršeni muzičari,kao i scenski nastup.Respect totalni!Tako izgleda Metal bend na stageu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 11:57 

večeras...

Let The Killing Begin

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 12:07 

Djecojed wrote:
hahaha plivas mi svabo cvancigu na prvom odmoru, kupi trave da se obveselimo...hocemo slike i reakciju, zvanicnu tojest....

hahahh cuj svabo...
al nije jos nista gotovo... to sto su se pobili je normalno... nigdje ja nevidim allahove ruke da su upletene...
al et nema veze... bice trave 100% hhehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 12:32 

D.K. Warslut wrote:
Thatguy wrote:

Pa nije bilo tako.

Čovjeku je otkinut pentagram i pramen kose.Dok mu je dotični kidao pentagram čovjek je svirao i zamisli kako bi ti reagirao da ti se neka budala objesi svom težinom oko vrata,a lanac ti se ureže i još ostaneš bez komada kose.Bogami ,po mome dotični je dobro i prošao.
Uostalom,to je njegovo vlasništvo i od kud kome pravo da mu kida bilo šta,bio to pentagram,križ ili koji kurac.

A i po čemu je "tip" kreten?Po tome što je cijelo vrijeme bio čovjek i šetao među ljudima i razgovarao najnormalnije i nije glumatao rock stara.Niko ga nije jebao 5% dok nije došao na binu,tek je tada skontano ko je on.Daj molim te,ne seri...

Sve u svemu,iako nisam prelud za Vitalima,odlična svirka i savršeni muzičari,kao i scenski nastup.Respect totalni!Tako izgleda Metal bend na stageu!

kako god, izgleda da je taj americki kreten moro na nekome da iskali bijes, pa je naletio na pogresnog lika nakon svirke. amer je pao s bine pa svalio da ga je neko povuko za pentagram. heh. nisam vidio mozda i jeste, al to definitivno nije uradio tuzlak kojeg je taj vitalac nakon koncerta opalio. jos je i svima prisutnim prijetio i nazivao kojekakvim imenima. jel to nacin da se ponasa prema fanovima. ko god hoce nek ga dize u zvijezde, ali on je dno ljudskog roda. sretan je sto je prezivio tu noc.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 13:24 

Jebga nezna se kome vjerovat!!! ja sam sam vidio kad je lik skocio na coeka, mislio sam da ce ga spresovat kad je pao na njege, i mislim fakat da je ispo konj pravi, cuj skocio na lika i onda ga poceo udarat sakama po glavi!!!!! Da jos bolje bude poslje se pomarisu Tuzlaci i Sarajlije!!!!! ovo dalje nisam vidio pa neznam...
A sto se tice svirke bila dobra, ToxicDeath je fakat razvalio predobro su svirali....
Forlorn Legacy bili bolji jedno 100 puta neg na United-u, sam sto je raja bila pravo pravo.... glupa, razocaro sam se, sve neki troo al u kurcu!!!
Italiani legende po meni bili najbolji!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 13:31 

kolko je ljudi bilo...???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 14:17 

Genghis Kahn wrote:
Forlorn Legacy bili bolji jedno 100 puta neg na United-u, sam sto je raja bila pravo pravo.... glupa, razocaro sam se, sve neki troo al u kurcu!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 14:31 

Insomnior wrote:
D.K. Warslut wrote:
Thatguy wrote:

Pa nije bilo tako.

kako god, izgleda da je taj americki kreten moro na nekome da iskali bijes, pa je naletio na pogresnog lika nakon svirke. amer je pao s bine pa svalio da ga je neko povuko za pentagram. heh. nisam vidio mozda i jeste, al to definitivno nije uradio tuzlak kojeg je taj vitalac nakon koncerta opalio. jos je i svima prisutnim prijetio i nazivao kojekakvim imenima. jel to nacin da se ponasa prema fanovima. ko god hoce nek ga dize u zvijezde, ali on je dno ljudskog roda. sretan je sto je prezivio tu noc.

Doticni jest covjeku otkinuo pentagram, bio sam iza njega cijelo vrijeme i s razlogom je dobio batine.
A i ovaj kad je skocio na njega mene je kresn'o cizmom u nos majku mu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 15:13 

EatenBackToLife wrote:

Doticni jest covjeku otkinuo pentagram, bio sam iza njega cijelo vrijeme i s razlogom je dobio batine.
A i ovaj kad je skocio na njega mene je kresn'o cizmom u nos majku mu...

Ta glupava orglica jest mozda otkinuta, ali nehotice. Stajao sam 1m sa strane na bini, i znam da ovaj nije imao nista sa padom onog kretena u publiku. Ovaj momak ne pravi sranja. Uostalom, kad sam pricao poslije sa ovim Lazarom, ili kako mu je vec ime, glupan se pravdao da su mu htjeli !ukrasti! ogrlicu. :roll: Skoro da nije zaplakao.

Pa pobogu, sta ce ovom tipu necija ogrlica? Niti fura takva sranja niti mu treba to u zivotu. Barem ja znam, jer sam skoro svaki dan s njim.

Medjutim, ostaje pitanje sta je bilo pa da je onaj konj pao u publiku? Ne, onaj ga NIJE povukao, da jednom za sva vremena svrsimo s ovime, i nije mu namjeravao uzeti pentagram. Ne branim nikoga, ali onaj me Amer stvarno razocarao. Pa valjda svih ovih godina postao svjestan sta se sve moze desiti na ovakvom koncertu. Prije nastupa bio je super, zajebavao se sa svima, ali na zalost, onda je pokazao svoje pravo lice. Pogotovo sa svojim rasistickim izjavama i svojom reakcijom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 15:19 

D.K. Warslut wrote:

Bog te jebo o èemu ti prièaš?

Pricam o normalnim stvarima sa objektivnog stajalista. I nasa rasprava ovdje prestaje. Iako nisam vjernik, nema potrebe da ovako zapocinjes komentare.

Pozdrav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 15:40 

Genghis Kahn wrote:

ne kontam fakat zašto je ovaj bend bio tako izignorisan??? publika sa ponijela kao da svira neki totalno neinteresantni amaterski bend, najviše su me iznervirali debili koji su sjedili na bini leđima okrenutim bendu:twisted: svaka čast pjevaču što se suzdržao neke agresivnije reakcije i samo ih javno ismijao nazivajući ih tetkicama. ja na njegovom mjestu bi se zaletio i pokupio ih stalkom za mikrofon u najmanju ruku. sharan ima slike dotičnih tako da će biti maksimalno izofirani nadam se!!!

ljudi bilo malo, možda 200 al je još sramotnije za sarajlije što su koncert izvadili ljudi iz tuzle, lukavca, travnika i drugih gradova.

gitarista vitala je povučen u publiku i to je fakt!!! pentagram možda ima od brata koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći ili od bivše žene, kako god očigledno je da mu puno znači i ja to cijenim! takvi incidenti su izgleda na žalost postali tradicija u sarajevu, sjetite se catharsisa i još milion sličnih primjera...
tuča je bila smiješna ali je malo falilo da nastane masovni belaj...
bendovi su stvarno bili prejebeni, svjetski ali publika je iskreno ko za kurac!!!
jedina pozitivna stvar je bila kad su dino, pitar, edo i ekipa pokušavali napraviti neku vrstu braveheart-a, to je bio vrhunac...
sve u svemu ja zadovoljan

Last edited by Still Cyco on 01. 11. 2005. 17:34, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]