Genghis Kahn wrote:
Forlorn Legacy bili bolji jedno 100 puta neg na United-u, sam sto je raja bila pravo pravo.... glupa, razocaro sam se, sve neki troo al u kurcu!!!
Italiani legende po meni bili najbolji!!!!
ne kontam fakat zaÅ¡to je ovaj bend bio tako izignorisan??? publika sa ponijela kao da svira neki totalno neinteresantni amaterski bend, najviÅ¡e su me iznervirali debili koji su sjedili na bini leÄ‘ima okrenutim bendu:twisted: svaka Äast pjevaÄu Å¡to se suzdržao neke agresivnije reakcije i samo ih javno ismijao nazivajući ih tetkicama. ja na njegovom mjestu bi se zaletio i pokupio ih stalkom za mikrofon u najmanju ruku. sharan ima slike dotiÄnih tako da će biti maksimalno izofirani nadam se!!!
ljudi bilo malo, možda 200 al je još sramotnije za sarajlije što su koncert izvadili ljudi iz tuzle, lukavca, travnika i drugih gradova.
gitarista vitala je povuÄen u publiku i to je fakt!!! pentagram možda ima od brata koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći ili od bivÅ¡e žene, kako god oÄigledno je da mu puno znaÄi i ja to cijenim! takvi incidenti su izgleda na žalost postali tradicija u sarajevu, sjetite se catharsisa i joÅ¡ milion sliÄnih primjera...
tuÄa je bila smijeÅ¡na ali je malo falilo da nastane masovni belaj...
bendovi su stvarno bili prejebeni, svjetski ali publika je iskreno ko za kurac!!!
jedina pozitivna stvar je bila kad su dino, pitar, edo i ekipa pokušavali napraviti neku vrstu braveheart-a, to je bio vrhunac...
sve u svemu ja zadovoljan