Quote:
There are numerous theories about the origins of a person's sexual orientation; most scientists today agree that sexual orientation is most likely the result of a complex interaction of environmental, cognitive and biological factors.
Oh jesus, bolesti i razvojni poremecaji nikako nikad nisu rezultat kompleksnog mjesanja navedenih faktora. Daj Vanja procitaj malo izmedju jebenih eufemizama, znas kako stvari pice ovdje. Koliko se to razlikuje od definicije ljudi koji pate od bilo cega?
Fobije, hormonalni imbalans, pizde materine, sve je to isto, hemija ljudskog bica zar ne. Sad cinjenica je da je 99% populacije planete kardinalno retardirano, pa ti ljudi moraju prolaziti kroz svasta. Ja nemam predrasuda prema njima, dok god me se klone na seksualnoemocionalnom planu. Imam par prijatelja, prilicno bliskih koji su jebeni totalni gejevi u rudo nurejev kalupu, i nemam problema sa njima. Nije to poenta, poenta je da danasnja nauka ne smije reci svoje dosadasnje nalaze. Psihologija, je bar meni, kao covjeku primarno okruzenim kompleksnom matematikom, krajnje empiricna nauka. Po svakoj danasnjoj definiciji i nalazu (ma koliko jadan on bio i neadvekatan) ja na tu situaciju gledam tako.
Crkva, Dzamija i Brak, su fenomeni koji su cvrsto vezani uz ljudski razvoj i uspjeh. Zato se intelektualni pacovi i boje postavljati pitanja i argumente tim pravilima. Homoseksualizam je kontradiktoran tim nacelima, pa za to i pati. Jebiga, njihov svjet, ne moj....