KoldVoid wrote:
Jah vidis Boro, bacio si sasvim drugo svjetlo na
predmet. Dobro, malo drugacije svjetlo je na mene bacio moj crveni akrilni bong, al fakat...
Mislim, kad se sjetim Groshe i onog starog sminkerskog kluba i njegovog akta samoubilackofekalnog terorizma....kako se u pravim urbanim sredinama izrazava protest, recimo u jednom Rio de Janeiru kad se otkaze kakav koncert il kad miljeni FK zajebe u Buenos Airesu

...Ali ipak Melechesh je upravu, kako primitivno od nekog naseg brdje da mjesto im "jebe mater hasisarsku", instinktivno, jebotealah, pokusa se pravit civilizovan i okarakterise Whitesnake kao "zabavnjake".

Al ja bih samo volio znat sta su Whitesnake ako nisu usrani zabavnjak i to samo takav iz vrhunske ere kad je Koral, il bozedragi, JX stajo ispred svakih vrata.

Blessed be thy BONG, you crappy little weedsmokea!
Ja jedino Å¡to sam bacio na ovaj "predmet" je bila drkica, od smijeha i bolesti, jer seljaKi opet preuzimaju svoje birtije koje su im oduzeli kapitalistiÄka govna!Sva moć je u SELU!Vratite se zato svi opet u svoja sela!
Da si se sjetio da to poneseš vamo kad budeš dolazi.jest da nisam prijatelj neprirodnih supstanci, al acryl je zakon!
Whitesnake nikad i nisu bili niÅ¡ta drugo doli usranog pop rocka, Å¡minka metal-almost-alike-sounda, koji se sad u Markiju puÅ¡ta izmeÄ‘u najnovijih techno-rave-trance hitova i BEP-sa.JA ne podržavam papanluk, al sam na strani brÄ‘e, jer kako sam jednom proÄito i uzeo zdravo za gotovo:
BRÄANI ĆE VLADATI SVIJETOM!
(Libija, to je stara škola, al to je sad prošlo!)