Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 01:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 14:33 
Moderator

Uriel wrote:
Astrofaes wrote:
Uriel wrote:

Goticarke su izraz koji se koristi u HR metalaca vec poduze, pa koliko god bio smjesan jebiga dobro pristaje ovim klinkama..no ja ih osobno zovem sismisarke... imaju li ogledalo doma jebote kamen?

Kolega Uriel, zaboravili ste da su one vampiri i da se iovako ionako ne vide u ogledalu. :D

aha... i'm beautiful no matter what they say... :lol:

ali ima i lijepih, straight goticarki, no one su uobrazenije od satane himself!

vecina njih glupe kucke, imaju po 17-18-19-20, i nadole, a frigidne. jeba te pas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 15:05 

KoldVoid wrote:
naucno je dokazano da je homoseksualnost psihicki poremecaj.

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 15:26 

Homosexualizam nije produkt "novijeg" vremena; on postoji otkako je i ljudi i zivotinja, pa se i o tom moze naci u nauci (inace, ne znam koja to nauka tvrdi da se radi o poremecaju). Razlika sad i nekada ranije je u tome sto danas ljudi mogu otvorenije pokazati svoje potrebe a da ne budu diskriminirani, tuceni, primorani na druge odnose radi familije i drustva i sl. Ali i te slobode su razlicite od drustva do drustva, pa nam se zato drugi cine 'bolesnijim' od nas. Lezbejstvo se kod nas donekle hipokriticno tolerira, ali gay muskarcima je vjerovatno puno gore.

U principu me ne zanima jesu li ljudi hetero, homo ili bi, da li su to stvarno ili samo experimentiraju, jer to je svacija privatna stvar, ali mi smeta kad je neko pretucen ili nema prava zbog toga sto nije hetero. Takodjer, ima i ljudi koji su ulazili, i dalje ulaze, u hetero veze i brakove da bi prikrili svoju orijentanciju. Sta je to nego odraz bolesnog drustva i nacina na koji sankcionise ponasanje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 15:36 

varga wrote:
KoldVoid wrote:
naucno je dokazano da je homoseksualnost psihicki poremecaj.

:D

sjetih se pjesme od jebenog LET3... PNNK(AZNNK)
pedere nabijem na kurac a zene na kitu
HAHAHAHHA

amita wrote:
treba osjetit nesto drugacije, opipati ono sto nemam Twisted Evil
sve sto nemas ja cu ti podariti HASHHAHAHAHHAHAH

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 16:28 

Fakat ko je to dokazao da je homoseksualnost poremecaj!

Hocu izvore, sad kad me vec vuces za jezik. A onda ces dobit rebuttal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 16:55 

Evo dok Libijac kopa po website-ima kriscanskih grupa, ovo je sta pisu naucnici sa American Psychological Association:

http://www.apa.org/pubinfo/answers.html

Libijac, do yourself a favor, uzmi predavanje iz psihologije, gender studies ili nesto slicno. Provaljujes se...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 17:14 

Oh come on.. takodjer nisam homofob, al da homosexualnost nije bolest..? sasvim normalno, 'experimentiraju' samo..? e haj ih fino strpaj sve u jednu drzavu bez vanjskih kontakata.. Pa ako je normalno/prirodno prezivjeti ce, zar ne..? Sure..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 17:34 

arch, ne kontam sta si htio reci... da je bolest ako ne mozes ili ne zelis razmnozavati se? u svakom slucaju, nauka nam vec pokazuje da se ne radi o bolesti... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 17:55 

Hocu reci da nije prirodno.. s razlogom postoje dva spola na svijetu.. vrlo prakticnom i nadasve funkcionalnom razlogu.. E sad to sto si neko utuvi sebi u glavu da to funkcionira na neke druge nacine, to je druga stvar.. meni je cisti poremecaj i narusavanje prirodnog toka stvari, a ne neko opredijeljenje.. a i svejedno ne mogu shvatiti da neko musko pored zenske ljepote moze uopce razmisljati o alternativnim solucijama, kamoli poduzeti nesto u vezi toga..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 19:17 

psihicka bolest koja se odražava i kao fizicki poremecaj.. nemoucnost da ti se , jel.. digne na zensku :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 20:14 

dzamijski miševi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 20:15 

Gunsy wrote:
psihicka bolest koja se odražava i kao fizicki poremecaj.. nemoucnost da ti se , jel.. digne na zensku :P

meni se dize na zenske DEFINITIVNO hehhehee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 22:23 

daj pa gdje ste vidjeli da konj na konja skace???
normalno da je poremecaj, nije u skladu sa prirodom, a to sto tvrdite da je normalno jeste, isto kao sto je i normalna celebralna paraliza i mongoloidnost tako i homoseksualnost....nemam licno neku fobiju od toga da mrzim homoseksualno orijentisane ljude...ali cinjenica stoji da je to poremecaj pa sad kako ce to neko interpretireti i kojim imenom zvati to ostaje na licnom izboru ali ono sto kazem jeste da se taj poremecaj "siri" i da ne znam kakva nas buducnost ocekuje ako muski budu s muskima a zenske sa zenskima.....kamo potomstvo???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 22:47 

ja sam vam dao link sa naucnim informacijama. ove sve ostalo je cista homofobija zasnovana na crkveno/dzamijskom predavanju, neznanju i stereotipima. I ja sam isto tako govorio sve pedere u kavez, bjezte od mene, itd dok nisam stigao na college i upoznao te ljude (muske i zenske i one izmedju). I zahvalan sam za ta poznastva jer su me fakat prosvijetlila bar u jednoj stvari u kojoj sam bio totalni zatucanko.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 22:52 

ma može svatko pricati da su moja razmisljanja primitivna, zadrta i neliberalna.. znanstvena istrazivanja se provode stotine godina, ali niti jedno jos nije u potpunosti uspjelo dokazati sto je to homoseksualnost.. e dokle god ne dokažu, ja cu se drzati svojeg instinkta i stajališta. za mene je to protivno covjekovoj prirodi.. kao sto rekoh - nasa je osnovna uloga reprodukcija. s 2 ista spola , to je jos uvijek nemoguce..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 23:11 

Å to konzervativci isplivavaju :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 23:21 

droljo, to su sve samo pretpostavke.. ništa od tih istraživanja nije utemeljeno.. svaki covjek na drugaciji nacin tumaci homosexulanost - ovisno u kakvoj je sredini odgajan i u kakvoj je zajednici živio.. jer to, naravno, najvishe utjece na izgradnju stavova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2005. 23:49 

Dr0ljAt0r wrote:
:? ja odustajem..
jebte se skim i kako hocete..

Ovo je trebao da bude i prvi i zadnji post na ovoj temi.
Ne samo tvoj nego svakog od nas...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 11. 2005. 01:00 

Gunsy,

APA je organizacija kojoj skoro svi americki psiholozi i psihijatri pripadaju. Stavovi koje oni izraze ne padnu im napamet sad-pa-sad vec su utemeljeni klinickim radom i studijama koje se rade godinama ako ne i decenijama.

Naravno, svi imate pravo na svoje misljenje. Ali nije lose upoznat se sa cinjenicama i onda formirat stav, a ne samo povlacit ono sto proizlazi iz kulture. Evo jos jedan takav blentav primjer - propuh! Samo u ovik krajevima je propuh (otvoren prozor u autu ili tramvaju u sred ljeta) problem. Ljudi vjeruju da to nije dobro i ako nema nikakvog konkretnog dokaza za to. Ali eto, ljudi u to vjeruju i za sljedecih 100 godina cemo se vozit u smrdljivim, znojavim tramvajima sa zatvorenim prozorima. Aferim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 11. 2005. 01:03 

ma sve to stoji.. ali ponavljam, to su samo pretpostavke! dakle, 70% tocne, 60% tocne.. nije važno! to nisu cinjenice i ništa jos nije dijagnosticirano jer reci da je homosexualnost bolest pokrenula bi lavinu etickih i moralnih pitanja u svijetu..nastao bi kaos. tko zna, možda su i oni sami dosli do konkluzije da je to bolest, odnosno poremecaj, ali im se doslovce ne isplati šokirati javnost...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]