Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 01:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: KAKO PRIMITIVNO !!!
PostPosted: 13. 01. 2006. 18:09 

Ne znam jel bila ova tema ikada ili slicna ali hajd. Svaki dan vidimo neku situaciju i pomislimo kako primitivno. Recimo ja sam u zadnje vrijeme bio svjedok takvih primitivnih situacija. Nedavno se otvorila pivnica na istom mjestu gjde je ranije bila neka seljacka birtija gdje su se case razbijale vec u po podne. ranije je redovno drmo shaban i ekipa a sad se tu mogu cuti fini prizvuci rocka i metala. i tako jednog suncanog dana sjedimo u pivnici kad ce ti neka seljanka uci unutra i zaprepastit se i izustit sljedece rijeci : " Hoooj sto su urodili ovdje, jel ovo sad vise nema norodnjaka , sve zabavnjaci ( a upravo svira whitesnake ) ????? "

HAHAHAHAHAHAHA
kako primitivno !!!

eto , takve situacije zelim cuti a i vise .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 18:26 
Nista cudno! To je kod nas vise nego normalno. Jebga!

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 19:38 

Inace nemam ovo naviku radit ali.. daj se nauci pisat i izrazavat.
Izgubila sam volju za citanjem nakon prve tri rijeci... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 19:46 

izražavati

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 20:24 

POCHEO SAM DA PISHEM JAKO DUGACHAK POST NA OVU TEMU ALI SAM GA IZBRISAO....
JEDNOSTAVNO MISLIM DA JE VAZHNIJE DA SE KONCETRISHEMO NA SEBE I NA LJUDE ZA KOJE MISLIMO DA SU NORMALNI....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 20:58 

compi wrote:
izražavati

Ovo je najgluplji i najstariji stos za spustit nekome. Nauci nove fore jer na ovaj nacin jedino sebi radis sramotu. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 21:03 

Ravenlea, mogla bi se ti naucit IZREZIVATI, al ono, klinciki precizno, predlazem da krenes od grkljana.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 21:11 

Ne znam sta ti to treba u zivotu. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 21:18 

Bolje ljude podjebavat neg u dosadi gubit dane ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 21:42 
KoldVoid wrote:
Bolje ljude podjebavat neg u dosadi gubit dane ;)

Ti's moj car!

That ones for the game!

1 : 0 za Emira, kralju, dobro joj reče, smile od uha do uha :D

Hej, nek ovaj papan od Megadeth fana skonta da njegove primjedbe nisu zanimljive, jer je i on sam obična seljačina kojoj se ruga!

On ne konta da je taj čovjek izlazio u tu bivši kafanu vjerovatno dok je on ronio u utrobi svoje mamice, a taj čovjek je reko svoje, samo što on to ne može uzet kao šalu, zajebanciju; pusti čovjeka nek pije, to je njegovo dobro pravo kao alkos; kako bi tebi smetalo da uđeš negdje i tražiš posrani Whitesnake, a onda ti neko kaže "Nos' se u pizdu maternu!"

Da si bio kakva faca reko bi mu to da je seljačina u lice; a ko uopšte otvori taj kafić na temelju birtije; što ne napravite grad na temelju paganskog groblja, ili bolnicu na temeljima leševa djece?

Idioti, idite u Ameriku, dalje odavde!

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2006. 22:34 

Quote:
Idioti, idite u Ameriku, dalje odavde!

to sad ja idiot? :evil: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2006. 01:44 
Administrator

Stvarno bez zajebancije i ja bih se bunio da zatvore moju birtiju u koju dolazim 100 godina, pijem i u kojoj se okuplja uvijek ista raja pa i ako se slusaju narodnjaci i ako je svijet pijan do u podne (pa jel' birtija ili nije?).
Jos da imam svoju birtiju.. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2006. 02:06 

Pa sta

(...aMITa..., dobre ti sise)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2006. 02:08 

Quote:
(...aMITa..., dobre ti sise)

ma nisi ti jos nista vidio :P :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2006. 09:53 

Jah vidis Boro, bacio si sasvim drugo svjetlo na predmet. Dobro, malo drugacije svjetlo je na mene bacio moj crveni akrilni bong, al fakat...

Mislim, kad se sjetim Groshe i onog starog sminkerskog kluba i njegovog akta samoubilackofekalnog terorizma....kako se u pravim urbanim sredinama izrazava protest, recimo u jednom Rio de Janeiru kad se otkaze kakav koncert il kad miljeni FK zajebe u Buenos Airesu :D...Ali ipak Melechesh je upravu, kako primitivno od nekog naseg brdje da mjesto im "jebe mater hasisarsku", instinktivno, jebotealah, pokusa se pravit civilizovan i okarakterise Whitesnake kao "zabavnjake".:lol:

Al ja bih samo volio znat sta su Whitesnake ako nisu usrani zabavnjak i to samo takav iz vrhunske ere kad je Koral, il bozedragi, JX stajo ispred svakih vrata.;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2006. 17:28 
KoldVoid wrote:
Jah vidis Boro, bacio si sasvim drugo svjetlo na predmet. Dobro, malo drugacije svjetlo je na mene bacio moj crveni akrilni bong, al fakat... :lol:
Mislim, kad se sjetim Groshe i onog starog sminkerskog kluba i njegovog akta samoubilackofekalnog terorizma....kako se u pravim urbanim sredinama izrazava protest, recimo u jednom Rio de Janeiru kad se otkaze kakav koncert il kad miljeni FK zajebe u Buenos Airesu :D...Ali ipak Melechesh je upravu, kako primitivno od nekog naseg brdje da mjesto im "jebe mater hasisarsku", instinktivno, jebotealah, pokusa se pravit civilizovan i okarakterise Whitesnake kao "zabavnjake".:lol:

Al ja bih samo volio znat sta su Whitesnake ako nisu usrani zabavnjak i to samo takav iz vrhunske ere kad je Koral, il bozedragi, JX stajo ispred svakih vrata.;)

Blessed be thy BONG, you crappy little weedsmokea! :D

Ja jedino što sam bacio na ovaj "predmet" je bila drkica, od smijeha i bolesti, jer seljaKi opet preuzimaju svoje birtije koje su im oduzeli kapitalistička govna!Sva moć je u SELU!Vratite se zato svi opet u svoja sela!

Da si se sjetio da to poneseš vamo kad budeš dolazi.jest da nisam prijatelj neprirodnih supstanci, al acryl je zakon! :wink:

Whitesnake nikad i nisu bili ništa drugo doli usranog pop rocka, šminka metal-almost-alike-sounda, koji se sad u Markiju pušta između najnovijih techno-rave-trance hitova i BEP-sa.JA ne podržavam papanluk, al sam na strani brđe, jer kako sam jednom pročito i uzeo zdravo za gotovo:

BRĐANI ĆE VLADATI SVIJETOM!

(Libija, to je stara škola, al to je sad prošlo!)

Image

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2006. 17:32 

Otkrivanje tople vode

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 01. 2006. 17:46 

Ravenlea wrote:
compi wrote:
izražavati

Ovo je najgluplji i najstariji stos za spustit nekome. Nauci nove fore jer na ovaj nacin jedino sebi radis sramotu. :)

Mošeš se vaditi sada koliko hoćeš ali...

Profile  

Post subject: Re: KAKO PRIMITIVNO !!!
PostPosted: 17. 01. 2006. 15:08 

melechesh wrote:
Ne znam jel bila ova tema ikada ili slicna ali hajd. Svaki dan vidimo neku situaciju i pomislimo kako primitivno. Recimo ja sam u zadnje vrijeme bio svjedok takvih primitivnih situacija. Nedavno se otvorila pivnica na istom mjestu gjde je ranije bila neka seljacka birtija gdje su se case razbijale vec u po podne. ranije je redovno drmo shaban i ekipa a sad se tu mogu cuti fini prizvuci rocka i metala. i tako jednog suncanog dana sjedimo u pivnici kad ce ti neka seljanka uci unutra i zaprepastit se i izustit sljedece rijeci : " Hoooj sto su urodili ovdje, jel ovo sad vise nema norodnjaka , sve zabavnjaci ( a upravo svira whitesnake ) ????? "

HAHAHAHAHAHAHA
kako primitivno !!!

nista cudno,svjedok sam tih situacija svaki dan.u vlastitoj kuci.

Profile  

Post subject: Re: KAKO PRIMITIVNO !!!
PostPosted: 17. 01. 2006. 17:21 

Warheart wrote:
melechesh wrote:

HAHAHAHAHAHAHA
kako primitivno !!!

nista cudno,svjedok sam tih situacija svaki dan.u vlastitoj kuci.

hahahaha :D :D :D :D :D :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]